Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kaapeec sheit ir virieshi?

Reitings 134
Reģ: 11.09.2014
Sorry visiem, kas to njems personigi, bet es nevaru notureeties, shodien taads sava viedoklja izteiksanas garstavoklis. Par to domaju katru reizi palasot cosmo. Briidinu, bus necenzeeta leksika...

Jums visiem, ikdienas komentetaajiem, arpus cosmo dziives nav? Pat Ziemassvetku vakaraa seezhat un pirzhat cosmo forumaa. Ipashi "kipa" cosmo dzekiem- nesaprotu kaadam jaabuut dzekam, lai ikdienaa un ipasi Ziemassvetku vakaraa sedetu sievieshu forumaa un domaatu kaa atmaskot citu cosmo profilu, staastitu, kaa shobrid paardomaajat dziivi, vai kaa skaties tv3 Lauri Reiniku utt.

Jums savas dziives fking zheel nav? Jaa, es 100% apzinos, ka neviens normaals, pilnvertigs, pasparliecinaats virietis cosmo forumaa nesezh un nekomentee. Visus vieno kaada problema, saape, vai parlieku lielaa bezceriiba un ceriiba sheit atrast to iisto, kurai ieliist bikshelees vai sirdii. Nafig savaadaak komenteet forumaa, kur 90% ir meitenes, ja negribi vinju uzmaniibu, vai ne?

Ejot guleet norefreshoju gultaa guljosho kompi , lai apskatiitu, kas topaa Ziemassvetku vakaraa cosmo un sheku-reku ziemassvetku nesvinosho topiks, kur seezh cosmo "kreejums" ar praktiski visiem cosmo cienju vai necienju ieguvushajiem dzekiem. Un man tikai viens jautaajums- Kaapeec? Kaapeec Jums kaa virieshiem jasezh katru dienu cosmo? Darbaa nav ko dariit? Jums darbs nav? skola? draugi? Gimene?

Fak, man vnk Juus zheel.

Ja registejaties, lai iepazitos, tak neliekat sev niku PANDEENZ..... bljin, vel pietruukst `C beigaas. Teiksi Miilji? Piemiiliigi? Izsaka Tavu buutiibu? Mhm, skatos taalu ar to esi ticis, ja cosmo jaameklee miila.

Esmu pamanijis, ka te apgrozaas daudz "kachaki" (zinu, zinu, ko teiksiet, bet pienjemat sho apzimejumu), daudzi ir treninju, uztura, uztura bagatinataju utt eksperti. Tie jau paarsvaraa censhas ko kompenseet un izpatikt pretejam (musdienas gan pareizak, laikam, butu- sev tiikamajam dzimumam, kas ne vienmer ir pretejais :P ). Vinju klatbutne sheit forumaa neparsteidz, taa ir sava suga.

Bet interesee Kaapeec Juus Te seezhat? Ko censhaties ieguut vai kompenseet?

Ok, pandeenz registrejaas, lai atrastu sev meiteni, mans viedoklis izteikts, bet lai veicas. Paseedees nedeelju, divas, pazudiis. Bet ko no shejienes grib sagaidiit patstavigie dzeki? VNK nesaprotu.

Paskaidorsiet?

Tak realajaa videe iepaziities, flirteet, sarunaaties, pieskarties.... ir daudz vienkarsak un interesantak. Guut pieredzi, redzeet cilveeku aci pret aci, sajust smarzhu, garshu, pieskaarienus.
Navig genereet vieniniekus un nulliites, blenzt ekraanaa, komenteet un atmaskot mistiskus profilus?

WTF nu? Un nesakat, ka katrs dara kaa grib vai citas atmazgas. Es tiesham beidzot gribu saprast juusu motivaaciju. Ko Juus sheit esat esat ieguvushi?
25.12.2014 01:49 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Fuj, galīgi mainījās domas par tevi. Pats taču nemaz neesi labāks - sēdi un pird te taču pašā Ziemassvētku vakarā! Un vēl tik stulbu morāli lasīt.

Izklausās, ka zem grādiem esi rakstījis. Priecīgus tev svētkus!
25.12.2014 01:55 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
UN tad kāpēc pats vispār te esi, bļāviens?! Paskaidrosi?!
25.12.2014 01:56 |

Reitings 793
Reģ: 15.09.2013
Man gan šķiet, ka ir ok, ja sieviešu forumā ir pa kādam vīrietim.. Viņi neatkarīgi izsaka savu vīrieša viedokli, pastāsta kā ir no malas skatoties.. Taču pašām mums ir tēmas par vīriešiem un kāpēc gan nepaklausīties paša vīrieša domas par kādu jautājumu? Ja ir normāls čalis, kāpēc nē?

Ja Tu runā par tā saucamajiem troļļiem, kas vemj katrā diskusijā, nevajag viņiem pievērst uzmanību un paši izmirs dabīgā nāvē.. Tiem cilvēkiem tiešām nav, ko darīt..

Bet man, piemēram, pirmos Ziemassvētkus nākas pavadīt Rīgā, nevis savās mājās kopā ar ģimeni, jo dzīvē visādi gadās, ka rīt ir jābūt darbā.. Tā arī gadās.. Un kāpēc gan lai es nepavadītu savu vientulīgo vakaru, palasot kaut ko forumā? Un ja neesmu tāda vienīgā, tad varu padalīties ar citiem, kas šobrīt svin Ziemassvētkus vienatnē vai strādā..

Un par to dzīvi.. Cilvēki komunicē arī šādi.. Kāpēc neparunāties ar kādu, kuru Tu vispār nepazīsti? Ok, aiziet uz ballīti, uz klubu, kādu saviesīgu pasākumu.. Un tā nu Tu uzreiz iesi un tērzēsi ar svešiem cilvēkiem, ja?

Tas tāpat, kā Tu noteikti virini savu Facebook kā ledusskapi, lai paskatītos vai tik kaut kas ēdams atkal nav.. Tā tas ir un nevajag šajā gadsimtā par kaut ko tādu tagad baigi sākt brīnīties..
25.12.2014 02:07 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Tev mazāk Ziemassvētkos dzert vajag, nopietnais ''veci'', bet tas tā, par to neizteikšos.

Principā, par šo es esmu gribējis izteikties jau kādu laiku, jo acīmredzot, te ir daļa cilvēku, kuriem ir tik neiedomājami aprobežota (te tiešām citu apzīmējumu neatradīšu) domāšana, ka taisni vai zūd ticība cilvēcei.

Jāsāk jau ar to, ka šis ir FORUMS. Publiska interneta vietne, kurā izteikties var ikviens un par jebkādu tēmu. No latviešu forumiem šis ir dzīvīgākais un tajā visu laiku kaut kas notiek. Atklāti sakot, man pilnībā vienalga, kas ir katra lietotājvārda otrajā pusē. Sieviete, vīrietis - cilvēks. Es lasu viedokļus un vēroju kādas problēmas mēdz pacelties, iesaistos esošajās sarunās, JA man ir ko teikt. Te pastāv viedoklis, kaut vai par mani, ka manas domas vienmēr ir ''piekrītošas sievietēm'' u.c., kas redz ir gadsimta problēma un pēc tā tiek vilkti ārā brīnumi par to, ka es lienu biksītēs meitenēm un pelnu sev simpātijas, randiņus, ej nu saproti ko vēl. Kāpēc tā sanāk? Jo es NELIENU diskusijās, kur man nebūs ko normālu pateikt. Es savu naidu varu izlikt sportā, man nav nepieciešams lekt acīs kādam lietotājam tikai tāpēc, ka tas domā pretēji man.

Sieviešu forums? Te vairāk kā puse lietotāju mēdz reizēm apšaubīt viena otras (vai viens otra) dzimumu. Vēl jo vairāk, pati cosmo.lv radītāja nesen teica, ka nedaudz vairāk kā 30% šī portāla apmeklētāju ir vīrieši. Protams, ka jautājumi nepaceļas par ''veterānēm'', kuras te jau ir gadiem un labi pazīstamas, bet regulāri ieplūst jauni lietotāji, kas sevi pozicionē kādā nu dzimumā sagrib. Daudz ērtāk ir vienkārši atbildēt uz konkrētajām domām kā Tu uzskati par pareizu, nevis kaut kā īpaši pakārto tās tam, kas ir ekrāna otrajā pusē.

Esmu pamanijis, ka te apgrozaas daudz "kachaki" (zinu, zinu, ko teiksiet, bet pienjemat sho apzimejumu), daudzi ir treninju, uztura, uztura bagatinataju utt eksperti. Tie jau paarsvaraa censhas ko kompenseet un izpatikt pretejam (musdienas gan pareizak, laikam, butu- sev tiikamajam dzimumam, kas ne vienmer ir pretejais :P ). Vinju klatbutne sheit forumaa neparsteidz, taa ir sava suga.

Izlien no alas. Tas ir viss, ko man Tev šajā sakarā gribas pateikt, ''Bembi''. Turpini pīkstēt par ļaunajiem kačokiem, kas ir sava suga. Kāpēc Tev tas tik ļoti sāp? Vari nemaz neatbildēt, es zinu.

Tak realajaa videe iepaziities, flirteet, sarunaaties, pieskarties.... ir daudz vienkarsak un interesantak. Guut pieredzi, redzeet cilveeku aci pret aci, sajust smarzhu, garshu, pieskaarienus.
Navig genereet vieniniekus un nulliites, blenzt ekraanaa, komenteet un atmaskot mistiskus profilus?

Te vispār ir jākrīt zemē. Ja esi reģistrējies forumā = Tev nav reālās dzīves un iepazīsties tikai internetā, tā ir Tava loģika.

Par to uzmanības pelnīšanu un kaut kā kompensēšanu man arī izteikties ir tiešām grūti, jo tas ir absurdi smieklīgi. Neviens šeit esošais vīrietis neklaigā par to, ka trūkst uzmanības un gribas kādu vilkt uz randiņu, vismaz cik esmu novērojis. Tas, ka var konkrēts vīrieškārtas lietotājs krist uz nerviem mistiskā veidā un līdz ar to gribas tam cilvēkam piedēvēt īpašības, izdarības, kuras reāli nepastāv - ok, to es vēl varu saprast. Ne visiem izpatiksi un atklāti sakot, domāju, ka faktiski visiem lietotājiem šeit ir vienalga, ko par viņiem domā anonīmi foruma lietotāji. Nākamais līmenis ir tīša troļļošana pret konkrētu cilvēku, kas jau parāda izmisumu vēlmē palīst tam cilvēkam zem ādas. Tāda ir interneta pasaule, smejies vai raudi.

Es tiesham beidzot gribu saprast juusu motivaaciju. Ko Juus sheit esat esat ieguvushi?

Saturīgas sarunas, pamatotus, gudrus viedokļus, dažādus risinājumus problēmsituācijām, idejas un pat draugus. Te ir ļoti daudz inteliģentu, zinošu cilvēku un tieši tas mani šeit interesē, tāpat kā jebkurā citā forumā. Šā vai tā, to būs milzīgai daļai grūti saprast un joprojām - es, Unknown un kas tik vēl ne, šeit būsim, lai vāktu savas trofejas un apmierinātu savu neizmērojamo tieksmi pēc sievietes miesas. Episks idiotisms.
25.12.2014 02:30 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Sorry visiem, kas to njems personigi, bet es nevaru notureeties

Nevari notureeties... Kas taa pa modi ziemasveetku vakaraa citiem ziemassveetkus maaciit? Sanjemies!
25.12.2014 04:56 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Pa lielam piekrītu atskaitot daļu par iepazīšanos internetā.
Ir latviešu forumi džekiem tikpat lieli vai pat lielāki kā Cosmo.
25.12.2014 06:53 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Tu neeesi normaals tiesaam.
25.12.2014 09:49 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Tas ir diezgan ironiski pašam uzrakstīt tik ieinteresētu un dziļdomīgu penteri, pārmetot pārējiem pārlieku iedziļināšanos cosmo dzīvē... :D Bet nu daļēji, bembis, Tev piekrītu. Bet tā varētu teikt tikai par dažiem indivīdiem, vissāpīgākais jautājums noteikti ir tie pāris troļļotāji, kur tiešām jāaizdomājas, kas tajās smadzenēs darās.

Bet pamatā jau tomēr jādod virtuālā piparkūka Rūū. Ļoti labi pateikts un saturīgi pamatots. Domāju, mēs katrs - sieviete vai vīrietis - (izņemot cosmo mēbeles) šeit iegriežamies, lai pakavētu laiku, pasmeltos interesantas tēmas, padiskutētu, reizēm nolaistu tvaiku, kaut ko pajautātu, bez kaut kādiem dziļākiem vai tālejošākiem personiskiem mērķiem.
25.12.2014 10:17 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Kaapeec? Kaapeec Jums kaa virieshiem jasezh katru dienu cosmo? Darbaa nav ko dariit? Jums darbs nav? skola? draugi? Gimene?

Man ir ģimene, darbs, mājoklis un viss pārējais.
Kāpēc kaut kam nav jābūt lai uzturētos forumos ?

Es neko neprasu no foruma, man ir interesanti palasīt dažādas tēmas, jo attiecības, psiholoģija un viss kas ar to ir saistīts man patīk. Neatteikšos dot savu skatījumu vai padomu, varbūt kādam palīdzēšu. Necenšos te iepazīties, uzbāzties vai pārliecināt kādu par kaut ko.

Esmu bijis arī citos forumos, no dažu vīriešu skatījuma "normālajos" Audi-Style un līdzīgos. Arī tāpat kā te vien iet. Te ir savādāk un dažādība ir interesanta. Un apmeklētība, salīdzinājumā ar citiem forumiem, te ir diezgan liela. Un tukša muļķošanās ari ir mazāka nekā citur.
Es uzskatu ka ieiet forumā - tā ir atslodze smadzenēm, piemēram no darba, ja tas ir monotoms. Un reizēm pavadīt laiku kad īsti nav ko darīt.

Esmu Cosmo jau kādu laiku un te regulāri uzpeld visādi gudrinieki kas mēģina kaut ko radikālu ieviest vai sagriezt visu ar kājām gaisā. Tādi nāk un iet, bet forums paliek.

Un tikai sevī nelaimīgs cilvēks ziemassvētku dienā var rakstīt forumos šādus gaudojošus palagus.
25.12.2014 12:06 |

Reitings 346
Reģ: 16.11.2014
Pēc šī izlasīšanas man par Bembi viedoklis uzlabojās par 100%.

Savai aizstāvībai varu teikt, ka aktīvi piedalos diskusijās te nedaudz mazāk kā 2 nedēļas, un forums reāli piebesījis. Tēmas trulas, katru dienu tiek apspriestas vienas un tās pašas jēlības, 99% lietotāju atsaldētas, nekādu interešu ārpus sava izskata un večiem. Sākotnēji grasījos te reāli troļļot, bet nav šis forums tā izmestā laika un pūļu vērts. Parādīju arī savai meitenei dažas savas troļļu tēmas, viņa arī ierēca un teica, ka no cosmopolitena lasītājām neko citu nemaz nevar gaidīt.

Pagaidām gribu te uzdot dažus sevi interesējošus jautājumus, bet tad nahuj visu šo mēslaini. Pretīgi te pat atrasties. Jebkuram sevi cienošam cilvēkam, neatkarīgi no dzimuma, būtu šī intelektuāli un ētiski degradējošā vietne jāizslēdz no savas dzīves.
25.12.2014 12:12 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013

Reitings 146
Reģ: 16.12.2014
Varu tik piekrist visions, ka šī vietne mēslu bedre. Kas degradē!
25.12.2014 14:01 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Varu tik piekrist visions, ka šī vietne mēslu bedre. Kas degradē!

Ak šīs cēlās personas, kas aiz brīva prāta sēž sū**s un vienlaicīgi bļauj, ka viss ir slikti. Kas liedz te nenākt?
25.12.2014 14:07 |

Reitings 348
Reģ: 12.12.2014

Ak šīs cēlās personas, kas aiz brīva prāta sēž sū**s un vienlaicīgi bļauj, ka viss ir slikti. Kas liedz te nenākt?

Visi nav bezjūtīgi psihopāti, citi grib glābt cilvēkus no degradācijas.
25.12.2014 14:11 |

10 gadi
Reitings 2293
Reģ: 11.03.2010
Šoreiz citēšu V.Dombura vārdus: cilvēki daļās divās grupās, viena daļa ,kurai vajadzētu portālu - visslikti.lv un otrai daļai - busvelsliktak.lv

Šitās ņemšanas, par neko. It īpaši Ziemassvētkos, cilvēki mīļie, izslēdzam datorus un ejam mīļot savus tuvākos :)!
25.12.2014 14:13 |

Reitings 146
ha nemaz nepamanīju foruma vīrišķigākais un iekārojamākais vīrietis Rūū arī šeit iepirdis savu alkano komentāru :D fuj :D
25.12.2014 14:34 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
kur seezh cosmo "kreejums"

Kursh skaitaas kosmo kreejums ?

Ruu taa kaartigi ir pielaizijies meitenem.
25.12.2014 15:38 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Tēmas trulas, katru dienu tiek apspriestas vienas un tās pašas jēlības, 99% lietotāju atsaldētas, nekādu interešu ārpus sava izskata un večiem. Sākotnēji grasījos te reāli troļļot, bet nav šis forums tā izmestā laika un pūļu vērts.

Gandrz manas domas.
Jāatzīmē ka par troļļiem te tiek uzskatīti visi kuri vienā laidā nedrukā tekstus ķipa - vai kādas jūs gudriņas, vai kādas jūs skaistiņas, vai kādas jūs visas ....... Normālie džeki skaitās tikai tie kuri visu šo baru kopā vai atsevišķas cosmietes tikai slavē. Kritika defaultā noved pie atrašanās troļļu kategorijā.
Kāpēc esmu šeit? Kad ienācu sākumā kādu laiku papīpēju šo forumu. Vēlāk radās jautajums pašam sev vai tiešām sievietes var būt tik dumjas? Pie tam - komplektā ar ambīcijām un pretenzijām uz neparastu gudrību! Labi ja divdesmit gadu te lielai daļai, bet nekautrējas pamācīt cilvēkus ar vismaz 10 gadus lielāku dzīves pieredzi! Ts jau vien par kaut ko liecina :-D. Tā nu ganos te pa troļļu krātiņu un no malas noskatos kā dumjas sievietes regulāri sakasās uzlīdzenas vietas kā lielās un mērās krāniņiem. Teikšu brīžie ir pat ļoti interesanti - uz zoodārzu nav jāiet un par biļetēm jāmaksā lai pērtiķus redzētu! :-D :-D :-D
25.12.2014 18:22 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Viņi neatkarīgi izsaka savu vīrieša viedokli, pastāsta kā ir no malas skatoties.. Taču pašām mums ir tēmas par vīriešiem un kāpēc gan nepaklausīties paša vīrieša domas par kādu jautājumu?

Nepiekrītu un visvairāk kaitina vīrieši, kas uzskata, ka viņu viedoklis ir kaut kādā mērā pareizāks un vērtīgāks kā sieviešu.
25.12.2014 19:02 |

Reitings 146
Nepiekrītu un visvairāk kaitina vīrieši, kas uzskata, ka viņu viedoklis ir kaut kādā mērā pareizāks un vērtīgāks kā sieviešu.

Var redzēt, ka arī tavs IQ līmenis ir zem 70, kas ir vienāds ar cilvēku kam ir garīga atpalicība!

Nevar gaidīt, ka jūsu viedoklis tiks uzskatīts par pareizāku vai vienādu ar vīrieša komentāru, ja jūs nespējat savu viedokļa pareizību izskaidrot.
Protams apķērīga kosmiete kam IQ ir 75 izveidoja profilu Rūū, kas ir itkā vīrietis un viņš vienmēr ir meiteņu pusē un izsaka viedokli, kas sakrīt ar meiteņu viedokli. Lai pierādītu to ka kaut kādam vecim (kas nav vecis) ir vienāds domu gajiens ar jums. Pārējos saukājat par troļļiem :D

Bet mani vairāk uztrauc, kas notiek ar cosmo meitenēm, kāpēc viņas izaug tik tupas un ko šis fakts nozīmē Latvijai nākotnē, vai šis tupuma fenomens tiks iedzimts nākošajā paaudzē?
25.12.2014 20:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits