Ņemot vērā to, ka šeit pamatā pulcējas un diskutē meitenes, kurām ir dažāda veida problēmas personīgajā dzīvē (attiecībās, seksā, darba dzīvē utt.), vēlējos jautāt, cik no jums ir tādas, kurām nav seksa, un kā tas ir? Ko jūs darāt lietas labā? Labprāt gaidīšu atbildes arī no tādām, kurām sekss ir , bet kādreiz nav bijis.
Welcome to my life
Man ir tieši šāda situācija, ka nu jau daudzus mēnešus nav seksa. Kopš izšķīros ar draugu :( Ļoti grūti īstenībā ir... Ir kādi ieteikumi?
Man ir tā, ka es gribētu pamēģināt kādu laiku bez seksa, bet nekādi nesanāk. Kā aizeju uz klubu vai bāru, man uzreiz piesitās vīrieši un jau drīz esam gultā. Un tad vēl pēc tam vakarā draugam jādod, jo tas vispār ir neapmierināms, kad ierauga mani.
Man tavu draugu ir zel, ja tu stasti patiesibu, tad ir zel.Zini ka to sauc par krapsanu?Un piedod,bet ta uzvedas vieglas uzvedibas sievietes, kas var no vienas gultas lekt uz nakamo.Tavs draugs maz zin ar kadu M...
Ku dzivo kopa?
Tā jau te visas saka, bet mēs zinām, ka realitāte ir daudz skaudrāka. Seksa nav, bet negribas to teikt.
Zanīt, uzdot personiskus jautājumus cosmietēm ir bezjēdzīgi. Visas tik skandē ''man ir ideāls vīrs un ideāls darbs un es pelnu 1000eiro mēnesī un braucu ar mersi uz savu Jūrmalas vasarnīcu'' bet tad nedēļu vēlāk citā tēmā dirš, ka ir vienas kā pirksts, katru nakti kauc spilvenā, un naudas pat tramvaja biļetei nav, kā dēļ kontrole katru dienu aiz stūra atspārda.