Pirmā tikšanās...

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Situācija sekojoša:
Sāka draugos rakstīt puisis, pirms kāda mēneša, nebiju pārliecināta vai vispār vēlos ar viņu tikties, sākumā atliku tikšanās, bet beigās nolēmu, ka tomēr vienkārši satikties taču var! ;)

Tikšanās:
Satikāmies. Ārā gan auksts, viņš uzreiz piedāvāja paņemt kādu vīnu un iet pie viņa kādu filmu paskatīties. Man tas nelikās ideālākais variants, uzreiz pie viņa uz mājām doties, bet tā kā tiešām auksts...ok...

Un viss tiešām bija normāli. Skatījāmies smieklīgu filmu, puisis sakarīgs, nevienā brīdī neizteica kaut kādas stulbas piezīmes, piedzirdīt necentās un uzmākties neuzmācās, pat par sevi radīja iespaidu kā par "pieklājīgu un nopietnu puisi".

Bet šai tikšanai bija odziņa, jeb pārsteigummoments man..... :D
Viņš devās atsevišķā telpā, kur uzpīpēja. Otrajā reizē, kad viņš izgāja un paliku viena, gribēju ieiet savos draugos.....bet viņa draugi bija palikuši vaļā! Un, jā, izmantoju izdevību ieskatīties sarakstēs. Kur izrādījās.... pilns ar meitenēm, un pārmetot aci sarakstēm ar visām runa ir "vai nevēlies iepazīties" utml. teksti :D

Viņam atgriežoties istabā, es, protams, notēloju, ka neko neesmu redzējusi, centos runāt ar viņu tikpat smaidīga un jauka kā iepriekš, bet... :D Nezinu kā rīkoties, jo viņš runājot ar mani, it kā piedāvāja sagaidīt Jauno gadu kopā ar saviem tuvākajiem draugiem un kad pavadīja mani mājās jautāja... "Ko rīt dari? " un pasniedza tiešām sevi kā normālu puisi. BET tās daaudzās sarakstes! Manā skatījumā uz viņu, tas visu apgrieza kājām gaisā tā pēkšņi.

Puisis uzrakstīja pēc tikšanās ,bet no manas puses tagad klusums. Ko jūs darītu, ja rastos šāda situācija pirmajā randiņā? :D Ir kādreiz varbūt tamlīdzīgi bijis?
30.12.2014 02:16 |

10 gadi
Reitings 3819
Reģ: 06.05.2014
Ja neesi nekad neskūpstīta un neaiztikta jaunava, tad nosodīt puisi nevar. Un kas par modi, līst sveša puiša draugos? Jēzus! Pirmo reizi satikāties, bet jau izspiego! Domāji, ka rakstīja tev vienai - esi lielā dāvana no Dieva? Viņš nezināja, kas no tā randiņa sanāks. Un puisim nav jāieiet celibātā, jo meitene viena piekrita randiņam. Attopies! Tāpat tagad gribēsi līst viņa draugos, lai redzētu, vai vēl čato. Neatbildi viņam un maini ieradumus.
30.12.2014 15:57 |

Reitings 633
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet normāla situācija - puisis mērķtiecīgi grib iepazīties un raksta vairākām meitenēm kas viņu kaut kā piesaistījušas. Un tas, ka visām standartteksti - nu un? Nesaprotu, par ko tur iespringt... ja jau tikai 1. reizi tiekaties. Bet puiša datorā līst, ja netika paprasīta atļauja, gan nebija smuki...
30.12.2014 18:01 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Vispār jau man šķiet tizli, ka lien pie sveša cilvēka datora.

++

Bet nu, jums nav nopietnu attiecību, viņš izskata variantus. Ja jau piedāvā tikties vēl, tad dod iespēju. :)
30.12.2014 18:04 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Tiešām nevienai neliekas, ka šī tēma ir fantāzijas lidojums?
1) Mūsdienās reti kuram jaunietim nav smart phone ar internetu tajā. Kāda jēga līst pie svešu cilvēku datoriem?
2) draugiem.lv pirms 5 gadiem bija tādā topā, ka katrā brīvajā brīdī tur vajadzēja ieiet. Tiešām tagad vēl ir kāds, kas nevar pāris stundiņas iztikt bez šī portāla?
30.12.2014 18:15 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Brīvs puisis mekle meiteni , iet uz randiņiem un izvēlēsies to kura forsaka , kas tur tāds ?

+++
Tā taču tas notiek, vaitad nē?
čalis meklējas, randiņojas.
Tas tik būtu interesanti, ja pirmo reizi satiekoties solītu ar tevi vien būt un viss..
30.12.2014 18:20 |

Reitings 6263
Visticamāk, ka Tava uztvere pie vainas. Un, ja jau Tevi tas satrauc, tad Tev puisis patīk un ir bailes, ka viņš var izvēlēties citu.

+++
Vēl nav attiecību, pirmo reizi satiekaties, bet jau izokšķerē sveša cilvēka datoru un vēl uzmet lūpu par to, ko ieraudzījusi sveša cilvēka datorā:D
30.12.2014 18:25 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
1) Mūsdienās reti kuram jaunietim nav smart phone ar internetu tajā. Kāda jēga līst pie svešu cilvēku datoriem?
2) draugiem.lv pirms 5 gadiem bija tādā topā, ka katrā brīvajā brīdī tur vajadzēja ieiet. Tiešām tagad vēl ir kāds, kas nevar pāris stundiņas iztikt bez šī portāla?

Tik pat labi cilvēkam varbūt telefons somiņā un somiņa nolikta koredorī, tā kā tālāk būtu iet pēc telefona, nekā uzreiz datorā ielīst palūrēt kurš ir tur pat blakus.
Es piemēram eju draugiem.lv tad kad man ir garlaicīgi. Šai gadījumā ko tad meitēns citu varētu darīt? Lūrēt uz griestiem kamēr puisis atgriežas no pīpēšanas pauzes. Es domāju ka es ar tad ielīstu savos draugos, jo tā pat neko labāku nav ko darīt svešā mājā.

Man drīzāk lielas aizdomīgi ka tie draugiem.lv stāvēja vaļā, tad jau vai nu puisis ir ļoti neveikls un neiedomājas ka svešu cilvēku tuvumā labāk savus profilus utt. neatstāt vaļā, vai arī viņam bija automātiski saglabātas paroles kuras Autore mēģināja izmēģināt.

Lai nu kā, ja šis stāsts ir patiesība man vairāk gribās kaunināt meiteni par uzdrīkstēšanos līst iekšā cilvēku privātajā zonā.
30.12.2014 18:26 |

Reitings 6263
Man drīzāk lielas aizdomīgi ka tie draugiem.lv stāvēja vaļā, tad jau vai nu puisis ir ļoti neveikls un neiedomājas ka svešu cilvēku tuvumā labāk savus profilus utt. neatstāt vaļā, vai arī viņam bija automātiski saglabātas paroles kuras Autore mēģināja izmēģināt.

Drīzāk,ka pusisi neiedomājās, ka meitene tik izmisīgi nevarēs nociesties bez interneta un noteikti nedomāja,ka līdīs pie pc.
Noteikti puisis izgāja no istabas, meiča pielīda pie pc. ja būtu paprasīju vai var izmantot viņa pc, puisis būtu aiztaisījis dr.lv un teiktu,lai iet, bet ganjau viņa vnk pielīda, kamēr čalis smēķēja.
30.12.2014 18:29 |

Reitings 6263
Es domāju ka es ar tad ielīstu savos draugos, jo tā pat neko labāku nav ko darīt svešā mājā.

2 minūtes nevar vienkārši pasēdēt?:D vai arī, ko - čalis tur cigāru kūpina?:D
30.12.2014 18:30 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ziniet, es negribu izklausīties ļauna, bet iedomāsimies, ja situācija būtu citādāka. Ka pirmajā randiņā čalis būtu ielīdis meitenes draugos. Es tik spēju iedomāties reakcijas "Pamet viņu! Viņš ir mērglis! Cūka! Frīks! Kontrolētājs un izspiegotājs!" :D
30.12.2014 18:32 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tā dara praktiski visi gan čaļi, gan meičas

Pirmkārt, visi tā nedara. Ja to dara vairākums un tas automātiski tiek pasniegts kā norma - vēl neko nenozīmē. Otrkārt, piekrītu šim:

Man, piemēram, ir svarīgi, lai patīku un interesēju tieši es, nevis vīrietim vienkārši sagribējās attiecības ar jebkuru, kas piekritīs. Sarakstīties ar citām, protams, nav nekas nosodāms, bet es nezinu, vai gribētu turpināt tikties.

Kaut gan no citas puses raugoties, nekāda turpinājuma nevarētu būt, ja es šo uzraktu tad, kad kļūtu par āri. Respektīvi, turi ausis un acis vaļā. Ja puisis patīk un kaut kas sanāks, tad jā, sarakstei turpinoties vienkārši nākotnes nebūtu..
30.12.2014 18:34 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Miss Joker, nu forši, ka Tu lien svešu cilvēku datoros bez atļaujas. Laikam esi meiča "ar iekšām". :) Es nezinu, vai es vēl kaut reizi aicinātu cilvēku, kas pirmajā tikšanās reizē būtu līdis bez atļaujas manā datorā/telefonā. Kaut kādām manierēm un cieņai pret otra cilvēka privātām lietām, manuprāt, ir jābūt.

Vispār smieklīgi - tad, kad ir diskusijas par to, ka meitenes, esot ilgās attiecībās, ielūr otra draugos/e-pasta/telefonā, tad 90% komentāru ir par otra cilvēka privātās telpas cienīšanu, bet, ja ielūr pirmo reizi satikta cilvēka draugos, tad viss ok :D
30.12.2014 18:34 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
tas tachu ir tikai normáli, ka brívs vírietis kontaktéjas ar daudzám sievietém...

es, kad biju bríva ar ko tik nesarakstíjos :D un? lai izvélétos ísto un vienígo ar kuru gribas tikties un bút kopá, ir jákontaktéjas ar cilvékiem....
30.12.2014 18:35 |

Reitings 17203
2 minūtes nevar vienkārši pasēdēt? vai arī, ko - čalis tur cigāru kūpina?

Nē nu es iedomājos ka viņi to filmu uz datora skatījās tāpēc ar dators bija pa rokai uzreiz un varētu ieiet draugiem.lv :D Un man vispār tāda problēma nebūtu jo es pati pīpēju :D Bet jā, iespējams ka es ar ielīstu dr.lv, vienīgais ja ieraudzītu svešu profilu atvērtu, uzreiz aizvērtu ciet, nav man tāda zinkāra izspiegot svešu cilvēku dzīves.
30.12.2014 18:36 |

Reitings 17203
Cerise

Es par to iešānu dr.lv domāju tikai ja tā filma ar tiek skatīta uz tā datora, tā es svešus datorus neietu slēgt iekšā un izmantot :D
30.12.2014 18:38 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Dīvaini, ka jums kaut kādas aizdomas rodas, un liekas, ka te kaut kas izdomāts :D Nu nē taču, reāla situācija. ;)

Par tām neskaidrībām, kas dažām bija,
2)...Tiešām tagad vēl ir kāds, kas nevar pāris stundiņas iztikt bez šī portāla?

1)Ir smartphoni, bet ar to šajā situācijā nebija nekāda sakara.
2)Nav īsti skaidrs, kurā brīdī viņš paspēja ielogoties draugos, jo es nepiefiksēju, ka ietu un ir taču tā, ka no draugiem automātiski, ilgāk neesot tur izmet tevi...

Bet fakts kā tāds... jā, filmu skatījāmies uz datora un kad viņš izgāja piegāju pie datora, lai ieietu draugos, bet uzspiežot uz jau atvērtas "draugiem" cilnes, viņa draugi stāvēja priekšā. Tas nu arī redzēju, kas un kā. :D
30.12.2014 20:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits