Sveikas, meitenes! Šovakar aprit nedēļa kopš manās mājās ir ģimenes jaunākais loceklis - 11mēn.veca kaķenīte, kuru paņēmu no pagaidu mājām. Kaķenīte ir vienkārši bruvīga, esmu viņu tik ļoti iemīlējusi pa šo nedēļu, ka maz nelieka. Taču faktiski no pirmās dienas ir arī milzu stress.. Vakarā, kad paņēmu Pogu no pagaidu mājām, man pateica, ka tovakar pirmoreizi kastīte kopā ar kakām ir bijušas asinis, tad nu sāku katru dienu pacietīgi vērot,ko kaķis kastītē sastrādā. Asinis pilienveidā pie kakas turpinājās, tāpēc, lai kā cerēju, ka viss pāries, 2dien devos pie vetārsta, konstatēja zarnu, vēdera uzpūšanos, tādu kā aizcietējumu, kas traumē zarnas, tamdēļ asinis, visas šīs dienas vedu mazo uz sistēmām un potēm, mājās cīnos ar antibiotikām un citām zālēm. Šodien ārsts beidzot pateica, ka vēders ir labs, temperatūra laba, pats par sevi kaķis ir mazliet miegaināks (bet domāju, ka tas ir gan no zālēm, gan no lielā stresa par katru vizīti pie ārsta), taču ļoti rotaļājas, ēd samērā labi. Šodien kaķim atkal beidzot izgāja vēdērs, biju tik priecīga pēc tā, ko teica ārsts, bet tomēr vēl izpētot kaku, pašā galā (vai arī sākumā?) bija klāt diezgan sacietējusi asins gļota. No šī gan tā esmu pārbijusies.. Es tik ļoti cerēju, ka beidzot būs labi, un tagad atkal šis. :(
Zinu,ka šeit ir daudz kaķu mīles, tāpēc varbūt ir kāda,kuras kaķis ir gājis cauri kam līdzīgam? Protams, rīt atkal pie daktera, bet līdz tam, kā Jums šķiet - vai ir iespējams, ka asins gļota ir no satraumētas zarnas, ka katru dienu tiek spaidīts vēderiņš, mērīta temperatūra vai varbūt vienkārši no tā, ka 2 dienas vēders nebija izgājis un tagad kaķim kaka bija ļoti cieta? Jo pirms tam tās asinis bija tādā kā pilienveidā pa visu kaku, tagad tikai vienā galā..
Vienkārši ir morāli grūti, tikai nedēļu esam kopā, un visas dienas šādi mokamies, cīnamies, man jau ir bail iet pie vetārsta, jo godīgi sakot, vairs nav naudas. Pirms ņēmu kaķi, ļoti iztērējos, lai sagādātu visu nepieciešamos, tagad katras dienas vizīte, zāles utt. Jau pašai nav par ko ēst nopirkt. Vienkārši tā gribu, lai mazajam kamolītim viss ir kārtībā ar veselību, bet nesaprotu, cik ilgi šādi vēl būs? :(