Dabas produkti skaistumam un veselībai

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Sveikas, meitenes!

Esmu secinājusi, ka manā dzīvē ir nepieciešamas ekoloģiskas pārmaiņas. Sāku ar pārtiku, nu ķeros pie kosmētikas. Tik daudz ko pērkam, kas būtībā ir tālu no dabiskā. Lasu sastāvus un šausminos - benzīni, parafīni utt.

kādi ir Jūsu eko šmeko atklājumi kosmētikas/veselības lauciņā?

Mans topa līderis ir ābolu etiķis sejai un matiem, dzeramā soda matiem, aktivētā ogle baltiem zobiem, argana eļļa (dabiskā) matiem.
02.01.2015 23:03 |

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Vēl viens links izklaidei. Var paskatīties, kas ir lācītim vēderā (nav zinātnisks avots, kur nu vēl drošticams)

http://www.cosmetic-ingredients.net/

Būtu te iespēja ielikt vēri, uzrakstītu precīzu atsauci un noformētu pareizi bibliogrāfisko norādi. :)
04.01.2015 20:24 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ņem vērā, ka daudzi dabīgiem komponenti ir daudz alerģiskāki un neveselīgāki par ķīmiju. Tāpēc cītīgi jāseko līdzi ādas stāvoklim

Ir jau tās dabīgās sastāvdaļas foršas, tikai piekrītu, ka āda var visai asi reaģēt uz nerafinētām eļļām un sviestiņiem u.c.labumiem. "Ķīmiskajos" kosmētikas produktos nereti pamatsastāvdaļas ir mazāk alerģiskas..lai izpatiktu plašākai lietotāju publikai..

Uz dārgās "ķīmijas" tiek vairāk veikti pētījumi laboratorijās nekā dažiem labiem bio-eko-šmeko produktam :)
04.01.2015 21:36 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Tieši tā. Piekrītu tam, ko saka Cormeum. Turklāt pati pidealījos dažu kosmētisko līdzekļu testēšanā (organisko). Nu ziniet...reāli neviens ādai smalki nesekoja, visas anketas meitenes pildīja pašas. 1 reizi atnācām, saņemām produktu un pēc tam atnācām pēc 2 mēnešiem ar aizpildītām lapām. Man bija interesanti un es tiešām produktu lietoju un smalki visu aprakstīju, par ko arī firmas pārstāve bija šokā. Tāpēc es ticu in vivo testiem, nevis tam, ko raksta uz iepakojumiem, ka 84% atzīmēja, ka āda kļuva gludāka. Es nez,a nerunāju par to, ka tajās anketās bija pādi punkti, ka atzīmē vai tava āda kļuva gludāka, grumbas smazinājas,poras samazinājas. Subjektīvi :)
04.01.2015 22:14 |

Reitings 45
Reģ: 10.03.2014
Uz dārgās "ķīmijas" tiek vairāk veikti pētījumi laboratorijās nekā dažiem labiem bio-eko-šmeko produktam

Pilnīgi peiekrītu!!!
05.01.2015 18:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits