Tev mazāk Ziemassvētkos dzert vajag, nopietnais ''veci'', bet tas tā, par to neizteikšos.
Principā, par šo es esmu gribējis izteikties jau kādu laiku, jo acīmredzot, te ir daļa cilvēku, kuriem ir tik neiedomājami aprobežota (te tiešām citu apzīmējumu neatradīšu) domāšana, ka taisni vai zūd ticība cilvēcei.
Jāsāk jau ar to, ka šis ir FORUMS. Publiska interneta vietne, kurā izteikties var ikviens un par jebkādu tēmu. No latviešu forumiem šis ir dzīvīgākais un tajā visu laiku kaut kas notiek. Atklāti sakot, man pilnībā vienalga, kas ir katra lietotājvārda otrajā pusē. Sieviete, vīrietis - cilvēks. Es lasu viedokļus un vēroju kādas problēmas mēdz pacelties, iesaistos esošajās sarunās, JA man ir ko teikt. Te pastāv viedoklis, kaut vai par mani, ka manas domas vienmēr ir ''piekrītošas sievietēm'' u.c., kas redz ir gadsimta problēma un pēc tā tiek vilkti ārā brīnumi par to, ka es lienu biksītēs meitenēm un pelnu sev simpātijas, randiņus, ej nu saproti ko vēl. Kāpēc tā sanāk? Jo es NELIENU diskusijās, kur man nebūs ko normālu pateikt. Es savu naidu varu izlikt sportā, man nav nepieciešams lekt acīs kādam lietotājam tikai tāpēc, ka tas domā pretēji man.
Sieviešu forums? Te vairāk kā puse lietotāju mēdz reizēm apšaubīt viena otras (vai viens otra) dzimumu. Vēl jo vairāk, pati cosmo.lv radītāja nesen teica, ka nedaudz vairāk kā 30% šī portāla apmeklētāju ir vīrieši. Protams, ka jautājumi nepaceļas par ''veterānēm'', kuras te jau ir gadiem un labi pazīstamas, bet regulāri ieplūst jauni lietotāji, kas sevi pozicionē kādā nu dzimumā sagrib. Daudz ērtāk ir vienkārši atbildēt uz konkrētajām domām kā Tu uzskati par pareizu, nevis kaut kā īpaši pakārto tās tam, kas ir ekrāna otrajā pusē.
Esmu pamanijis, ka te apgrozaas daudz "kachaki" (zinu, zinu, ko teiksiet, bet pienjemat sho apzimejumu), daudzi ir treninju, uztura, uztura bagatinataju utt eksperti. Tie jau paarsvaraa censhas ko kompenseet un izpatikt pretejam (musdienas gan pareizak, laikam, butu- sev tiikamajam dzimumam, kas ne vienmer ir pretejais :P ). Vinju klatbutne sheit forumaa neparsteidz, taa ir sava suga.
Izlien no alas. Tas ir viss, ko man Tev šajā sakarā gribas pateikt, ''Bembi''. Turpini pīkstēt par ļaunajiem kačokiem, kas ir sava suga. Kāpēc Tev tas tik ļoti sāp? Vari nemaz neatbildēt, es zinu.
Bet interesee Kaapeec Juus Te seezhat? Ko censhaties ieguut vai kompenseet?
Tak realajaa videe iepaziities, flirteet, sarunaaties, pieskarties.... ir daudz vienkarsak un interesantak. Guut pieredzi, redzeet cilveeku aci pret aci, sajust smarzhu, garshu, pieskaarienus.
Navig genereet vieniniekus un nulliites, blenzt ekraanaa, komenteet un atmaskot mistiskus profilus?
Te vispār ir jākrīt zemē. Ja esi reģistrējies forumā = Tev nav reālās dzīves un iepazīsties tikai internetā, tā ir Tava loģika.
Par to uzmanības pelnīšanu un kaut kā kompensēšanu man arī izteikties ir tiešām grūti, jo tas ir absurdi smieklīgi. Neviens šeit esošais vīrietis neklaigā par to, ka trūkst uzmanības un gribas kādu vilkt uz randiņu, vismaz cik esmu novērojis. Tas, ka var konkrēts vīrieškārtas lietotājs krist uz nerviem mistiskā veidā un līdz ar to gribas tam cilvēkam piedēvēt īpašības, izdarības, kuras reāli nepastāv - ok, to es vēl varu saprast. Ne visiem izpatiksi un atklāti sakot, domāju, ka faktiski visiem lietotājiem šeit ir vienalga, ko par viņiem domā anonīmi foruma lietotāji. Nākamais līmenis ir tīša troļļošana pret konkrētu cilvēku, kas jau parāda izmisumu vēlmē palīst tam cilvēkam zem ādas. Tāda ir interneta pasaule, smejies vai raudi.
Es tiesham beidzot gribu saprast juusu motivaaciju. Ko Juus sheit esat esat ieguvushi?
Saturīgas sarunas, pamatotus, gudrus viedokļus, dažādus risinājumus problēmsituācijām, idejas un pat draugus. Te ir ļoti daudz inteliģentu, zinošu cilvēku un tieši tas mani šeit interesē, tāpat kā jebkurā citā forumā. Šā vai tā, to būs milzīgai daļai grūti saprast un joprojām - es,
Unknown un kas tik vēl ne, šeit būsim, lai vāktu savas trofejas un apmierinātu savu neizmērojamo tieksmi pēc sievietes miesas. Episks idiotisms.