Nav Draudzeņu.... problēma?

Reitings 147
Reģ: 21.09.2014
Sveikas!

esmu pārcēlusies dzīvot uz citu valsti. Studiju sākumā man bija draudzenes, bet tikai tādas "tusiņu draudzenes", ar kurām par dzīvi neparunāsi, tāpēc arī drīz vien šī draudzība beidzās.

Nu jau esmu 3 gadus kopā ar draugu un man nav draudzeņu, un godīgi sakot arī nav vajadzības pēc draudzenēm, ja nu vienīgi man būtu kāda sirdij tuva draudzene, labprāt iedraudzētos bet ne ar kuru katru, jo arī manas intereses ar daudziem nesakrīt.

Bieži saņemu no citiem pārmetumus -
nu kā bez draudzenēm tu vari?
nu draudzenes ir vajadzīgas utt. pamazām izbesī tas.
Es jūtos ļoti labi savā dzīvē. Vienmēr jāatkārto ka man iet labi un ja kādreiz iepazīšos ar kādu jauku cilvēku labprāt iedraudzētos, bet arī bez man iet labi.

Neesmu nedraudzīga, man agrāk bija super draudzenes, bet kad pārvācos uz citu valsti vairs nav..žēl.
Vai kādai ir tāda situācija kā man? kā jūs tiekat galā ar šiem izteikumiem?
29.12.2014 20:23 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Man nekad īsti nav bijušas draudzenes un, ja godīgi, pārdzīvots par to ir daudz un dikti.

Vienkārši Latvijā nekad nevienam nepatika tās lietas, kas man, līdz ar to kontakts šeit neveidojās.
Tagad septembrī pārcēlos prom no šejienes un, ja godīgi, iet jau visādi... Bet ja jāsalīdzina, tomēr labāk svešumā, nekā Latvijā.
Šeit ir tas foršums, ka ar lielāko daļu vienaudžu man beidzot ir kopīgas intereses, līdz ar to draudzeņ/paziņas ir daudz, bet nav tā special connection, vismaz pagaidām ne.

Long story short, esmu sapratusi, ka pirmām kārtām vajag būt pastāvīgai, doties uz saviem mērķiem, nepārstāt interesēties par lietām, kas saista u.tml. un, ja uzradīsies kāds domubiedrs/e - tad super, bet ja ne, tad jāiet tik uz priekšu :)
29.12.2014 21:44 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nevajag jau dramatizēt, ka ar drauzenēm-sievietēm vienīgā kopīgā tēma ir klubi un izklaide.

+++

Klubi, izklaide, runāšana pie vīna glāzes arī neizpaliek, kā arī sirds izkratīšana. Tādas riktīgas man ir 2 draudzenes, kurām varu uzticēt tiešām daudz ko. Man tā tiešām būtu traģēdija, ja draudzeņu man nebūtu, pat neliegšos. Varbūt runāju tā, jo man ir manas draudzenes un dzīve bez tām pat nav iedomājama.

Galu galā, ja šis topiks ir izveidots, tad diez vai Tevi viss apmierina. Ja tiešām, nu tiešām apmierina, tad nospļautos uz to, ko saka citi. Kaut gan tomēr man liekas, ka tā ir tikai tāda virspusīga bravūrība. Bet piekrītu tam, ka ne kura katra māk draudzēties.
29.12.2014 21:56 |

Reitings 147
Reģ: 21.09.2014
meksikanka

Šo topiku izveidoju jo nesen saņēmu atkārtoti komentārus un gribēju uzzināt citu viedokļus. Ja es ļoti vēlētos draudzenes un viena nevarētu dzīvot, tad ietu ar visiem kuri aicina. Mani apgrūtina, kad mani aicina cilvēki ar kuriem es nevaru būt "es" jo intereses un skati uz dzīvi ir pilnīgi citādi, tāpēc labāk esmu viena.
Negribu lai tas tiek pārprasts. Es vienmēr uzskatu ka tomēr dzīvoju pareizi, ja jūtos labi un pieņemu ka cilvēki ir dažādi, kāds ir gatavs iet ar jebko lai nebūtu viens, kāds ir izvēlīgs cilvēkos, kāds grib būt pilnīgi viens...
29.12.2014 22:09 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Klubi, izklaide, runāšana pie vīna glāzes arī neizpaliek, kā arī sirds izkratīšana.

Mani, piemēram, nekas no tā visa neinteresē. Vēlos stimulējošas, iedvesmojošas attiecības, kādas jau pagātnē esmu piedzīvojusi, un pēc kurām ar neko mazāk neesmu gatava samierināties. Ļoti reti gan sanāk sastapt kādu, kas ar mani ir uz viena viļņa, bet, manuprāt, gaidīt ir vērts.
29.12.2014 22:26 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Mani, piemēram, nekas no tā visa neinteresē

ļoti jauki, tāpēc jau mēs izvēlējamies sev par draugiem tos cilvēkus, ar kuriem mums ir kaut kas kopīgs. Bet Tu galīgi to pateici, ka tas būtu kaut kas drausmīgs - parunāt ar draudzeni pie glāzes vīna vai tējas tasītes. Tas neizslēdz to, ka jā, varam parunāt arī par nopietnākām tēmām. Piedod, bet te vairāk runā par draudzību, ne interešu klubiņu, jo draugs ar Tevi iet pa dzīvi, ne tikai nāk, lai parunātu par Kantu vai kodolfiziku..
29.12.2014 22:32 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Man arī nav meiteņu draudzeņu. Bija, izbaudīju visu milzīgo klaču un 100 gadus man tādu laika un nervu šķiešanu nevajag. Meitenes pārsvara ir milzu klačas, nodevējas, labuma rausejas. Pārsvarā. Nespēju uzturēties tādā sabiedrībā ilgstoši :/
29.12.2014 22:35 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Bet Tu galīgi to pateici, ka tas būtu kaut kas drausmīgs - parunāt ar draudzeni pie glāzes vīna vai tējas tasītes. Tas neizslēdz to, ka jā, varam parunāt arī par nopietnākām tēmām. Piedod, bet te vairāk runā par draudzību, ne interešu klubiņu, jo draugs ar Tevi iet pa dzīvi, ne tikai nāk, lai parunātu par Kantu vai kodolfiziku..

Nē, nav vienmēr jābūt sarunām par Kantu vai kodolfiziku, man tīri labi pie sirds iet arī vieglākas tēmas, bet mani neinteresē tieši pļāpas un sirds kratīšanas.
Komentēju tieši tāpēc, ka mana izpratne par draudzību nedaudz atšķiras no vispārpieņemtās.
29.12.2014 22:37 |

Reitings 141
Reģ: 08.02.2014
Man patiesībā arī nav daudz tādu draudzeņu ar kurām spētu līdz rītam runāt par dzīvi! Ir viena draudzene kopš bērnības un viņai spēju uzticēt visu kas uz sirds, bet satieku viņu reizi gadā. Jo viņa dzīvo citā valstī. Un man ja godīgi neprasās tās sirds draudzenes. Man tā īsti ir tikai draugs. Varbūt reizēm ir grūti, ka uz to doto momentu nav neviena, bet varbūt tā pat ir labāk ! :)
29.12.2014 22:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)