Svaikas! Vēršos pēc palīdzības.Vai ir iespējams kaut kur Latvijā pārdot brenda apğērbu? Piemēram,kleitiņa vegada vakaram izmaksāja 1900 euro. Un domāju,ka viņu nekad arī vairs neuzvilkšu,vai vispār ir iespējas kaur kur pārdot? Protams,par zemāku cenu. Ir arī brenda kurpes 500> euro. Jaciņas 1500 euro.
Būtu jauki dzirdēt atsauksmes. Un varbūt ir kāda kura vēlas iegādāties. :)
https://www.facebook.com/groups/326573834088609/?fref=nf
Facebook grupa "Sarafan". Tur laikam visi sludinājumi ir krievu valodā, bet daudz esmu redzējusi sludinājumus ar brenda apģērbiem, apaviem, somām.. Varbūt noderēs!
Ja izvēlos maksāt lielas summas par apģērbiem vai apaviem, dodu priekšroku to iegādei veikalā, nevis no kāda, kurš to nezin kur pircis un nezin kā lietojis.
Varbūt mēģini likt izsolēs ebay. Tur cilvēki pērk tādas lietas.
Man vienīgajai šķiet savādi atstāt šādas summas apģērbā, ja pēcāk jādomā par to, kur un kā notirgot?
Ja pieder pie tā mazā procenta tiešām turīgās sabiedrīas daļas ... tad līdz galam.
frivolus, ++
domaju ka kads kartejais apcakarejiens .. kka neticu ka parasta mirstiga sieviete latvija, ja neskaita tiesam bagatu sievieti pirktu kleitu par gandriz divam stukam lai to uzvilktu uz paris stundam.. :D
es ari tikpat labi varu nopirkt identisku feiku pa 50 eiro, bet pardot par tukstoti kadam ,,mulkim,, .
Es neredzu neko nosodāmu dārgo drēbju pirkšanā un arī pārdošanā. Tas ir tāpat, ka prasīt kāpēc pērc Maybech, nevis Toyotu. Kādam arī 100 eur par jaciņu ir dārgi, kādam 1000 šķiet normāla summa. Bet tas cosmo beibēm nav saprotams :D
Jaasaka kaa ir-manaa pusee cilveeki geerbjaas pavisam vienkaarsi-iipasi situeetie cilveeki.Nemaz taa nesteidzaas izdot to 1000$par viena vakara kleitu!Protams, ir izneemumi...Es to naudu noteikti ieguldiitu labaakaa veidaa!:)