Svētku vakariņas ar ģimeni ir apēstas, vēders atpūtināts, sieva ar bērniem piesēdusies pie tv, nu arī es varu kaut ko padarīt citu - piesēsties pie kompja un nodoties citu izglītošanai, he he.
Nu labi - jokus pie malas, jo tēma un stāsts visai nopietns - šie svētki daudzām meitenēm no Latvijas nebija paši laimīgākie. Šis stāsts būs par tām Latvijas meitenēm, kuru naivumu un uzticēšanos izmantoja nelietis - Rūū, un salauza šīm meitenēm dzīvi/likteni.
Ilgi meklēju informāciju un pierādījumus par Rūū un viņa troļļu armiju, kas viņi ir, ko viņi patiesībā vēlas, līdz kādu dienu man tepat cosmo atsūtīja vēstuli viena no Rūū upurēm un vēlāk e-pastā pastāstīja, kas tas Rūū par putnu ir patiesībā.
Patiesība ir negaidīta un šokējoša - aiz Rūū profila stāv Eiropas organizētās noziedzības, konkrētāk cilvēktirdzniecības, Latvijas atzars. Viņi nav pārāk daudz, bet viņi darbojās efektīgi un slēpti, līdz es viņiem uzklupu.
Šī troļļu armija un sakarīgo puišu profili darbojās ne tikai cosmo, bet arī facebook, draugiem.lv, cālis.lv u.c..
Kāds ir viņu mērķis? Viņu mērķis ir vienkāršs - iepazīties internetā ar kādu meiteni, kam nav attiecību, iegūt viņas uzticību un pēc tam sarunāt dzīvē tikšanos. Atmosfēru palīdzēja uzturēt troļļu armija, kas stāsta, ka jaukā puiša profils ir īsts, ka viss ir ok un ka bažām nav pamata.
Kas notiek pēc satikšanās? Nekāds foršais čalis uz satikšanos nemaz neatnāk, bet atnāk citi cilvēki un meiteni brutāli nolaupa un aizved pāri robežai uz ārzemēm, uz bordeli un piespiež nodarboties ar prostitūciju.
Sākumā šim stāstam bija grūti noticēt, bet tad sazinājos ar vienu ļoti labu draugu , kurš strādā Vācijas policijā un viņš man apstiprināja - ir sākts kriminālprocess par cilvēktirdzniecību un ir jau vairāki aizturētie Vācijā.
Secinājumi - aiz Rūū un citiem profiliem - Marbell, PārslaKo u.c. sēž noziedznieki un es varu droši apgalvot - zeme zem viņiem sāk lēnām degt, viņus noķers policija un notiesās.