Kā diez puisis uztvertu savā galvā teikumu: "Nav tā, ka Tu man nepatīc. Normāls, foršs puisis esi." Ja to viņam teikusi meitene, kurai pirms tam teicis: "Tu man esi iepatikusies? " Viņš to uztvertu, kā ko pozitīvu vai drīzāk negatīvu?
Es pat sliecos uz negatīvu, jo kāpēc nevar vienkārši pateikt - tu man patīc/ tu man nepatīc. Kāpēc ir jāsaka, nē, nu nav jau tā.... šitā... bet ir tā... šitā...
Es pat sliecos uz negatīvu, jo kāpēc nevar vienkārši pateikt - tu man patīc/ tu man nepatīc. Kāpēc ir jāsaka, nē, nu nav jau tā.... šitā... bet ir tā... šitā...
Jo, viennozīmīgs "Tu man patīc" liekas sevī ietver to, ka man viņš ir ļoti iepaticies(gribu pavadīt ar viņu pēc iespējas vairāk laika, fiziski būt tuvāk utt). Bet var taču būt tā, ka puisis liekas sakarīgs, normāls, tikties vēl varētu, bet es nedomāju kā būtu, ja mums būtu, kas vairāk, jo šobrīd nezinu ko īsti gribu...
Nav tā,ka Tu man nepatīc... Nav arī tā, ka patīc...
Ehh... vienmēr esmu vēlējusies puisi - labāko draugu, bet laikam tas būtu pārāk egoistiski, likt it kā cerēt nākotnē uz ko vairāk un tikties, tikai lai pavadītu laiku, paēstu un papļāpātu :D Šis tuvu dzīvo, būtu labs variants, gan. :D
Puisi, kurš tev atzīstas, ka "tu man esi iepatikusies" par puisi - labāko draugu nepataisīsi. Es reiz mēģināju vienkārši draudzēties ar puisi, kurš gribēja ko vairāk, nu nekāda ilgā draudzība tur nesanāca. Tas nav vērts, čakarēt cilvēku.
Atklāti painformē, ka šobrī spēj viņā redzēt tikai lielisku draugu, bet neko vairāk. Tālāk jau lai viņš domā pats. Šitos visus Godmaņa stila "..., BET" gan netaisi.