Muļķīga problēma, bet man visu laiku burkšk vēders, jau kādus pāris mēnešus - tad kuņģī, tad vēdera lejasdaļā, tad sānos - liekas, ka visur un visu laiku, tad burkšķ, tad tā kā burbuļo, neatkarīgi no tā - esmu ēdusi, neesmu, ēdu sen vai nesen, tas neko nemaina..:D Kas varētu būt pie vainas?
Kā jau te ieteica, padzer probiotiķus, kā arī pavēro vai nav tā, ka pēc kādiem noteiktiem produktiem tas īpaši pastiprinās. Ja tas nepalīdz, gastroenterologs spēs sniegt izsmeļošāku atbildi.
Man arī bija skaļi, ļoti skaļi, kauns pilnīgi. :D Aizgāju pie ārsta, nosēdināja mani uz putrām un neko ceptu, pēc pāris dienām biju jau aizmirsusi, ko nozīmē,ka vēders pats par sevi burkšķ! :)
Man piemēram tā bija. Aizgāju pie gastroenterologa un izrādās traheja neslēdzas, kā rezultātā ēdot, dzerot, runājot es noriju par daudz gaisu, kas uzkrājas organismā. Pret to zāļu nav, lēnām jāēd un kārtīgi jāsakošļā pārtika. Vēders pūtās no paaugstinātas heliobaktērijas, par kuru man nebija ne jausmas. Padzēru zāles un tagad viss ok.
Man piemēram tā bija. Aizgāju pie gastroenterologa un izrādās traheja neslēdzas, kā rezultātā ēdot, dzerot, runājot es noriju par daudz gaisu, kas uzkrājas organismā.
Atceros lekciju kurā dakteris stāstija, ka ir nervozi cilvēki, kas bieži ēdot rij gaisu un tādejādi viņiem bieži nāk pēc tam atraugas. Tapēc jāēd lēnām bez steigas.