Mamma neļauj tikties

Reitings 21
Reģ: 02.12.2014
Labdien.
Mums ir problēma un gribētu zināt jūsu viedokli, varbūt kādam ir kādi ieteikumi ko darīt.
Tātad, manai meitenei ir mamma, vecmodīga līdz nezināmai robežai. Viņa uzskata, ka esam par jaunu attiecībām (man - 17, meitenei - 15), tāpēc jau no paša sākuma izturējās pret mani noraidoši, visās izpausmēs. Mēs 29.12.2013 palikām kopā, 08.03.2014 pirmo reizi iepazinos ar viņas mammu. Pēc tās tikšanās mums aizliedza tikties, attaisnojums viņai tāds - par jaunu, tāpēc mēs sākām tikties slepus, pēc kāda laika, viņai kaut kas uzgāja, un viņa atļāva mums tikties, tad atkal aizliedza, jo uzzināja, ka tikāmies slepus, un šī shēma turpinājās 3 mēnešus, tad es viņai uzzvanīju un pajautāju, kāpēc viņa neļauj tikties, jo to, ka viņa neļauj tikties, viņa teica tikai meitai, bet viņa man, viņa teica, ka nekā tāda nebija un ka man meitene sameloja, kaut gan pats dzirdēju viņas sarunas pa telefonu. Mums atļāva tikties, tā viss bija labi mēnešus 3 vai 4, bet katru reizi, kad es biju, viņa izturējās noraidoši, viņa mums aizliedza pilnīgi visu, kaut kur pastaigāties, aiziet kaut kur, un tā tālāk, vienīgais ko varējām satikties mājās, bet jūs saprotat, cik nepatīkami, kad pret tevi izturas kā pret negaidītu viesu. Tad meitenes mammai sāka likties, ka mēs esam pārāk laimīgi, un meitai saka, ka mēs baigi bieži tiekamies ( vienu reizi divās nedēļās ), un lika meitai man atkal samelot vai kaut ko izdomāt, ka meitene pati negrib ar mani tikties. Protams, es uzreiz zināju patiesību. Tad pēc 3-4 nedēļām viņa uzzināja, ka mums aprīļa sākumā, vienā no slepus tikšanām bija seks un tāpēc aizliedza mums pavisam tikties.
Mēs nezinām ko darīt, jo viņa nīcina meitu, lai viņa justos slikti tā dēļ, ka viņai ir zēns un visu šo laiku nīcina. Meitenes mamma pati nesaprot, ja viņa aizliedza mums tikties, bez pamatota iemesla, vienkārši viņai tā gribās, lai mēs neesam kopā, ka mēs tik un tā tiksimies.
Meitenes mammai pašai nav bijis veiksmīgas laulības, bet visiem viņas apkārtējiem ir, un izskatās, ka viņa tagad visiem spēkiem cenšas izdarīt tā, lai meita būtu nelaimīga.
P.S. Meita nav īsta, bet adoptēta. Mēs viens no otra dzīvojam 200 km attālumā, un tikties slepus nevaram, pirmkārt, attālums, otrkārt, viņu mamma kontrolē, lai būtu mājās tieši minūte-minūtē, treškārt, maza pilsēta, daudz paziņu, kas var nodod.
Ceru, ka jūs dosiet kādu padomu, kā iziet no šīs situācijas:(
01.01.2015 16:26 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es pat apprecējos ar to, kurš 15 gados likās īstais. Sākumā jau viss bija labi, bet vēlāk... Nu, nekur nav teikts, ka mūsu zelta gabaliņš autors pats nekļūs par alkoholiķi 25 gadu vecumā.
Pie kam, "vīrietim" jau nu bija jāsaprot, ka 15 gadu vecumā viņa meitene vēl nekāda sieviete nav un sekss viņai vēl nav vajadzīgs. Viņas organisms jorojām aug un attīstās. Tūlīt autors bļaus, ka pati gribēja. Loģiski, ka gribēja. Vairums meiteņu tajā vecumā, uzzinot, ka puisis vēlas seksu, piekrīt tikai tāpēc, ka baidās puisi pazaudēt.
Vispār, kur tad jums tas sekss vēl bija? Mammai pie deguna? Nez vai. Mašīnas jums arī nevienam vēl nav. Kaut kur kāpņu telpā, šķūnī vai citā tik pat romantiskā vietā? Par viesnīcām pasaciņas var aiztaupīt, izīrētājam ir jāuzrāda dokuments un nevienam neko neizīrē, ja nav 18, jo viņš pats nevar uzņemties atbildību ja kas notiek. Nu vienkārši super.
Gadu tiekas 2x mēnesī un viņiem tas ir nopietni... Kā tad, kā tad... Man manos 15 arī bija.
01.01.2015 17:34 |

Reitings 21
Labi cilvēki. Sapratu mūsu sabiedrība nav vēl nobriedusi kaut kam šādam, pats tikšu no sitācijas, paldies, ka likāt saprast, ka KATRA MĀTE GRIB TO, LAI MEITA 15 GADOS NEBŪTU LAIMĪGA AR SAVU ZĒNU. VEIKSMI JAUNĀS MĀMIŅAS.
01.01.2015 17:36 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
bet viņa mani vienkārši ienīst, jo saprot, ka nav kur piesieties.

Nē, viņai nepatīk tikai tas, ka ņem priekšā viņas mazo meitiņu. Mammas sargā savus bērnus, jo nevēlas bērnam čē-pē ar visu dzīvi, skolu utt, ko var sniegt viens "šit happens". Tu ta stāvoklī nepaliksi. Tev nebūs jāpamet mācības, jo redz - tev ir bērns. Pat ja, tagad pelni naudu un vari bērnu atļauties, nenozīmē, ka paliksi pie viņas mūžīgi (Tu nezini kas būs nākotnē un nevari garantēt pat neko!).
01.01.2015 17:36 |

10 gadi
Reitings 5181
Labi cilvēki. Sapratu mūsu sabiedrība nav vēl nobriedusi kaut kam šādam, pats tikšu no sitācijas, paldies, ka likāt saprast, ka KATRA MĀTE GRIB TO, LAI MEITA 15 GADOS NEBŪTU LAIMĪGA AR SAVU ZĒNU. VEIKSMI JAUNĀS MĀMIŅAS.

Nu apvainojās un runā kā MAZS puika! :D
01.01.2015 17:37 |

Reitings 21
dzosefine Pārlasi lūdzu manu stāstu, tad sapratīsi, ka viņa tikai tagad uzzināja, ka mums ir seks, bet neļauj mums tikties un mani ienīst jau no paša sākuma.
01.01.2015 17:38 |

Reitings 21
dzosefine neapvainojos, vienkārši saprotu, ka ir bezjēdzīgi ar kādu kaut ko apspriest, neesat sasnieguši tādu līmeni, lai spriestu skeptiski nevis emocionāli.
01.01.2015 17:40 |

10 gadi
Reitings 5181
esnolds Jo viņas acīs JŪS ESAT ĻOTI JAUNI!!!! To Tu vari pieņemt vai nevari? Kaut kāds ārprāts. Tu pat negribi censties saprast draudzenes māti, bet paliec dusmīgs, ka lūk, Tevi neuztver kā vīrieti.
01.01.2015 17:41 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
01.01.2015 17:43 |

10 gadi
Reitings 5181
neapvainojos, vienkārši saprotu, ka ir bezjēdzīgi ar kādu kaut ko apspriest, neesat sasnieguši tādu līmeni, lai spriestu skeptiski nevis emocionāli.

Ne jau mūsu emocijas ir iesaistītas Jūsu attiecībās. Drīzāk Tu nespēj nolikt emocijas malā, lai paskatītos ar loģiskumu un skaidru prātu uz šo lietu. Tev tik šķiet, ka mammas ir tā ļaunā, kaut patiesībā - mamma tikai uztraucas par savu bērnu.
01.01.2015 17:43 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Mīlestība un pieķeršanās ir divas PILNĪGI DAŽĀDAS lietas.

un kā gan TU zini,kas ir starp šo puisi un meiteni? :D Mīlestībai pat īsti nav vienas definīcija, kur nu vēl , lai kāds ekrāna galā noteiktu,kas pastāv tiem diviem cilvēkiem.

Kas attiecas uz tēmu. Es negribētu,lai mana meita 15 gados mūk no mājām un pa slepus visu to dara.Arī iesiet vadžos es viņu nevarētu, tāpēc atliktu vien iedraudzēties ar puisi. Vai esi mēģinājis izrādīt viņas mammai laba puiša žestu? Ja jau strādā un pelni tik daudz, aizved mammu un meitu kaut kur atpūsties,uz kādu pasākumu ;) tā būs iespēja iedraudzēties...Bet, ja tomēr neizdodas, tad nejaucies un atkāpies, visa dzīve vēl priekšā, gan atradīsies arī cita īstā.
01.01.2015 17:45 |

Reitings 21
Nikoll Paldies, ka kaut viens cilvēks ir manā pusē, viņas acīs esmu labs, godīgs, strādīgs zēns, esmu darījis visu, lai iepatiktos viņai, bet viņa mani tiešā nozīmē ienīst, jo mans dzimums ir - zēns.
01.01.2015 17:49 |

10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
Mūsdienās 15 gados draudzētos ar puisi ir pavisam normāli, nesaprotu, par ko te daudzas šausminās.
Vienīgā iespēja iepatikties mammai, ja arī nesanāks, tad noteikti pienāks tāda diena, kad viņa sapratīs, ka nevar ietekmēt jūsu attiecības, un meita ir laimīga kopā ar tevi.
01.01.2015 17:53 |

Reitings 21
Blanche Viņā visiem spēkiem cenšās izdarīt tā, lai meita mani pamestu:( pilnīgi visu:(
01.01.2015 17:55 |

Reitings 106
Reģ: 05.05.2013
Lūk risinājums tavai situācijai - ja māte aizliedz tikties, respektē viņas lēmumu(pat ja tev tas šķiet tizls) un pat ja tu zini, ka viņai pašai dzīvē ir bijušas problēmas, respektē viņu pašu. Tava meitene ir tikai bērns, tāpēc sagaidi kad viņai paliks 18 un veidojiet ģimeni. Māte iebilst nevarēs. Ja tā patiešām ir īstā mīla, trīs gadus tu un tavs draudziņš varēsiet paciesties un iztikt ar tādu old fashion mīlestību - rociņās sadevušies, skūpsti, vēstules(ja neļauj tikties) un bez seksa.
Vot. Nevajag cepties. Gudriem cilvēkiem nav jāstāsta visiem, cik viņi ir gudri.
01.01.2015 17:55 |

Reitings 21
Reģ: 01.01.2015
jutu lidzi tev man mammaa ari nelava tikties ar puisiem un aizsutija uz svetdienas skolu :(
01.01.2015 17:56 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Neteiksim ka esmu gluži tavā pusē. es negribētu ,ka mana meita 15 gados stātos intīmās attiecībās, bet ņemot vēra faktu,ka jaunatne attīstās ar vien ātrāk, gadiem ejot , daža laba 15 gadīgā vairs īsti pat neizskatās pēc bērna,tad tā vēlme pēc attiecībām 15 gados var piemeklēt daudzas jaunas meitenes. Tev vajadzētu saprast arī mammu, viņa baidās par savu meitu, baidās visās nozīmēs, vai tā būtu nevēlama grūtniecība vai salauzta sirds... Ja mīli meiteni un gribi pierādīt mammai ,ka esi lāga puisis,kas tikai neizmanto viņas meitu seksam, tad saglabā draudzīgas attiecības pāris mēnešus netiekoties,bet sazinoties attālināti,pierādi ka tā ir vēlme pēc paša cilvēka , nevis seksa,kas 17 gadīgam zēnam tomēr nav tik vienkārši sasniedzams.
01.01.2015 17:57 |

Reitings 367
Reģ: 30.12.2014
Meitenes mammai pašai nav bijis veiksmīgas laulības, bet visiem viņas apkārtējiem ir, un izskatās, ka viņa tagad visiem spēkiem cenšas izdarīt tā, lai meita būtu nelaimīga.

Neviena māte savam bērnam nevēl ļaunu, liec aiz auss.
Es saprotu māti, viņa vēlas pasargāt savu bērnu, no pāragrām attiecībām. Taču, diemžēl, ar varu neaizliegsi.
01.01.2015 18:00 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Pilnīgi saprotu mammu.
Es arī viņas vietā aizliegtu tikties..jo nevajag pāragri dzīvot pieaugušo dzīvi.
Man vismaz nepatiktu apgādāt meitu,kamēr viņa kaut kur apkārt ar kādu jājās. :D

Ko tev iesākt? Samierinies! Viņai ir gādīgi vecāki. :)
01.01.2015 18:14 |

Reitings 75
Reģ: 17.08.2014
Manuprāt, šobrīd jums tiešām vajhadzētu respektēt draudzenes mammu un netikties. Iespėjams, ka drasudzenes mamma negrib, ka jūs tiekaties, jo meita ir mainījusies. Kad man bija 15, 16 gadi, mana mamma arī nebija stāvā sajūsmā par manām attiecībām, tas radīja strīdus, tagad es saprotu.... Mammai nebija iebildumu tieši pret puisi konkrēti, bet dēļ tā, ka dēļ attiecībām tiek pamestas novārtā mācības un darbiņi, kas jāpaveic. Tajā vecumā es to nesapratu, bet tagad atskatoties pagātnē, viss ir skaidrs. Iesaku izrunāties ar draudzeni un saprast, kas viņas uzvedībā vai rīcība ir mainījies kopš tiekaties un tad censties atrisināt problēmu ar mammu.
01.01.2015 18:19 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Es gan uzskatu, ka 15 gados var būt attiecības. Cosmietes pašas ir zaudējušas nevainību 11-15 gados, lol..

Ieteikums - neklausat māti, turpināt tikties īpaši neslēpjot, vnk pasūtat māti dirst. Ar laiku samierināsies, nekas cits neatliks. Ja nē, ņem meiteni pie sevis un dzīvojat kopā.

Viņas attieksme nemainīsies arī tad, kad meitai būs 18,jo tādas histēriskas cāļu mammas nemainās. Meita ir spriestspējīgs cilvēks, kas pati var lemt, ar ko tikties. Mātes vietā es pastāstītu par kontracepciju utt., nevis liegtu tikties.
01.01.2015 19:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits