Labvakar!
Man ir tāda problēma, ka tieši pirms darba nevaru aizmigt un moka bezmiegs. Darbs ir aptuveni 4x mēnesī pa 24h, tāpēc man ļoti svarīgs labs un ciešs miegs pirms darba. Iespējams cēlonis ir tāds, ka ir neliels uztraukums katru reizi, neizjūtu to ļoti ne ārēji, ne iekšēji, bet laikam kaut kāds tomēr ir, ja moka bezmiegs. Kaut arī aizeju jau 22.gulēt, aizmiegu pēc pusnakts un tad mostos ik pēc 2 stundām.
Draudzenei tāda pati problēma (strādājām vienā darbā), viņa konsultējās ar ģimenes ārstu un viņai izrakstīja nomierinošu medikamentu - miegam. Tad nu es arī pamēģināju, izdzēru 20.30, domāju ka pēc kādas stundas iedarbosies, parasti man tā ir. Bet nekā, pēc kādām 15 min sāka galva griezties, tahikardija vēl piedevām, izslēdzu gaismu, apgūlos un aizmigu līdz kādiem 24. un tad atkal scenārijs sākās no gala - bezmiegs.
Vai jūs nepadalītos ar kādām idejām labam, ciešam miegam? Varbūt ir kāds labs medikaments?
Biju iegājusi aptiekā un tur klāsts ir ļoti plašs. Man nevajag īsti ikdienas lietošanai, bet tieši reizēm, kad nākamajā dienā ir kaut kas svarīgs ieplānots un ir jāizguļas.