Gita42 -> piekrītu, ka ja esi tikusi ĀP mašīnā, tad vismaz zini, ka tiksi pie izmeklēšanas bez nedēļām-mēnešiem ilgas gaidīšanas, bet ir viens bet...tajā ĀP mašīnā vēl ir jātiek...man piemēram ar 42 grādu temperatūru un sāpēm nierēs nācās lūgties un pierunāt, lai vispār "ātrie" atbrauc. Un kad ārsti atbrauca, tad ar nācās viņus pierunāt un desmit reizes teikt, ka jā, lūdzu, vediet tiešām mani uz slimnīcu. Kad begās pēc vairāku stundu sēdēšanas koridora rindā (ārstu izsaucu 19, pie ārsta tiku naktī ap 24, gulēt palātā ap 2), skatoties uz visiem jauniešiem, kuri pārdzērušies, sakāvušie utt., tiku pie kāda ārsta, šī man pačukstēja, ka te esot tāds kā "likums", mēģināt pierunāt slimojošos, varbūt tomēr var iztikt un nevest uz šejieni, jo pēc tam visiem ir jāatskaitās, varbūt tomēr varēja nevest un ja iedod kādas zales, tad arī pēcāk jāatskaitās, varbūt tomēr varēja nedot tās zāles utt un daudzi baidoties no šīs atskatīšanās arī nedod cilvēkiem tās zāles līdz pat pēdējam....vārdu sakot, biju šokā par šādu attieksmi...tā teikt nokrita rozā brilles, es naivā biju domājusi, ka ja man kādreiz būs kritiska situācija un es lūgšu palīdzību medicīnas darbiniekiem, tad man tā nekavējoties tiks sniegta.