Nu jā, uzvesties pieklājīgāk un neaizsvilties ir arī manos mērķos. Citreiz atvainoties grūti, bet cenšos pārkāpt sev pāri un darīt to :)
Man piemēram ir grūti piespiesties darīt plānoto. Esmu sev izvirzījusi mērķus, bet visu dzīvi ir bijis tā, ka mācībās iet ļoti viegli, neko nav bijis jāpiespiežas darīt, bet tagad pēkšņi jāpiespiežas, un jāpiespiežas regulāri, jo uz šiem mērķiem varu iet tikai no savas iniciatīvas, nav tā, ka man šīs lietas pasniegtu kaut kur vai liktu darīt. Bet nevaru saņemties to darīt. Citreiz varu, nedēļu vai pat mēnesi iet kā pa diegu, citreiz atkal mēnešus 2 pilnīgi nevaru. Nezinu kā ieaudzināt disciplīnu.
Un otra lieta, bieži daru ''kā tu pret mani, tā es pret tevi.'' Ja pret mani izturas ne tā, kā es gribētu, man uzreiz ieslēdzas, ka es arī sliktāk izturēšos. Nu ne pavisam slikti, bet ja varu izdarīt lietu izcili, tad darīšu tikai pieņemami, lai tam otram cilvēkam nav nekādi ieguvumi no manām pūlēm. Pati šādi arī zaudēju. Gribētu varēt vienmēr darīt tikai to labāko un piekāst, ka kādam citam atlec gabals, bet citreiz grūti. Runāju ne tikai par mācībām, darbu un tādām lietām, bet arī ikdienu, kad piemēram cilvēks nevar izlemt kur iesim un saka ''man vienalga, ai, izdomā tu, jebkas derēs'', bet es jau tāpat visu laiku domāju, un tāpēc vienkārši atsakos vispār kaut kur iet. Nu un tamlīdzīgi.