Nē, ir biju bijušas citos gadījumos, bet uz ziemassvētkiem, diemžēl, nekā. Bija noorganizēta neliela pasēdēšana ziemassvētku noskaņās, visam kolektīvam ar priekšniekiem.
Izmaksāja, algas apmērā. Izmaksā divreiz gadā-uz Līgo svētkiem un Jauno gadu. Apmērs mēdz atšķirties, laikam no tā, cik daudz naudas uzņēmumam esam nopelnījuši.
Mans uzņemums izmaksāja ziemassvētku prēmiju ar trim nullēm eiro valūta, bet pēc galu savilkšanas nākošā gada sakumā dabūšu kādu procentu no uzņēmuma peļņas varētu būt cipars ar četrām nullēm...
Forši, ka izmaksā. Tomēr īšti nesaprotu kāpēc? Dod papildus naudu vnk tāpēc, ka kalendārs jauns un beidzies gads? Kur ir loģika? Ja gribas kādu īpaši paslavēt un apdāvināt, to taču var daŗīt arī 13.februārī. Kāpēc tiesi tagad? Lai vairak var iztērēt svētku rosolā un šampī?
Prēmijas izmaksāja tiem, kuri sākuši strādāt līdz 31.augustam šajā gadā. Prēmijas apmērs atkarīgs bija no amata un darba stāža darba vietā.
Man bija mazākais prēmijas līmenis, bet nu, tā kā nebiju gaidījusi, ka man būs, tad prieks tik un tā. Jāpriecājas, ka vispār izmaksā prēmijas, tā jau nav darba alga, tādēļ uz to nevar rēķināties.
Neko nemaksā. Pat nekādas dāvanas nav. Un tas ir tik bēdīgi! Īpaši tāpēc, ka viena novada citā skolā ir prēmijas, bet mūsu nav...Pat simboliskas, kur nu vēl algas apmērā! :D
Katram izmaksaaja pa 50 eiro,diviem darbiniekiem 200 eiro,bet vinji bija pelniijushi lielaakas preemijas.Konchas,shampis,kafija,kaa jau katru gadu. Pirms 3 gadiem bija algas apmeeraa preemija,tas gan bija jauki:) Parasti preemijas ir uz Liigo un uz Ziemassveetkiem.
Ehh, es arī būtu priecīga par kādu nelielu prēmiju gada beigās, vai vismaz kādu dāvaniņu! Bet mums NEKAS tāds nav! :(
Savā salīdzinoši apaļajā jubilejā saņēmu tikai 10 euro dāvanā! Godīgi sakot man dārgāk sanāca visus pacienāt! :( Nākošgad būšu gudrāka, končas un miers! :D