MK somām ir laba kvalitāte. Iekšpusē ir kaut kāds perfektais audums, kas vispār neuzsūc neko, neveidojas pleķi. Atliek vien izbraukt cauri ar lupatiņu un soma kā jauna. Kad agrāk pirku Reserved / H&M / Mango somiņas, tad ļoti ātri parādījās pleķi gan iekšpusē, gan ārpusē, krita nost rāvējslēdzējam gals un soma ātri vien izskatījās drausmīgi. Manā uztverē somām un apaviem ir jābūt labiem. Uz apģērbu var taupīt vairāk. Labāk nopērku vienu somu gadā, nevis trīs pļuras , kas neizskatās ne pēc kā.
Bet nu šajā jautājumā vienmēr domas dalīsies, turklāt jāņem vērā, ka mēs te esam dažādos vecuma posmos un ar dažādiem ienākuma līmeņiem. Arī es 20 gados ar algu 400eur nepirktu šādu somu, un tajā laikā domāju, ka tā ir izšķērdība, bet laiki mainās un domāju, ka liela daļa varētu arī mainīt savu viedokli vēlāk. Vēl jau cilvēkam ir tendence kaut ko ieņemt galvā, dodot savu vērtējumu, pat nepamēģinot. Es arī agrāk teicu, ka nekad neēdīšu sušī un nekad neizdošu naudu par dārgākām lietām. Bet , kad tu pamēģini kaut ko labu / kvalitatīvu / garšīgu, tad vairs nav nekādas vēlmes atgriezties pie agrāk lietotā, kas nebija tik labas kvalitātes. Pat mans vīrs, kas vispār neatzīst zīmolus un dārgus apģērbus / aksesuārus, pataustot ar mani kopā vairāku firmu somas, atzina, ka MK somu kvalitāte ir būtiski labāka un tās naudas vērta, kaut sākumā , kad pateicu, ka pirkšu somu ap 300-400eur, tad domāja, ka esmu galīgi sajukusi :D Bet beigās jau piedāvājās man to nopirkt.