Sveikas! Centīšos īsi aprakstīt savu notikumu
Pirms aptuveni 5 gadiem internetā iepazinos ar puisi - nevainīga sarakste, nebija nekādu romantisku jūtu, vienkāršs interneta draugs. Pēc pāris mēnešiem sastapu savu tagadējo draugu un tā sarakste arī kaut kā nomira dabīgā nāvē. Tomēr ikgadu šis interneta draugs mani turpina apsveikt dzimšanas dienā, jaunajā gadā. Atbildu un viss. Tagad, nezinu no kurienes, šis ir izlīdis, sācis patstāvīgi rakstīt. Šovakar atkal uzrakstīja un aicina Jaungada naktī satikties - viņš atbraukšot speciāli uz manu pilsētu (dzīvojam tuvās pilsētās), lai mani redzētu. Pieklājīgi atbildēju, ka man ir citi plāni. Viņš neliekas mierā - ejam nākošajā dienā uz kafeni. Paskaidroju, ka draugs var nesaprast šādu tikšanos, melot un teikt, ka eju kaut kur citur, arī negribu. Pajautāju viņam, kā justos un reaģētu viņš, viņa atbilde - es tevi satiku ātrāk nekā tavs draugs.Sarakste beidzās ar to, ka viņš uzbrauca man, jo draugs mani norobežo no cilvēkiem.
Tagad sēžu un domāju - tiešām tas ir tik ārkārtīgi nepareizi, ka aizņemta sieviete neskrien tikties ar cilvēku, kuru principā nepazīst? Jūtos kā izdarījusi noziegumu, jo tādu, es pat teiktu, rupju attieksmi, es no viņa negaidīju.
Ko par to domājat jūs? Ir ok satikties ar citiem vīriešiem un kā uz to reaģē vai reaģētu jūsējie?