Nesaku, ka nevienam nav atļauts atrādīt seksīgās kājeles, bet davai neizliekamies, ka nebūs auksti un ka tā nav sevis upurēšana izskata vārdā.
aa koncerts vai teaatris,tad es noteikti vilktu ko mazliet klasiskaaku par adiitu kleitu,dzemperi ar svaarkiem,biezaas zekubikses uttMan laikam tad patiktu aiziet vilnas klasiskaa kleitinaa,garaas klasiskaas biksees ar bluuziiti-varbuut uzliktu kaadu no savaam interesantajaam salleem-nu taa mazliet tomeer sapostaakai,kaa ikdienaa!+
u ja, laikam jau tomēr ir jāņem vērā arī vecums. Jo nedomāju, ka 20 gadīga meitene izskatītos klasiskās biksēs un blūzē tāpat kā 40 gadīga sieviete.Saki ka biezas zeķūbiksēs un adītā klieta vina iskatitos labi:D :D :D njaaa
u ja, laikam jau tomēr ir jāņem vērā arī vecums. Jo nedomāju, ka 20 gadīga meitene izskatītos klasiskās biksēs un blūzē tāpat kā 40 gadīga sieviete.ne šāis ir tikai pareizais.Juanas meitenes velk ziema biezās zeķūbikses ar adītu kleitu. Un bikses elegnatas ar bluzi tikai gados sievietes. Turklat izalsi ko teicu ka bildi citu neatradu, un zini plika ta pa ielau neies, un tetaros, kafejnicas,koncertos ir LV tada lieta ka apkure :D
Vilnas kleitas arī mēdz būt dažādas, gan garuma ziņā, gan silueta, gan adījuma, biezuma un dzijas ziņā...+++
Vilnas kleitas arī mēdz būt dažādas, gan garuma ziņā, gan silueta, gan adījuma, biezuma un dzijas ziņā..Ja vilnas kleita nav adījuma gluzi, bet mazliet zismkalcinataka tad jā. Taču tadas es redzu kundzēm ap 60 it tagad kaudzēm mugurā.
šis man patika, un siltu meteli patsigai virsu. Bet tas tomer damai ap 25 gadiem. Un garie zabaki koncertā....