Man ir kaimiņš, kas iziet ar kaimiņu koridorā - runā un smēķē. Esmu aizrādījusi - teica, ka tā nedarīšot - kā tad.
Nedara tā visu laiku, bet diezgan bieži un besī. Nāk dzīvoklī, tāpat koridorā tak tas gaiss necirkulē un smird.
Dažkārt, kad dzirdu - izeju ārā, bet viņš iemūk iekšā.
Ko darīt? Varētu pat pasūdzēties policijā, bet man jau liekas, ka jēga nekāda. manī iestājies princips, ka gribu cīnīties.
Nu atkarīgs kāds cilveks , ja es būtu tavs kaimiņš tad tikai pasmietos ...
wee kā vienmēr, ar savu attieksmi vienkārši spridzina . Skumji.
Par tēmu - es to neciestu, bet kā cīnīties, tiešām nezinu, nav bijusi saskarsme ar to, mani kaimiņi, paldies dievam, šajā ziņā ir pietiekoši saprotoši.
Nu te jau skaidrs- nepīpētāji būs autores pusē, pīpētāji kaimiņa pusē.
Nez,'tā kā man ir foršas attiecības ar kaimiņiem, tad man tāda draudēšana liekas stulba. Un kaut kāda cenšanās nofočēt vēl jo vairāk. Nesapratu par to balkonu - ja ir tāds un mazāk traucējoši jūtīgiem kaimiņu deguniem, tad sarunājat, lai smēķē tur. Mēs gan ejamkāpņu telpā tikai tad,ja kāda ballīte un vairāk cilvēku, bet labi, ka man te kaimiņi ir pīpējoši un neprotestējoši. :D
Man ar vienmēr bijis viss ok, bet šitas stulbs krievs (e)
2X esmu teikusi un lūgusi to nedarīt kāpņutelpā, ka ir tak lielie balkoni, viņš teicies tā ar nedarīt, bet - dara gan.
Un es nekad neesmu bijusi cimpelīga - man tētis visu dzīvi smēķē, pati ar tusiņos esmu pajokojusies, netraucē, ka iet pa ielu, bet nu - tā nāk iekšā un tā smaka kāpņutelpā nemaz tā nevēdinās...
nu vot. Viņš vnk ir mani nokaitinājis, tāpēc esmu ieslēgusi spītību!
Varbūt ne gluži pa tēmu, bet iedomājos situāciju... Kaimiņš pīpē savā tualetē, pa ventilāciju smaka aiziet uz kādu dzīvokli, kur, piemēram, dzīvo pusaudzis ar vecākiem, tas notiek laikā, kad mājās ir tikai pusaudzis un tad mājās ierodas vecāki. Ej tu ieskaidro, ka neesi vainīgs :-)