nedēļas sūkstīšanās beztēma

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
lāābvakar, dāmas,
negribu piedrazot visas citas pozitīvā gultnē iegājušās tēmas, nolēmu izveidot šo.

negribu, lai mani saprot nepareizi, es dievinu savu mazo pekrausi, bet esmu piekususi. Man gribas izgulēties, vismaz vienu nakti, nu vismaz 5h no vietas, Dievs, lūdzu! Un es jau būtu laimīgāka.

Man tā gribas citu, savu, mājvietu..bet tās cenas, nu murgs. Kāpēc cilvēki tā trako. Nu, neviens tak neveido cenu "aukliņu", kas tiek celta arvien augstāk un augstāk, ikreiz, kad zemākā pārvarēta. Līdzīgi kā spēlē (hm, neatceros kā to sauc) tikai princips ir apgriezts- nūja vai aukla tiek likta zemāk un zemāk, kamēr var kāds tai nepieskaroties tikt pa apakšu garām.

es visu laiku vainoju sevi. man liekas, ka par maz laika veltu mazajai meitiņai universitātes dēļ. Kā arī šo divu faktoru dēļ rodas sajūta, ka tieši tāpēc viņa negrib velties, negrib darīt to un šo. Jā, zinu, laika vēl diezgan..bet man kā vienmēr vajag TAGAD ...jo redz, tam bērniņam sanāk, un šim arī...ja pie manis vērstos cita mamma ar šādu sāpi, es teiktu- visi attīstās pēc "savas"programmas. Bet, kad man to saka- es taču nedzirdu.. :(

taisos pāriet uz citu studiju programmu, vieglāku. Cik netipiski man- es kaut kur sāku izvēlēties vieglāko. Bērns mani ir izmainījis un maina. Man vienmēr vajadzēja- labāk, tā, kā nevienam, augstāk, stiprāk..un kas notiek tagad? Lielākoties piezogas - "ka tik ir izdarīts!"..

Lūk...man sāp sirds. Un neviens taču nevarēs pateikt- kā tad ir labāk, pareizāk. Un ja nu, kad man būs 50, es sapratīšu, ka visu daru caur d**su?

tuvākais man aplauziens noteikti būs nedēļas nogalē, kad izvilkšu eksāmena lapu un sapratīšu, ka patiesībā nezinu nevienu atbildi, jo man tagad būtu jāmācas, bet es NEGRIBŪŪ!
06.01.2015 23:02 |

10 gadi
Reitings 323
Reģ: 18.12.2012
Man aizvakar uzmetās tāds bumbulis starp uzaci un degunu, it kā strutas, bet nevar pat izspiest. Visa labā sejas puse sāp. :-( Tad vēl man jau vairākas paciņas no Ali jau mēnesi ir Latvijā, bet es neesmu saņēmusi.
07.01.2015 14:51 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
Happy šis nav nekas traks. Tev ir vienkārši jāsaņemas. :-)
Atceries,ka citiem iet vēl sliktāk.
Un atceries,ka ir sievietes,kuras bērnu vienas pieskata un tiek galā ar visu,jo ir stipras!
Šis tavas problēmas ir sīkums salīdzinot kadas ir citiem.
07.01.2015 14:56 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man liekas,ka tas ir stulbs mierinājums - citiem ir vēl sliktāk.
07.01.2015 15:05 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Mana lielākā problēma ir tajā, ka nevaru iestāstīt vīram, cik ļoti gribu dzīvokli, kur cetrālā apkure nāk no katlumājas, nevis pats sēdi pie PSRS laika apkures katla un kurini kā faking nēģeris (moins, tas gan bija rasistiski). A viņš tik maļ to savu plati par privātmājas burvību, kur vasarā ar pliku pakaļu sētā var cept šašliku un neviens tevi netraucē. Viņš tikai ne reizi to nav darījis! Un tagad, kad vīrs strādā 2 darbos un faktiski nekad nav mājās, kurināšanas pienākums ir uz maniem pleciem. Da nu z******.(e)
07.01.2015 15:06 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Vienīgais besis, kas man šobrīd ir - pirms nedēļas mācījos snovot, nekas nesanāca un lielāko daļu pavadīju ar dibenu sniegā. Rezultāts - vēl šobrīd sāp vēdera lejasdaļa. (t):'-(

Lielākais besis, ka pati taču vainīga. |-)
07.01.2015 15:07 |

Reitings 11429
Happy, vēlāk paliks vieglāk. Atceros savas bezmiega naktis, šausmas. Apmēram gadu, ja ņem pēdējos 2 grūtniecības mēnešus un 10 bērna dzīves pirmos mēnešus, kamēr viņš vēl naktī ēda.
Visi saka,ka vēlāk paliks vieglāk, es gan nezinu kad tas būs :D Manējam jau 13 mēneši, naktīs neēd vairs, bet mostas tāpat, jo knupi pazaudē. Un tagad ,kad jau paliek vielgāk ,es sāku domāt,ka varētu otru bērnu pie reizes :D

Tas ir apbrīnojami,ka tu vēl mācies un dari tik daudz lietas reizē, es to nevarētu un domāju,ka daudzas mammas nemaz nevarētu reizē mācīties un reizē auklēt bebi.
07.01.2015 15:08 |

Reitings 7497
Man vieglāk palika, kad bērnam palika gadi 5 (respektīvi, var jau izskriet uz veikalu, vienu atstājot mājā, vai aiziet ar draugu līdz vietējam krodziņam pasēdēt, kad bērns guļ un ja pamostās, tad viņš māk piezvanīt, ja nepieciešams) :D

Bet nebūšu pesimistiska - prieks no bērna jebkurā gadījumā ir būtiski lielāks par grūtībām :)

Happy, es jau Tev pateicu, ko domāju - vēl piekritīšu Zaķim :) Chill :8
07.01.2015 15:20 |

Reitings 2258
Visi ieteikumi ir kaķim zem astes, ja cilvēks pat 5h nevar pagulēt. Vnk iemāci beidzot tam bērnam iemigt pašam un gulēt. Skola nekur nepazudīs. Domā par sevi. Kad ieslīgsi depresijā, tad nepabeigsi ne skolu, ne bērnam būs normāla māte. Šīs lietas var lieliski apvienot, bet jābūt enerģijai un sajūtai, ka vari, ja neesi gulējusi, tad neko nevarēsi. Vnk iedod bērnu uz 1 dienu kādam pieskatīt un izgulies. Pēc tam pēc padoma nebūs jāmeklē, pašai domas būs skaidrākas.
07.01.2015 15:20 |

Reitings 11429
Vnk iemāci beidzot tam bērnam iemigt pašam un gulēt.

Ooo,sunset ,mamma ar pieredzi, pastāsti kā šito var panākt ? :)
07.01.2015 15:21 |

Reitings 2018
Marīīī tas nav mierinājums,bet gan realitāte!!!:-)
07.01.2015 15:28 |

Reitings 11429
Goold, tad,kad tev notiek liela sāpe, tad tu padomā par to,ka Āfrikā bērni mirst badā un uzreiz visas tavas sāpes izgaist? Jo redz, citiem ir vēl sliktāk. Katram sava sāpe un katram savas emocijas!
07.01.2015 15:30 |

Reitings 5625
Es ar gribu dzirdēt sunset pieredzi, kā panākt, lai bērns guļ :D
07.01.2015 15:32 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Arī gribu dzirdēt sunset pieredzi. :-D
07.01.2015 15:34 |

Reitings 7497
Tie bērni ir tik dažādi - manējais dusēja kā eņģelis. Neatceros nevienu nakti, kad būtu raudājis. Kādu pus gadu (neatceros precīzi mēnešus) trijos pa nakti modās paēst, tas arī viss. Varbūt arī Sunset bija tāds bēbis. Citām tā neveicas. Manas divas kolēģes tagad ir bērna kopšanas atvaļinājumā: vienai meitiņa saldi čuc, otari dēls neļauj pagulēt vispār jau gadu gandrīz.
07.01.2015 15:37 |

Reitings 2018
Zinu paziņu, kura palika stāvokli un izšķirās tā nu nācas auklēt vienai mazo ,pelnīt naudu plus vēl macities. Viņa pierādija,ka ir stipra un tika galā ar visu. Zinu ka arī turpmāk tiks ar visu galā. Galvenais ir gribasspēks saņemties un iet uz priekšu lai vai cik grūti ir.
07.01.2015 15:37 |

10 gadi
Reitings 246
Reģ: 12.11.2012
Man arī ir besis.
Bērns (2 mēn. vecs) visu laiku tik uz rokām nēsājams, man jau mugura sāp. Tikai īsu brīdi spēj vienītī patusēt. Otrs bērns (3.5 gadi) arī jau novedis ar savu čīkstēšanu. Abi kopā vnk elle, brīžiem nezinu kur likties. To raudāšanu nav iespējams izturēt.
Tad vēl ar skaudību paskatos riņķī uz savām bezbērnu draudzenēm, kuras iet tusēties, veido karjeru. Protams, bērni bija mana izvēle, bet brīžiem tā besī, ka man nav kur īsti atstāt, lai varētu kādu reizi izlādēties un atpūsties, kaut kur aiziet.
Jau visu grūtniecību bija daudz ierobežojumi un tagad tas vēl turpinās.
Besī, ka man nav vēl nogājis vēders, besī uz sevi spogulī skatīties. Tagad sāku vingrot, ceru, ka drīz atkal svēršu 50 kg, nu vismaz 53 kg.

Ļoti daudz besī.. :D uzrakstīju - vieglāk nepalika. :'-(
07.01.2015 15:42 |

Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
Esmu nolikusies ar temperatūru teju 39. Briesmīga pašsajūta. Nezinu, kādas zāles lai iedzer.
07.01.2015 15:42 |

Reitings 7497
Bērns (2 mēn. vecs) visu laiku tik uz rokām nēsājams, man jau mugura sāp.

Varbūt ir vērts pamēģināt dienas 3-5 izturēt bērna bļaušanu, bet lai viņš pierod gultiņā vai ratos dzīvoties? Es tā noteikti darītu.

Aiii, kā man palaimējās, ka ģimene ļoti, ļoti atbalstīja. Tā ir laime.
07.01.2015 15:45 |

Reitings 8272
Happy-tas ir tikai normali,'ka tu juties.si iemesla delj pagaidam partraucu studijas, jo zinatu,'ka vainotu sevi,'ka neveltu maksimali daudz laika mazulim.plus, es nevaru koncentreties, kad berns kaut vai kadam citam rokas nikojas.man tas vnk kritmuz nerviem.ja tu dzivo tada diskomforta,'tad varbut panem akademisko?
Atceros,'ka man visi teica-berns pirmos menesos tik gules un edis un ka es varesu visu izdarit un pat atpustis.jaa jaa,'kaa tad.tgd tik sakusi gulet.ieprieks pa dienu varbut paguleja 20 min majas.a pa to laiku es pat edienu nevaru nrm uztaisit.citrreiz pat vnk nebija ne laika, ne speka ieiet nomazgaties normali.labi, tagad lielakoties nogulj visu nakti, bet nu pa dienu ir ka ir..
Tapec vai nu sanemies vai nu pagaidam met macibam mieru.
07.01.2015 15:52 |

Reitings 2982
vienu es zinu- padošanās nav manā garā, es meklēšu risinājumu!
07.01.2015 16:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits