E-Maxima

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
Iepērkaties? Kāda pieredze?
03.01.2015 01:00 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
E-Maxima? Nopietni? Stilīgi.
03.01.2015 09:09 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
pērkot produktus tie tiek atlasīti pēc tuvākajiem termiņiem kuri beigsies.

Nu nav gan tā. Bija laiks, kad biju viena mājās ar zīdainīti un kad nācās izmantot šo servisu. Piena produkti vienmēr bija svaigi ar ļoti labu termiņu. Arī gaļai bija labs termiņš un arī izskats bija krietni labāks nekā bieži vien veikalu letēs izvietotajiem produktiem.

Ar E-maxima esmu ļoti apmierināta.

Izmēģināju arī nuko.lv pakalpojumu. Arī tas apmierināja, tikai tur bija viss safasēts kartona kastē un nebija iespējams pie piegādes uzreiz pārbaudīt pasūtījuma saturu. Pēc tam, kad kurjers bija jau prom un atvērku kasti, tad drusku vīlos par to kā bija preces kastē sakrāmētas. Mīkstās preces kastes apakšā un smagās preces tām virsū. :/ Bet nu labi... garša jau no tā nemainās, tikai izskats.
03.01.2015 09:31 |

Reitings 1256
Reģ: 29.01.2009
Man gan nuko viss forsi bija. Smagie pruodukti viena maisa, citi otra. Kimiskie atseviski. Viss svaigs ar loti labiem terminiem. Nuko man patik. Par maksimu nezinu teikt.
03.01.2015 11:50 |

Reitings 7743
Pati neesmu iepirkusies, bet atsauksmes labas dzirdētas. Domāju, ka tas ir labs variants, piemēram, ja jāgatavo svētkiem, nav pašai pa veikaliem jāskrien un jāstiepj vairāki maisi, visu var laicīgi pasūtīt ar piegādi līdz durvīm. Nezinu, vai visu laiku, vai tā kaut kāda akcija, bet, ir dzirdēts, ka, iepērkoties virs noteiktas summas, ir bezmaksas piegāde.

Par Nuko gan sliktas atsauksmes dzirdētas.
03.01.2015 11:56 |

Reitings 2353
Es parasti pasūtu reizi līdz divas mēnesī, tieši vairumā ūdeni iepērku, jo dzeru ļoti daudz.pasūtu arī tīrīšanas līdzekļus,veļas pulveri,tualetes papīru utt., piena produktus pienu,kefīru,krējumu vairs nepasūtu, jo tiešām atved ar pārāk īsu termiņu un sanāk izmest ārā,ja vien nav ieplānots tuvakajās dienas to iztērēt..ar sieru,biezpienu,dārzeņiem,augļiem viss vnm bijis kārtībā. Patīk,ka nav jāstiepj iepirkumu maisi un jātērē laiks staigāšanai pa veikalu,jo man tas prieku nesagadā. Ja pasūtījuma summa ir 30 eiro,piegāde līdz durvīm ir bezmaksas.
03.01.2015 12:15 |

Reitings 810
Piena produktus un gaļu nepērku, bet patīk šis pakalpojums - salieku grozā pāris mēnešos reizi mazgāšanas līdzekļus un smagos pārtikas produktus - milti, cukurs, rīsi, ballītēm salieku uzdzeramos un man atved līdz dzīvoklim - ne man jātērē laiks pa veikalu staigājot, ne jāstiepj smagumi.
Vienīgi piegādes laiki mēdz kavēties, tāpēc šo pakalpojumu piesaku vakariem - kad droši zinu,ka visu vakaru esmu mājās, nevis tikai norādītajā laika intervālā.

Domāju, ka māmiņām ar bērnu vai slimošanas gadījumā šis ir ļoti labs pakalpojums.
03.01.2015 12:29 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Ir sūtīts. Viss kārtībā. Visu atved svaigu un skaistu. Termiņi labāki, nekā veikala plauktos var atrast.
03.01.2015 12:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits