Veikalos eju garām saldumu plauktiem, skatos sastāvu produktiem, mēģinu ēst liesāku - sieru, krējumu, pienu un gaļu. Neizvēlos ātrāko variantu, bet mazliet pacenšos, paciešos un pagatavoju ēdienu mājās, ēdu 3 reizes dienā, sabalansētu pārtiku. Iekļauju, graudaugus, dārzeņus, vistu, sēklas, augļus. Citreiz iedvesmojos un palasu par katru dārzeni atsevišķi, kādi vitamīni tieši tajā ir, un ko tas kopumā dod organismam, tad ir lielāka motivācija ēst vairāk veselīgu lietu, nevis čipsus un bulciņas. Receptes meklēju internetā vai domāju pati un kombinēju to, kas garšo. Krējuma vietā lietoju grieķu jogurtu, brokastīs, auzas nevis citus saldus našķus, medu, dabīgos saldinātājus nevis balto cukuru utt.