Atskaitos-griķu debesmannā ir uztapis un puse jau noēsta -garša - dīvaina, zāļaina, bet neslikta.Putoties gan neputojās - vismaz ne tik labi cik man gribētos. Ēst var, gatavošu vēl.
Tikko izspiedu burkānu-ābolu sulu.
Vakariņās laikam taisīšu pilngraudu penne alla arrabiata, bet mazliet improvizējot. Klāt zaļos salātus.
Rīt būs aukstā zupa, man jau siekalas tek :) ceru, ka gala rezultāts attaisnos manas ekspektācijas.Vīrišķim simts punktu, būs jāgatavo atsevišķi.
Pusdienaas ar beernu eeedaam zaljaas paaksju pupinjas ar sieru. Vakarinjaas laikam uzvaariishu zupu no taa,kas maajaaas, shobriid domaaju, ka leeecu zupu, bet man reizeem uznaak fiksaas idejas.
Man droši vien salāti - Ķīnas kāposts, grieķu jogurts, garšvielas, gurķis, tomāts, paprika, avokado, ķirbju sēklas...
Vīram un bērnam ir pilngraudu makaronu sacepums ar gaļu un burkāniem.
Vakariņās nekas īpašs nebūs, kaut kas viegls, bet man šodien bija interesantas brokastis.
Japāņu tofu sojas filejas. Šķiet, ka būšu atklājusi beidzot arī veģetāro pasauli. Nebiju domājusi, ka būs tik garšīgi, gandrīz kā maiga vistas fileja ar perfektām garšvielām.
Vakariņās bija vakardienas garie makaroni ar maltās gaļas+tomātu mērces mērci :D
Šis ir viens no retajiem ēdieniem, ko man mājās labprāt ēd arī nākamajā dienā.
Tā kā esmu mājās viena, vāru eksperimentālu zupiņu. :D Kartupeļi, burkāni, pākšu pupiņas, cepti šampinjoni, rīvēts Džiugas siers, pētersīļi un citas garšvielas. Un klāt tam visam graudu maize ar avokado.
Vakar uz ātro izdomāju, vārītus rīsus ar cepeškrāsnī ceptām vistas kājām un salāti, vistas kājas nav apdegušas, taisīju tikai ieziestas ar sinepēm, kamēr workauts, tikmēr cepās, bet atklāti teikšu, ka gaļu reti prasās, un šī ar bija tā reize, ka diez ko negribējās to vistu.
Nekad diezko nepiepūlos ar gatavošanu vakaros, citādi man nekam citam neatliktu laika kā tikai ēst gatavošanai :D
Vakardienas vakariņās mielojāmies ar glāzi sarkanvīna un svaigiem salātiem ar vistas fileju saldās paprikas marinādē (klāt vēl liku turku zirņus, sēkliņas, fetas sieru, olīves pildītas ar mājas sieru). Mērci gatavoju pati no olīveļļas+ dzērveņu etiķa, Dijon sinepēm un zaļumu sāli.
Vakar pēc 1,5h intensīva treniņa pagatavoju ļoti vienkārši - augļu salātus, ņēmu visādus augļus un grieķu jogurtu, nedaudz kanēlītis un riekstu/augļu maisījums. Vispār Kivi ļoti, ļoti skābi RIMI veikalā, bet nu tāpat garšīgas, vieglas un ātras vakariņas, vasarā bieži tādas vakariņas sanāca taisīt.