Nezinu ko darīt tālāk

Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
Sveikas !
Esam kiopā ar draugu gandrīz 2gadus ,šodien no rīta mums bija strīds par sīkumiem ,un kkādā veids viņš pateica ka viņš vienmēr būšot augstāks par mani ,nu tādā veidā vairāk sasniedzis ,galvenāks par mani utt. un nu msni tas satrauca ka viņš mani uzskata par zemu ...nezinu ko tgd darīt...
29.12.2014 23:52 |

Reitings 386
Reģ: 15.11.2014
...vīrietim lai arī kādi strīdi būtu, tā nevajadzētu teikt ja reiz viņš ir ar Tevi kopā, un mīl Tevi...
30.12.2014 10:38 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
ou, ļoti piekrītu Egamons.

Sāksim ar to, ka Tavs puisis, visticamāk, vēl nav vīrietis.
Pirmkārt, tas viss situācijas apraksts izklausījās ļoti bērnišķīgs. Jums noteikti ir līdz 20 gadiem.

Nu Tev pateica acīs, ka viņš ir pabeidzis skolu un pelna vairāk. Tiešām vīrietis ar to nelepotos un sev lieki spalvas nebužinātu. Tas vēl nav nekāds sasniegums ;) Jūs dzīvojat pie Taviem vecākiem galu galā :D

Bet ok. Nu strīda karstumā viņš izšpļāva šādu frāzi. Es papukotos, bet neņemtu pārāk galvā. Noteikti Tu arī viņam ne to labāko sarunāji ;) Ja sajūti tādu pārākuma attieksmi no viņa ikdienā, tad gan derētu parunāt par dzīvi un pārskatīt šo tēmu ;)
30.12.2014 10:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits