Apgaismojiet.

Reitings 37
Reģ: 21.05.2013
Varbūt apgaismosiet. Dzīvoju ar vīrieti jau astoņus gadus, mums ir bērns. Šajās attiecībās esmu tas cilvēks, kas pelna vairāk. Varētu teikt, ka esmu ģimenes mamuta nesēja. Protams mans vīrietis strādā, bet nespēj kārtīgi parūpēties par ģimeni. Tas arī nedaudz mani grauž. Esmu šo gadu laikā paņēmusi uz kredīta dzīvokli un mašīnu, par kuriem ar savu algu maksāju. Esmu tāds cilvēks, kurš domā par savu un bērnu nākotni,ja mans vīrietis to nespēj mums dot, tad es visu pati daru un iegādājos.Manam vīrietim nepatīk, ka es bieži saku, ka tas ir mans dzīvoklis, mana mašīna. Viņš grib, lai es to uzskatu par MŪSU īpašumiem. Pasakiet lūdzu, kā man pareizi būtu jāriekojas.
30.12.2014 11:04 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Sāc ar to, ka atklāti pasaki viņam, ka problēma ir tajā, ka viņš neko nedara! Par ko to Tu cepies te nav tas, kā Tu sauc savus īpašumus, bet tas, ka vecis ir slinka dirsa.
04.01.2015 16:58 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Protams mans vīrietis strādā, bet nespēj kārtīgi parūpēties par ģimeni. Tas arī nedaudz mani grauž.

ok, strādā, bet ne pietiekoši. SĀC ar viņu runāt!
04.01.2015 17:00 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nu te īstenībā tāda neviennozīmīga situācija...Īstenībā jau, ja vīrietis par ģimeni nespēj un laikam arī nevēlas gadāt, savu pienesumu tajā visā mūsu nedod, tad uzskatu, ka sieviete ir tiesīga teikt, ka tās lietas pieder viņai, jo tā arī ir.

Kad ar savu vīru bijām uz laiku izšķīrušies, viņš teica, ka dzīvokli varu paturēt sev, palikt tur dzīvot, bet tā kā officiāli tas tik un tā bija/ir viņa dzīvoklis, par tādu to arī uzskatīju, tagad esam kopā atkal, dzīvojam šajā pašā dzīvoklī, uzskatu, ka, jā, tās ir mūsu mājas, bet dzīvoklis tas tomēr ir viņa.
Mašīna mums ir katram sava, pārējais daudz maz kvalificējas zem tā mūsu.
04.01.2015 17:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits