a kāds vīrietis apmaksā visu citos gadījumos, tad pats vainīgs kMans maksa visu, ari draugu ģīmenes vīrieši nes mamutu. Bet vini netup cosmo.:D Brīvā laika uzspele bqasiti, hoķī, iet uz teatri, zvejo, medī...un etc.
ko darit ja virietis nav un meitene viena? nerunaaju par smagiem buvnieciibas darbiem, bet nu ieskruuveet enges vai izliimet tapetes ir tikainormaali ka ari sieviete var izdarit.es to nemaku, un netaisos darit. Ir bijis vajadziba darba savu kabinetu izremontet lai pasai smukak, draugu viriesi izpalidzeja. Man IR draugi. Tieši tik vienkārši.
Tagad daudzas sit naglas siena, skruve sp[uldziti maksa rekinus uz pusem...visu, visu dara tikai lai kaut vai ta plikā pipele būtu blakus. No zin ka feinu virieti tādai ono nedabūt. Tā daudzi par tādām domā kas maksa uz pusem un pasas var visu
Tādi pasdarbnieki kas var visdu ir reāli tizlākais. Labi to parādija dzivoka jautajums, vecis ar zelta rokam
Mans maksa visu, ari draugu ģīmenes vīrieši nes mamutu. Bet vini netup cosmo. Brīvā laika uzspele bqasiti, hoķī, iet uz teatri, zvejo, medī...un etc.