Sorry visiem, kas to njems personigi, bet es nevaru notureeties, shodien taads sava viedoklja izteiksanas garstavoklis. Par to domaju katru reizi palasot cosmo. Briidinu, bus necenzeeta leksika...
Jums visiem, ikdienas komentetaajiem, arpus cosmo dziives nav? Pat Ziemassvetku vakaraa seezhat un pirzhat cosmo forumaa. Ipashi "kipa" cosmo dzekiem- nesaprotu kaadam jaabuut dzekam, lai ikdienaa un ipasi Ziemassvetku vakaraa sedetu sievieshu forumaa un domaatu kaa atmaskot citu cosmo profilu, staastitu, kaa shobrid paardomaajat dziivi, vai kaa skaties tv3 Lauri Reiniku utt.
Jums savas dziives fking zheel nav? Jaa, es 100% apzinos, ka neviens normaals, pilnvertigs, pasparliecinaats virietis cosmo forumaa nesezh un nekomentee. Visus vieno kaada problema, saape, vai parlieku lielaa bezceriiba un ceriiba sheit atrast to iisto, kurai ieliist bikshelees vai sirdii. Nafig savaadaak komenteet forumaa, kur 90% ir meitenes, ja negribi vinju uzmaniibu, vai ne?
Ejot guleet norefreshoju gultaa guljosho kompi , lai apskatiitu, kas topaa Ziemassvetku vakaraa cosmo un sheku-reku ziemassvetku nesvinosho topiks, kur seezh cosmo "kreejums" ar praktiski visiem cosmo cienju vai necienju ieguvushajiem dzekiem. Un man tikai viens jautaajums- Kaapeec? Kaapeec Jums kaa virieshiem jasezh katru dienu cosmo? Darbaa nav ko dariit? Jums darbs nav? skola? draugi? Gimene?
Fak, man vnk Juus zheel.
Ja registejaties, lai iepazitos, tak neliekat sev niku PANDEENZ..... bljin, vel pietruukst `C beigaas. Teiksi Miilji? Piemiiliigi? Izsaka Tavu buutiibu? Mhm, skatos taalu ar to esi ticis, ja cosmo jaameklee miila.
Esmu pamanijis, ka te apgrozaas daudz "kachaki" (zinu, zinu, ko teiksiet, bet pienjemat sho apzimejumu), daudzi ir treninju, uztura, uztura bagatinataju utt eksperti. Tie jau paarsvaraa censhas ko kompenseet un izpatikt pretejam (musdienas gan pareizak, laikam, butu- sev tiikamajam dzimumam, kas ne vienmer ir pretejais :P ). Vinju klatbutne sheit forumaa neparsteidz, taa ir sava suga.
Bet interesee Kaapeec Juus Te seezhat? Ko censhaties ieguut vai kompenseet?
Ok, pandeenz registrejaas, lai atrastu sev meiteni, mans viedoklis izteikts, bet lai veicas. Paseedees nedeelju, divas, pazudiis. Bet ko no shejienes grib sagaidiit patstavigie dzeki? VNK nesaprotu.
Paskaidorsiet?
Tak realajaa videe iepaziities, flirteet, sarunaaties, pieskarties.... ir daudz vienkarsak un interesantak. Guut pieredzi, redzeet cilveeku aci pret aci, sajust smarzhu, garshu, pieskaarienus.
Navig genereet vieniniekus un nulliites, blenzt ekraanaa, komenteet un atmaskot mistiskus profilus?
WTF nu? Un nesakat, ka katrs dara kaa grib vai citas atmazgas. Es tiesham beidzot gribu saprast juusu motivaaciju. Ko Juus sheit esat esat ieguvushi?