Es Tavā vietā pateiktu,ka esi jau visu izstāstījusi draugiem ,ģimenei. Vienalga tā būtu vai nē. Kaut kā sagatavo savējos, ieminies par situāciju. oki, varbūt nav līdz detaļām jāstāsta,jārāda piem. kailfoto, bet var jau pateikt,ka man sagribējās sagādāt draugam pārsteigumu, veicu kailfoto fotosesiju un kāds nelietis uzlauza e-pastu un draud tagad publicēt bildes.
patiesi draugu paliks tā vai tā,lai arī ,ko Tu nedarītu un kaut kādam kailfoto nebūtu jāizmaina attiecības. Ja vispār iet runa par bildēm.
Tāpat jau mūsdienās kailbildes publicē pa labi un kreisi. Moderni ir slavenībām bildēties kailām ,publicēt. Protams,ka nav patīkami ,ka ja ir pretenzijas pret kailfoto kā tādu un kāds draud publicēt,kad visi redzēs.
Es Tavā vietā nepārgulētu ar viņu. Ja viņam tāda šantāžista slava, tad vēl ieliks slēpto kameru ,visu nofilmēs un turpinās šantažēt. Ja arī neko nenofilmēs, tad draudēs visiem izstāstīt ,ka esi pārgulējusi ar viņu un kāda mauka esi...un tāpēc Tev būs jāpārguļ ar viņu ,cik ilgi un bieži gribēs. vajag? Labāk,lai publicē to,kas jau ir nekā vēl uzrok vēl,kaut ko..mazums ,kamēr wc būsi ielūrēs mob. un uzraksts kādus sms, kontaktus, bildes ,ko izmantot. Atradīs Tavas mammas numuru un draudēs zvanīt un visu stāstīt:D
Es varbūt dramatizēju, taču tā var arī notikt.
Bija jau skandāls,ka viena izdarīja pašnāvību dēļ viena šantāzista ,kurš beigās visu izstāstīja viņas ģimenei.