Mamma neļauj tikties

Reitings 21
Reģ: 02.12.2014
Labdien.
Mums ir problēma un gribētu zināt jūsu viedokli, varbūt kādam ir kādi ieteikumi ko darīt.
Tātad, manai meitenei ir mamma, vecmodīga līdz nezināmai robežai. Viņa uzskata, ka esam par jaunu attiecībām (man - 17, meitenei - 15), tāpēc jau no paša sākuma izturējās pret mani noraidoši, visās izpausmēs. Mēs 29.12.2013 palikām kopā, 08.03.2014 pirmo reizi iepazinos ar viņas mammu. Pēc tās tikšanās mums aizliedza tikties, attaisnojums viņai tāds - par jaunu, tāpēc mēs sākām tikties slepus, pēc kāda laika, viņai kaut kas uzgāja, un viņa atļāva mums tikties, tad atkal aizliedza, jo uzzināja, ka tikāmies slepus, un šī shēma turpinājās 3 mēnešus, tad es viņai uzzvanīju un pajautāju, kāpēc viņa neļauj tikties, jo to, ka viņa neļauj tikties, viņa teica tikai meitai, bet viņa man, viņa teica, ka nekā tāda nebija un ka man meitene sameloja, kaut gan pats dzirdēju viņas sarunas pa telefonu. Mums atļāva tikties, tā viss bija labi mēnešus 3 vai 4, bet katru reizi, kad es biju, viņa izturējās noraidoši, viņa mums aizliedza pilnīgi visu, kaut kur pastaigāties, aiziet kaut kur, un tā tālāk, vienīgais ko varējām satikties mājās, bet jūs saprotat, cik nepatīkami, kad pret tevi izturas kā pret negaidītu viesu. Tad meitenes mammai sāka likties, ka mēs esam pārāk laimīgi, un meitai saka, ka mēs baigi bieži tiekamies ( vienu reizi divās nedēļās ), un lika meitai man atkal samelot vai kaut ko izdomāt, ka meitene pati negrib ar mani tikties. Protams, es uzreiz zināju patiesību. Tad pēc 3-4 nedēļām viņa uzzināja, ka mums aprīļa sākumā, vienā no slepus tikšanām bija seks un tāpēc aizliedza mums pavisam tikties.
Mēs nezinām ko darīt, jo viņa nīcina meitu, lai viņa justos slikti tā dēļ, ka viņai ir zēns un visu šo laiku nīcina. Meitenes mamma pati nesaprot, ja viņa aizliedza mums tikties, bez pamatota iemesla, vienkārši viņai tā gribās, lai mēs neesam kopā, ka mēs tik un tā tiksimies.
Meitenes mammai pašai nav bijis veiksmīgas laulības, bet visiem viņas apkārtējiem ir, un izskatās, ka viņa tagad visiem spēkiem cenšas izdarīt tā, lai meita būtu nelaimīga.
P.S. Meita nav īsta, bet adoptēta. Mēs viens no otra dzīvojam 200 km attālumā, un tikties slepus nevaram, pirmkārt, attālums, otrkārt, viņu mamma kontrolē, lai būtu mājās tieši minūte-minūtē, treškārt, maza pilsēta, daudz paziņu, kas var nodod.
Ceru, ka jūs dosiet kādu padomu, kā iziet no šīs situācijas:(
01.01.2015 16:26 |

Reitings 367
Reģ: 30.12.2014
Viņas attieksme nemainīsies arī tad, kad meitai būs 18,jo tādas histēriskas cāļu mammas nemainās. Meita ir spriestspējīgs cilvēks, kas pati var lemt, ar ko tikties. Mātes vietā es pastāstītu par kontracepciju utt., nevis liegtu tikties.

Varēsi iet uz aptieku savai 13 gadniecei pirkt prezīšus. Bet, kamēr šis laimīgais moments nav pienācis, tikmēr nav korekti ieteikt pasūtīt māti. Tas, ka no bērnības esi maza palaistuve, par kuru tavai mātei nospļauties, nenozīmē, ka tāda rīcība ir norma.
01.01.2015 20:19 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Māte uztraucas par meitu, jo viņas skatījumā jūs vēl esat tikai bērni. Un jo vairāk slepus tiksieties, jo lielākas antipātijas iegūsiet no mātes puses.
Nepiekrītu, ka meitu vajag ierobežot un kaut ko aizliegt. Aizliegt kaut ko šādu tīņu vecumā ir stulbi.. Ja viņi gribēs, tā pat tiksies. Tikai liekas problēmas.

Drīzāk varēja ielūgt puisi pie sevis un visiem mierīgi izrunāties. Variants, kas derētu, ir tikties tikai mājās. Tad māte zin, kur bērni ir un kas notiek. Vari piedāvāt viņai šādu variantu. Vai sapazīstini viņu ar saviem vecākiem. Kas zin, varbūt sadraudzējas. Ja ne, tad vismaz redzēs, ka nenāc no kaut kādas kreisās ģimenes.

Un,jā, labāk lai izstāsta par kontracepciju, nevis skrien pa māju aurodama, kad uzzin, ka meitai ir bijis sekss.
01.01.2015 23:24 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Varēsi iet uz aptieku savai 13 gadniecei pirkt prezīšus. Bet, kamēr šis laimīgais moments nav pienācis, tikmēr nav korekti ieteikt pasūtīt māti. Tas, ka no bērnības esi maza palaistuve, par kuru tavai mātei nospļauties, nenozīmē, ka tāda rīcība ir norma.

Tu gan esi lose. :D Es zaudēju nevainību 21 gadā, bet pēc Cosmo statistikas visām zaudēta nevainība ir 11-15 gados, pameklē diskusijas. :) Lai mana meita (kura arī tagad aug, starp citu) nejātos vātrūmē. es patiešām labāk nopirkšu prezervatīvus un pamācīšu, kā izsargāties, nevis aizliegšu tikties ar viņas mīlestību.
02.01.2015 16:54 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Starp citu, Hindū, neveiksmīgs mēģinājums noslēpties no sava iepriekšējā nika - Karma. :D :D
02.01.2015 16:55 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Eh. Man ir 16 un es uzskatu, ka +/- šajā vecumā attiecības ir galīgi liekas. Tās domas, ka nu ir atrasta īstā mīlestība, visbiežāk izrādās aplamas. Nav vērts nevienam bendēt nervus un labāk pārtraukt visu. ;)
04.01.2015 01:34 |

Reitings 45
Reģ: 10.03.2014
Meitenes māte noteikti satraucas par meitu. Jums noteikti vajadzētu koīgi izrunāties,tā no sirds, iepazīt vienam otru. Varbūt mammai ir vienkārši bail par savu meitu,jo domā,ka ar tevi viņa nebūs drošībā.
05.01.2015 18:33 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
nu moins.. :D
paldies kazām(2015.), ka mana māte tāda nebija. Pareizi lancaster teica, ka ar laiku viss mainās, taču kādēļ jāliedz just laimi un šo iemīlēšanās sajūtu, kamēr tā ir? pf. Nezinam, kā ir realitātē tur no tā, ko tu raksti, bet varianti ir divi - turpinat tikties, tikai nesūtiet dirst... Vai arī lai meitene strādā paralēli skolai, ja tik ļoti grib pēc saviem noteikumiem un lai pati meklē sev mājvietu. Nevis pie TEVIS, bet turpat tajā pilsētā viena un lai apgādā sevi. Diemžēl, bet tā tas ir - kurā mājā dzīvo, pēc tās saimnieka stabules jālēkā.
Tikai paturi prātā, ka naivums var ātri salūst un no tevis var būt atkarīgs, kāda ir meitenes nākotne - ja izturēsies cūciski pret māti un salauzīsi meitenes sirdi, viņa iespējams nekad netiks no tām mātes lamatām ārā, jo visi citi būs tādi paši kretīni kā tu!
Man vispār ļoti besītu tāda viņa teica, viņa saka, viņa heito situācija, es aizietu un vienkārši par to sāktu runāt, kas par ģēlām, kamēr visi trīs vienā telpā. Tad arī neviens nevarētu melot, runāt aiz muguras, spiest mānīties un vajadzētu dot iemeslus, kādēļ tā un ne savādāk.
05.01.2015 18:51 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Mamma satraucas un tas ir normāli.
Man mamma arī vilka robežas, vēlāk saprata, ka var man uzticēties un nerīkošos muļkīgi. Ir svarīgi, lai vecāki uzticētos. Seksam var būt sekas un par šīm sekām (ja nu gadās) būs jāatbild meitenes vecākiem (lielākoties). Meitas sargās vienmēr.

Reitings 367
Es zaudēju nevainību 21 gadā, bet pēc Cosmo statistikas visām zaudēta nevainība ir 11-15 gados

Es gribu redzēt statistiku!
Lai mana meita (kura arī tagad aug, starp citu) nejātos vātrūmē. es patiešām labāk nopirkšu prezervatīvus un pamācīšu, kā izsargāties, nevis aizliegšu tikties ar viņas mīlestību.

Un kāda mīlestība var būt 14 gados? :D :D Audzināt vajag tā, lai 14 gados būtu citas prioritātes.

Starp citu, Hindū, neveiksmīgs mēģinājums noslēpties no sava iepriekšējā nika - Karma.

Ko pīpē?

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Hindū, nu nesaki vis, ka 14 gados nevar būt mīlestība ;) viena te jau vairākus gadus perinās.
05.01.2015 18:54 |

Reitings 367
Hindū, nu nesaki vis, ka 14 gados nevar būt mīlestība viena te jau vairākus gadus perinās.

Ļoti ļoti reti. Bet ne tā ka katrs trešais tīnis 14 gados jau kopā ar kādu. Es biju vairāk domājusi, ka tas ir vairāk moderni.
05.01.2015 19:01 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
ir stingri vecāki kas uzskata ka 15 gados attiecības nudien nav prioritāte. pagaidi, tiekati tikai pie meitenes mājās piemēram sestdienās un kopā ar māti ieturat pusdienas. ieturiet attiecības platoniskas. māte ar laiku kļūs pielaidīgāka. ja tā tiešām ir lielā mīla tad varēsi paciesties nedaudz vairāk kā 2 gadus līdz meitenei būs 18 un tad sākt dzīvot kopā, nodarboties ar seksu un darīt vēl sazin ko
05.01.2015 19:03 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
ļoti pazīstama situācija :) Kad man bija 15 gadi, man bija pirmais draugs, kuram bija 17 gadi. Arī vecāki ļoti negribēja ļaut tikties. Uz randiņiem braucām uz pilsētu, kas bija starp mūsu abu pilsētām, pirmajā reizē mamma vispār negribēja ļaut braukt, kamēr beigās izgāju ārā un teicu, ka nenākšu iekšā, kamēr neatļaus - beigās viņa atļāva, bet vairākas reizes zvanīja. Pēc tam lika parādīt visas vēstules, ko no puiša saņēmu (tas bija laiks, kad vēl populāras bija ar roku rakstītas vēstules), bija pat rakājusies pa manu istabu, meklējot... Vēl dažas reizes braucu tikties, bastojot skolu un nesakot vecākiem. Vienu reizi tikai puisis atbrauca ciemos. Drīz jau mums tur arī viss pajuka, puisis tiešām nebija īstais :D
05.01.2015 20:16 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Kopš skatos seriālu "Viņas melo labāk", kad ir runa par mātes-bērna attiecībām un uzskatiem par tikšanos, prātā nāk tikai epizodes no šī seriāla. :D
Mammas viedoklis ir jāņem vērā un jārespektē, bet nevar būt arī tā, ka mamma aizliedz to un to. Un ja aizliedz - jānoskaidro, kas ir patiesais iemesls, kāpēc viņa tā dara. Jārod kāds risinājums, kompromiss. Jo ja meita vienmēr tikai darīs ko mamma saka un nemēģinās pastāvēt par savu viedokli, tad tas turpināsies arī kad meitai būs 20 gadi...
05.01.2015 20:25 |

Reitings 367
Mammas viedoklis ir jāņem vērā un jārespektē, bet nevar būt arī tā, ka mamma aizliedz to un to.

Var gan. Jo bērns dzīvo zem viņas jumta, mamma pērk nepieciešamo un uztur bērnu. Vot kad būs uz savām kājām tad var darīt ko grib.
05.01.2015 20:34 |

Reitings 1
Reģ: 22.01.2016
Arī man ir jokaina situàcija. Man pašai 17 un puisim arī. Šis ir mans pirmais puisis un līdz šim domāju, ka mīlestība šajos gados ir viens liels joks, bet esmu kļūdījusies. Ar puisi tiekamies jau pus gadu un sekss mums nav bijis, vienkārši pavadām labi laiku kopā. Un mātei protams tas nepatīk, viņas aizbildinājums ir tāds, ka es esmu vēl skolniece un tas nav pieļaujami. Kaut arī ne man, ne puisim sekss nav prioritāte. Bet esmu gatava paciest mammas apvainojumus un dzīvot priekš visa labākā ar savu draugu. Tā kā, meitenes, esiet pacietīgas un, galvenais, dariet tā, kā uzskatāt par pareizu. :)(l)
22.01.2016 17:08 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tātad, manai meitenei ir mamma, vecmodīga līdz nezināmai robežai. Viņa uzskata, ka esam par jaunu attiecībām (man - 17, meitenei - 15), tāpēc jau no paša sākuma izturējās pret mani noraidoši, visās izpausmēs. Mēs 29.12.2013 palikām kopā, 08.03.2014 pirmo reizi iepazinos ar viņas mammu. Pēc tās tikšanās mums aizliedza tikties, attaisnojums viņai tāds - par jaunu,
Mamma aizies uz policiju un tev labi nebus. Meitene reali berns.
22.01.2016 17:10 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
:D :D :D Tu labāk priecājies, ka meitenei nav sencis, kas tevi dzītu prom ar mietu. Ja es 15 gados tiktos ar "zēnu" (kā izsakās šis 17gadnieks), tieši tas arī notiktu.
22.01.2016 18:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits