Rīt dodos mazā braucienā uz Parīzi un,protams,daudz tiks staigāts kājām. Un visērtākie apavi,kas man ir ir New Balance. Tātad - cik ok izskatās tāds boyfriend tipa mētelis un NB apavi? :D
Ez vilktu vnk ērtus zābakus kaut vai pie tā paša boyfriend tipa oversize mēteļa, ja gribas ko sportiskāku, tad tās mistiskās kedas ar kādu sportiskāku jaku, bet ne tāda komplektācijā kā bildē.
Ikdienā es tā,protams,nestaigāju,tam man ir citas kurpes un zābaki,bet šīs ir superērtas 12h būšanai uz kājām,tāpēc moš iedomājos. Tad būs jāņem parastie zābacīši. :D
Man New Balance apavi asociējas tikai kā labi sporta apavi, skriešana, vingrošana, vai brīvā laika apavi pie džinsu biksēm, kādas pufīgas vestes vai ādas jakas. Bet tas ir man, stili ir dažādi, un nav jau nemaz slikti, nevar visi vienādi ģērbties :)
Vai tad nav vienalga ko citi domā? Galvenais, ka pašai ērti!:)
Labāk atpūties un izbaudi Parīzi, nevis nomoki sevi ar domām par to, ko citi domās par botas+mētelis.:)
Es pēdējā mēnesī bieži velku gandrīz identiskas Hub botas ar klasisko melno mēteli.
Kāpēc? Jo daudz jādzīvojas pa būvlaukumiem un negribas mainīt apavus/jakas tādā aukstumā (lai gan mašīnā vienmēr stāv arī darba jaka un būvlaukuma apavi).
Vai dotos tā uz Parīzi? Noteikti nē. Meklētu citus ērtus bezpapēžu apavus.
Man arī ir ļoti svarīgs ērtums, bet tādas kombinācijas gan nesaprotu... Pilnīgi un galīgi neizskatās labi pie mēteļa.. Man patīk sportiski apavi ikdienā, bet pie džinsiem un ādas jaciņas vai tml, noteikti ne kopā ar klasisku mētelīti
Es labāk pievilktu rudens zābaciņu bez papēža, tikpat ērti un izskatītos arī smuki :)
Bet piekrītu, ka ārzemēs jau tā neskatās uz citiem :D Ja man pašai patiktu tāda kombinācija, tad vilktu