Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Parunājos ar citu un..

Reitings 2
Reģ: 04.01.2015
sveikas! Varbūt liksies maksimāli dīvaini, bet ir vajadzīgs jūsu padoms un domas!
Sākšu jau ar to,ka man bija attiecības ar vīrieti.
Tātad: pirms pāris nedēļām sāku sarakstīties ar citu vīrieti,pat izgāju satikties. Nezinu,kas notika manā galvā ,noteikti kaut kas līdzīgs - daru un tad domāju. Cilvēks sākumā šķita simpātisks, bet ne jūtu, ne patikšanas tur nebija. Vienkārši gribējās iepazīt cilvēku(šobrīd tāda situācija,ka ir maz cilvēku,ar ko varētu parunāt). Lūk, sarakstījāmies par gluži parastām tēmām, izejot arī runāja viņš, stāstīja visu par savu dzīvi. Lūk, sapratu,ka ar to cilvēku vairāk nevēlos pat kontaktēties(alko,zālīte un pārējais).
Man nemaz nebija domas krāpt manu vīrieti, negribēju pat sāpināt. Pēc tā visa atklāju patiesību,ka sarakstījos un satikos ar citu, bet paskaidroju,ka tikai runāju!!(domāju labāk skarba patiesība,nekā saldi meli).
šobrīd ir sanācis tā,ka viņš man vispār negrib piedod,domā,ka esmu viņu piekrāpusi. esmu viņam solījusi,ka nekad tas vairs neatkārtosies. Esmu arī pierādījusi sevi ar to,ka atšuju visus pēc kārtas. Katru dienu stāstu ,ka mīlu viņu. Viņš mani mīl, bet saka,ka nevar pārkāpt tam pāri.
Ko darīt? Varbūt tiešām palaist viņu prom vai mēģināt kaut kā vēl paskaidrot,ka tā bija manas dzīves muļķīgākā kļūda?!
04.01.2015 20:24 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Un nafig stāstīji?
04.01.2015 20:27 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Dod vinam laiku.
Ja virietis nepiedos vai netices, tad vari, uzskatit,'ka jusu attiecibas bus beigusas,,jo ilgstosi sadas attiecibas nespesiet uzturet
04.01.2015 20:29 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Es arī tev nepiedotu un vairs neuzticētos.. Tu radīji plaisu savās attiecībās, tagad tev ar to jārēķinās, ja vēlies saglabāt attiecības.
Par katru rīcību jāmaksā sava cena, šī ir tavējā - būt visu laiku aizdomu un neuzticības ēnā vai arī pārtraukt šīs attiecības.
04.01.2015 20:30 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Piedod, bet izstāstīt kaut ko tādu bija vēl muļķīgāk, nekā tikties ar svešu vīrieti.

Ļoti nepārdomāta rīcība, kuras sekas bija tik paredzamas. Es nesaprotu, kur ir tā ģeniālā doma, kad cilvēki stāsta tādas lietas, par piemēru ņemot to pašu krāpšanu? Vienīgā jau, kurai ķļuva vieglāk, esi Tu, Tavai otrai pusei tikai šis atklātības moments nodara pāri. Kam tas vajadzīgs? Katrā ziņā, pat, ja Tev būtu, kas bijis, vajadzēja ciest klusu, kaut gabalos Tevi plēš, ja attiecības ar esošo gribēji turpināt.

Šobrīd - apsveicu ar tik lielu ticību atklātībai un Tava vienīgā iespēja ir cerēt, ka puisis piedos, ko citu.

Reitings 3712
Reģ: 06.05.2014
Ja jau tur nekas nebija, kāpēc par to vispār runāji? Viņš tāpat tev neticēs.

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Es domāju, ka šeit uz kādu brīdi tas viss varētu noklust, bet pie nākamajiem strīdiem viņš tev šo varētu atkal un atkal atgādināt..
Tā bija maniem vecākiem. Pat pēc vairāk kā 20 gadiem tētis joprojām atgādina mammai par viņas pieļauto kļūdu toreiz.
04.01.2015 20:36 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
nesaprotu, kur ir tā ģeniālā doma, kad cilvēki stāsta tādas lietas
dažiem cilvēkiem nepatīk turēt noslēpumus un visādus "skeletus skapī" no partnera. Zini, ir sasodīti forši, ka nav nekas jāslēpj, ka nav jāuztraucas, vai partneris pieņemtu, ja zinātu patiesību utt, jo viņš jau zina patiesību. Jā, attiecības var izjukt. Bet, ja nu neizjūk, tad vismaz tās neturās tikai uz meliem un izlikšanās par labāku, nekā ir patiesībā.
04.01.2015 20:48 |

10 gadi
Reitings 2446
Reģ: 20.04.2014
Un nafig stāstīji?

+++
Šito nekad nesapratīšu.
04.01.2015 20:50 |

Reitings 13796
Nu man tāpat šķiet, ka ja ir veiktas jau pašā bāzes līnijā tik muļķīgas izvēles kā tikties un sarakstīties ar citu un iet uz randiņiem (vai tad to nevar tā saukt?), esot attiecībās, tad tālāk mesties par lielo Godīgo Drošsirdi ir mazliet...nesaprotami. Bet tikai man. :)
04.01.2015 20:51 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Man nemaz nebija domas krāpt manu vīrieti

Nemelo vismaz pati sev! Ja reiz tikies, tad motīvu vadīta, ka iespējams viņš varētu būt jauks cilvēks ne tikai sarunām, bet arī kā vīrietis. Aplauzies un tāpēc arī tagad sāc nožēlot, iespējams baidījies ka uzzinās utt. Citādāk, vai tad, ja nav draugu ar ko aprunāties, nevari tik pat labi atrast anonīmu sievieti?

Drauga vietā es rīkotos tieši tā pat, ja reiz alksti pēc sarunām ar vīriešiem, tad jau laikam viņš tevi nepiepilda kādā ziņā, un iespējams ka pēc kāda laika rīkosies tā pat atkal, tikai kas zin, iespējams nākamais būs foršs džeks dzīvē, un viss nebeigsies tikai ar papļāpāšanu.
04.01.2015 21:03 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Drauga vietā es rīkotos tieši tā pat, ja reiz alksti pēc sarunām ar vīriešiem, tad jau laikam viņš tevi nepiepilda kādā ziņā, un iespējams ka pēc kāda laika rīkosies tā pat atkal, tikai kas zin, iespējams nākamais būs foršs džeks dzīvē, un viss nebeigsies tikai ar papļāpāšanu.

++
04.01.2015 21:04 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
ja ir veiktas jau pašā bāzes līnijā tik muļķīgas izvēles kā tikties un sarakstīties ar citu un iet uz randiņiem (vai tad to nevar tā saukt?), esot attiecībās, tad tālāk mesties par lielo Godīgo Drošsirdi ir mazliet...nesaprotami.
man grūtāk saprotama izvēle šķistu visu atlikušo dzīvi (ja attiecības tomēr saglabāsies) pavadīt, turot noslēpumus no dzīvesbiedra un izliekoties par cilvēku, kas viņa nemaz nav, - tādejādi nekad arī neuzzinot, vai vīrietis ar viņu ko gribētu, ja zinātu patiesību...
04.01.2015 21:09 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Vispār sievietēm ir ļoti jādomā, ko stāstīt saviem vīriešiem un ko ne. Tā ir tāda, varētu teikt, sievišķā gudrība. Jo mēs par sevi varam un varēsim būt pārliecinātas (lai gan ne vienmēr), bet ej nu tu iestāsti otram cilvēkam, ka tu tiešām negribēji neko ļaunu. Tas ir ļoti grūti, it sevišķi, ja otrā pusē ir greizsirdīgs vīrietis.
Es domāju, ka ja tu viņam rūpi, ja viņam rūp jūsu attiecības, viņš piedos. Protams, ne uzreiz, paies kāds laiks, kamēr viņam sadzīs it kā pāridarījums. Esi pacietīga. Ja nepiedos... varēsi vainot tikai sevi, nonākt pie kādām jaunām atziņām. Nekas jau nenotiek bez iemesla. Ja mēs jūtam vajadzību (jebkādā kondīcijā) runāt ar citu, tad skaidrs, ka nevaram ko pārrunāt ar to, ar kuru esam kopā. Es tevi labi saprotu, jo uzskatu, ka, lai vai cik atklāti esam attiecībās, vienmēr paliek kaut kas tāds, ko tu otram neizstāstīsi, bet varbūt izstāstīsi taksometra šoferim, jo tā būs vieglāk. Stulbi, ka otrā pusē ir nesapratne un aizdomas, jo tas jau nerada vēlmi atklāties vairāk, tieši otrādi - varbūt nākamreiz atkal labprātāk gribēsies pastāstīt kādam citam, nevis mīļotajam.
04.01.2015 21:14 |

Reitings 13796
Izlikties reizēm varbūt nemaz nav tik slikti :) Bet jā, es saprotu arī domu no otras puses, tikai tā nerīkotos.
Man nemaz nekārotos uzzināt vai mans vīrietis gribētu ar tādu manu pavadīt atlikušo dzīvi vai nē, ja man būtu iespēja to vienkārši noklusēt.

Ar šo visu monologu gribēju teikt, ka dzīvē var gadīties dažādas situācijas un nepārdomātas darbības varbūt reizēm, neviens mēs neesam gluži ar nimbu galvā, tas skaidrs.
04.01.2015 21:14 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
dažiem cilvēkiem nepatīk turēt noslēpumus un visādus "skeletus skapī" no partnera. Zini, ir sasodīti forši, ka nav nekas jāslēpj, ka nav jāuztraucas, vai partneris pieņemtu, ja zinātu patiesību utt, jo viņš jau zina patiesību. Jā, attiecības var izjukt. Bet, ja nu neizjūk, tad vismaz tās neturās tikai uz meliem un izlikšanās par labāku, nekā ir patiesībā.

+ es arī par atklātumu, manuprāt, stulbi runāt par to, ko darīji tur...pagājušo piektdien, stāstot, ka "biju ar draudzenēm iepirkties",bet patiesībā pastaigājos ar citu vīrieti pa Vecrīgu. Problēma tajā, ka vispār tikties, bet ko nu vairs... Ja nestāstītu, varētu izveidoties vēl stulbāka situācija, ka pēc pusgada sastaptu vīrieti ar ko satikies un tavs puisis uzzinātu, ka esat tikušies un esi to noklusējusi vai pat viņaprāt noliegusi. Ar puisi jau ilgi bijāt kopā bijuši, kad tikies ar otru? Nezinu kā esi ar viņu runājusi, bet varbūt savādāk vari mēģināt izrunāties? Centies pierādīt savu caurspīdīgumu, ja reiz jūties bez grēka viņa priekšā?

esmu viņam solījusi,ka nekad tas vairs neatkārtosies. Esmu arī pierādījusi sevi ar to,ka atšuju visus pēc kārtas.

Šāda rīcība atkal liek domāt, ka tiešām esi vainīga, jo tāda uzvedība it kā gribētu atpirkt savu vainu(kuras patiesībā nav?)
04.01.2015 21:21 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Ja ir vēlme sākt kontaktēties - čatot, tikties utt ar citu, tad viennozīmīgi attiecībās kaut kas nav kārtībā!
04.01.2015 21:22 |

Reitings 75
Reģ: 31.05.2014
Lady_sii - labi saprotu tevi , bija kādreiz man tāpat , tikkai man pietika prātiņa ar viņu netikties....aar lieotja alho , stāstījām viens ,otram par dzivi ....likās no sākuma wow...kas par vīrieti , tādas vēstules rakstija , šķita ka ideāls , tad sāka rakstīt par savām problēmām ar alho , un pārējo ...viņš mani saprata labi, deva padomus.... viņa vārds gadījumā nasākās uz A? ja vēlies uzrakasti privāti...
05.01.2015 09:45 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ja jau tikies ar citu, tātad kaut kas tomēr nav esošajās attiecībās.
Fui, beidz attaisnoties un melot pati sev!
05.01.2015 09:48 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Skaisti, kad cilvēks zaudēts, tikai tad sāk domāt un runāt par mīlestību, kad sarakstījās un tikās ar kādu citu, visdrīzāk tas tika piemirsts.
05.01.2015 09:50 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tā parasti gandrīz visas brēc,ka viss jāstāsta par notikušo, bet te sieviete izstātsta un tad brēc ,ka nepareizi.
Manuprāt, par izdarītajām dzīves kļūdām(satikšanos ar citu, krāpšanu )nav jāstāsta. Ar stāstīšanu neko neizlabosi un otru tik sāpināsi, noskaņosi pret sevi. Tāpat tagad skatīsies uz Tevis aizdomu pilns,ja arī paliksiet kopā. It kā jau nekas traģisks nenotika (pat nebučojāties), bet ..
05.01.2015 09:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!