Kad ar attiecību zaudēšanu zaudē ne tikai vīrieti...

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Runa ir par citiem cilvēkiem... Par šī vīrieša ģimeni un draugiem. Kas gadu gaitā bija kļuvuši arī par tavu ģimeni un draugiem. Kas paliek ar to?

Man bija attiecības ar puisi, un izveidojās ļoti ciešas un mīļas attiecības ar viņa ģimeni, savukārt viņa draugi kļuva par manējiem. /vismaz man tā šķita../ Kopīgi svētki, pasākumi un viss. Tā kā man pašai nav daudz draugu, viņējie bija kļuvuši arī par manējiem.

Un tad izšķīrāmies ar puisi. Un... izrādās, ka viņa draugi tomēr nav 'mani'draugi vai pat 'mūsu' draugi, bet ir viņa draugi. Un kaut kā mani vairs sāka neaicināt uz kopīgiem pasākumiem. Es jau viņus saprotu un nevainoju, tomēr tā neērtā sajūta, kā tad nu viņi aicinās mani, kur viņš ir... Bet tik un tā - KUR PALIKA MŪSU DRAUDZĪBA?

Sāp, ka līdz ar mīļoto cilvēku jāzaudē arī visi pārējie cilvēki, kas bija ienākuši dzīvē :(

Kāda jums pieredze ar šo?
28.12.2014 01:13 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Cassandra, tad parunājies ar tiem cilvēkiem, ko no jūsu kopējā loka Tu nevēlies pazaudēt. Nevienam jau nav jāuzmin, kā Tu jūties.
28.12.2014 14:26 |

Reitings 29
Reģ: 23.12.2014
Piedr*z un viņiem visime esi Tu pati un meklē jaunus draugus;)
28.12.2014 14:31 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Tas ir ļoti stulbi. Man pat bija tā, ka vairāk pārdzīvoju nevis par to, ka esmu izšķīrusies no drauga, bet to, ka vairs nesastapšu viņa ģimeni, viņa draugus. ĻOTI patīkami cilvēki bija, ļoti. Un kontakts arī bija labs. BET PROTAMS, ka tas viss pazuda, kad izšķīrāmies. Nē nu ar mammu ilgi uzturēju labu kontaktu ,vēl tagad šad un tad sazvanamies. Bet es saprotu, kā Tu jūties. Nu un es piekrītu, ja tie tiešām ir īsti draugi, tad viņi Tevi turpinātu aicināt un draudzēties, nejau attālinātos. Lai distancējas, tātad nav Tavi cilvēkI! Aizmirsti viņus, tie nav draugi! Man arī tā bija, bet es zinu, ka ja man būtu tāda situācija, ka esmu to draugu vietā, es nesāktu distancēties no cilvēka, ar kuru man bija daudz pārdzīvojumu, sarunu un kopīgu piedzīvojumu. Es turpinātu kontaktu.
28.12.2014 14:36 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Tas ir loģiski no viņa draugu puses. Vīra kompānija ir kāds kungs, kurš ik pēc gada vai diviem pamaina draudzeni. Un es šajā kompānijā esmu ilgāk nekā 10 gadus. Pa šo laiku esmu iepazinusies ar 7 (tās ir tās, kuras vairu uzreiz atcerēties) meitenēm. Lielākā daļa ir foršas un esam bijušas kopīgos ceļojumos, priekos un bēdās. Taču mēs galvenokārt draudzējamies ar to vīrieti un vienmēr uzturēsim labas attiecības ar viņa draudzenēm, bet nevajag aizmirst, ka centrā būs viņš, nevis meitene.
Vai autores (pašas) draugi arī sauks tavu bijušo vīrieti kopīgos pasākumos?
28.12.2014 14:38 |

Reitings 344
sugar, un ja tu izšķirtos, tas vīrietis paliktu tavs vai tava exa draugs...?
Es runāju par šādiem gadījumiem, nevis kur mainās meitenes kā zeķes. Man arī ir viens tāds brālēns, kuram uz katru ģimenes pasākumu ir cita meitene, mam facebookā ir kādas desmit viņa ex draudzenes, bet kontaktu, protams, neuzturu ne ar vienu.
28.12.2014 14:42 |

Reitings 344
Jā, man arī ir tieši žēl to cilvēku zaudēšana. Jo exam patiešām ir fantastiska ģimene un draugi, vēl nekad nebiju jutisies tik labi, likās, ka beidzot esmu atradusi savus cilvēkus.

Man bija vēl viens bijušais, bet tur vispār nebija tāds jautājums, nebija tādi cilvēki, nekā nebija žēl. Bet šeit... ufff :(

Tāpat kā pašu exu ir žēl zaudēt. Bet ne kā vīrieti (jo nesapasēja mums). Bet tieši kā cilvēku.
28.12.2014 14:45 |

Reitings 9596
cassandra, es lieliski apzinos, ka, ja mēs izšķirtos, tad ne vīra radi, ne draugi, neaicinātu mani pasākumos. Pilnīgi droša esmu arī, ka manas draudzenes manu ex vīru neaicinātu, nu ja vienīgi viņām būtu kāds "īpašais skatījums" uz šo vīrieti, bet tas jau cits stāsts.
28.12.2014 14:47 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Sakarīgāk man liktos, ja Tu, autore, pati šos draugus aicinātu kādos kopīgos pasākumos vai svētkos. Bet gaidīt, kad viņi aicinās tevi... Nu nezinu. Tiešām Tu domā, ka viņi izvēlēsies tevi nevis tavu ex, kas ir viņu draugs jau no pašiem pamatu pamatiem?! Uzņemies iniciatīvu pati.
28.12.2014 14:49 |

Reitings 344
mistalee, jā, tieši to arī daru. Vienu exa draudzeni jau pāris reizes esmu šur tur aicinājusi, esam divatā tikušās. Bet no viņas pašas iniciatīvas nav... Un vēl cenšos uzturēt kontaktus ar vienu exa draugu, bet viņš pat uz tikšanos divatā īsti nepavelkas...
28.12.2014 14:52 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Un vēl cenšos uzturēt kontaktus ar vienu exa draugu, bet viņš pat uz tikšanos divatā īsti nepavelkas...

Man radās jautājums- a kāpēc lai pavilktos? Un uz tikšanos divatā tak vēl jo vairāk.
28.12.2014 14:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es padomāju līdzīgi kā Mincis :)
28.12.2014 15:00 |

Reitings 9596
cassandra, izskatās, ka tev vienkārši tas viss kopā ir sakāpis galvā, jo ir gan šķiršanās, gan zaudētie draugi. Tev vajag paņemt pauzi un nedomāt par to (saprotu, ka tas ir grūti, bet kaut vai nopērc jaunas foršas grāmatas vai atrodi jaunu hobiju), savādāk tu uz to ieciklējies un par visām varītēm mēģini turēties pie cilvēkiem, kas varētu justies neērti tavā kompānijā dēļ šis situācijas.
28.12.2014 15:06 |

Reitings 344
Mincis, tāpēc, ka man patīk šis cilvēks, mums bija izveidojies lielisks kontakts, mēs esam uz vienas frekvences, kā lai to pastāsta... man patīk ar viņu kontaktēties
28.12.2014 15:08 |

Reitings 6750
Viņš, acīmredzot, cenšas palikt godīgs sava drauga priekšā. Un milzīgs respekts viņam par to.

Varbūt tikai tev šķita, ka esat uz vienas frekvences...
28.12.2014 15:10 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Acīmredzot nemaz tik ļoti ar tām frekvencēm nesapas...

Piekrītu Sugar..
Iespējams, šobrīd komunikācija ex draugiem ar Tevi ir mulsinoša.. Iespējams viņi nevēlas klausīties, kā Tu lieliski iztiec bez čaļa (viņu drauga)..vai arī cik ļoti grūti ir tikt visam pāri... Vismaz tās bija TOP tēmas, kuras man savulaik nācās klausīties..
28.12.2014 15:12 |

Reitings 344
Bet tad ko jūs pa lielam iesakāt? Palaist pa vējam, atmest ar roku un necensties vairs draudzēties ar exa draugiem?
28.12.2014 15:20 |

Reitings 6750
Bet tad ko jūs pa lielam iesakāt? Palaist pa vējam, atmest ar roku un necensties vairs draudzēties ar exa draugiem?

28.12.2014 15:23 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Bet, autore, kā Tu iedomājies šādu situāciju? Tu tiešām cerēji, ka viss būs kā agrāk, ka jūs kopā svinēsiet svētkus, būsiet kopā dažādos pasākumos un nekas nebūs mainījies, kā tikai tavs attiecību statuss?
28.12.2014 15:28 |

Reitings 71
Reģ: 03.05.2014
Izšķīros pavasarī! Ar bijušā drauga ģimeni bija lieliskas attiecības, viņa mamma bija man kā otra mamma, draudzene utt. arī ar viņa māsu reguāri sazinājāmies, kļuvām labas draudzenes, brīžiem uzskatīju arī kā savu māsu. Ar tēti un citiem radiem arī bija labas attiecības. Kad izšķīros, viņa mamma un māsa mani morāli atbalstīja. Sazvanījāmies ar viņa mammu, viņa arī ļoti pārdzīvoja par mūsu šķiršanos utt.
Ir pagājis vairāk kā pusgads, man ir citas attiecības un bijušajam arī ir cita meitene. Tomēr cik man zināms to tagadējo draudzeni tik ļoti nepieņem ģimene, bet nu tas ir tikai tā cik es zinu.
Ar viņa māsu regulāri sazinos vēl joprojām, mamma arī man ik pa laikam atraksta kaut ko, tagad nesen dzimšanas dienā pazvanīja apsveica, vēlēja visu labāko un teica, lai braucu ciemos. To man saka katru reizi, kad sazinās ar mani.
Pārējiem radiem tā daudz maz ok, apsveic arī svētkos soc.portālos un tā. Ar draugiem gan tā, nuuuu nosacīti, bet arī tie apsveic svētkos,šad tad atraksta kādu sms un tā, bet pa lielam ar viņiem nesatiekos, jo dzīvoju citur un nav viņi katru dienu jāsatiek. Bet ir kādi 2 bijušā labi draugi, kuri ar mani sazinās, es nezinu vai viņš to zin :D un tad jau arī vienmēr saka, ka tagadējā draudzene tāda nekāda utt, bet ko gan viņi citu teiks..
Iesaku nogaidīt kādu laiku, tie cilvēki, kuri gribēs ar tevi sazināties un kontaktēties, tie to arī darīs. Nevajag pārdzīvot, tie kas ir gājēji, ir gājeji. Nāks labāki cilvēki ar ko uzturēt kontaktu un tā. Visu saliks vietās laiks.
28.12.2014 15:54 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Un vēl cenšos uzturēt kontaktus ar vienu exa draugu, bet viņš pat uz tikšanos divatā īsti nepavelkas...

Kāpēc lai pavilktos? Man šķiet, ka kaut kādas īstās frekvences ir tikai tavā prātiņā. Puisis noteikti tikai labi un pieklājīgi izturējās, jo biji viņa drauga draudzene un tagad viņš jūtas neērti, ka tu aicini iet kkur baigi divatā utt. Iespējams, tas izskatās pēc mēģinājumiem viņam piebraukt kā vīrietim un viņam neērti, viņš nevēlas neko tādu ar sava drauga bijušo un to var saprast.

Ja cilvēki nevēlētos ar mani uzturēt kontaktu, es izmestu miskastē kaut kādas frekvences un ļautu viņiem dzīvot, nevis izmisīgi mēģinātu pielīmēties atpakaļ un raut viņus uz kaut kādu draudzību. Nu nevēlas viņi to, nevēlas! Tas jāsaprot. Nevar izšķirties un domāt, ka viss būs tāpat kā līdz šim un vienīgās pārmaiņas būs attiecību statuss.
28.12.2014 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits