Čau!
Ēdu rudzupuķītes un dzeru kafiju. Vispār uzskatu, ka Laima ražo visgaršīgāko šokolādi (l). Kaut gan dievinu tikai Rudzupuķītes un Vinnijus Pūkus :D Pret pārējo šokolādi esmu diezgan neitrāla.
Šodien visa diena skriešanā. Sapirku produktus, nedaudz jāpastrādā, jāsaved dzīvoklis kārtībā, tad uz manikīru un vakarā pie draudzenes. Laikam sākumā pasēdēsim, iedzersim saldējuma kokčiku un paballēsim nedaudz. Rīt svinēšu dzimšanas dienu. Būs jāpaspēj uz frizētavu un jāsagatavo ēdiens, lai vakarā būtu. ko ciemiņiem galdā likt. Un tad rīt ballēšu pa īstam :D Gribu šampi, daudz šampja īstenībā (l)
Esat redzējušas Gone girl? Es vakar noskatījos. Ļoti laba, tiešām iesaku, ja gribas mazliet spraigāku filmu ar, manuprāt, diezgan negaidītām beigām.
Jā, redzēju. Nevaru īsti pateikt - patika vai nē. Pirms tam izlasīju grāmatu, ja nebūtu lasījusi, tad daudz ko nesaprastu. Filma ļoti saminstināta, bet protams, ka visu grāmatu nevar iebāzt filmā, bet man likās tāda dinamiska (bet ne tajā labākajā nozīmē).
Vakar noskatījos filmu
The Tusk. Īstenībā redzēju kinoteātrī treileri un tāpēc kādas 3 nedēļas nevarēju saņemties šo filmu noskatīties.