fitnesa "Zelta" domugraudi

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Pa šiem gadiem kopšs esu iekšs ši sporta veida dzirdēti visvisādi smieklīgi un amizanti domugraudi no jaunajiem censoņiem.... daži pat ir manis paši - kad vēl biju zaļš gurķis... nekā personīga ja gadījumā kāds atpazīst reiz savu teiktu... pats tāds savlaik biju :D

Cilvēks kurš gatavojas trenēties - Vai man pēc 2 nedēļām būs jau redzama muskuļmasa?

Cilvēks kurš neilgu laiku jau kā trenējās bet acīmredzami dara to nepareizi - Man nevajag ievērot uzturu un nekādas treniņprogrammas ... man jau ir uzkačāta laba fīgūra neko no tā neievērojot.. visi kas te zālē ir lielāki pa mani vienkārši ir steroīdu rezultāts...

Cilvēks kurš uz zāli pastaigājis 1-2 mēnešus - Esu jau labi uzkačājies

Kultūristi ēd vistas tik daudz tādēļ jo to filejā ir hormoni kurus tie uzņem ēdot šis vistas...

Visi šie pulveri ir ķīmija .. nestāvēs krāniņš... impotence... steroīdi.... mēsli...

Nekad neēdīšu proteīnu.....

man neinteresē ievērot uzturu un treniņa plānu... man viss aug neko neīevērojot...

Pārējie pa amni ceļ vairāk tikai tādēļ jo lieto proteīnu... tā bez tā Es būtu spēcīgāks...

Mna nevajag svaru zāli - labi uzkačāšos darbā krāmējot malku...

sieviete - man no mājas darbiem aug muskuļi...

Negribu cilēt svarus - jo tad ļoti ātri (nepaspēšu nokotrolēt) apaugšu ar nenormāli lieliem muskuļiem kurus vairs nedabūšu nost

Pēc treniņa dzeru savu whey kokteili - viens puisis man jautā - Tev tiešām nerūp sava veselība dzerot šo ķīmiju... ka viņš zinot cilvēkus kuriem vairs nestāv no ši draņķa... uz jautājumu vai viņš vispār zin par ko runā un kas tas ir - atbilde - asmalcināti steroīdi ...

zālē trenējotes pamanu ka 1 dzeks censas darīt vius tāpat kā es... nonākot pie pirmā vingrojuma kur jau viss iet ar nopiuetneim dara svariem.. pēc pēdējā piegājiena spiešanā guļus dzeks palūdz lai nekrāmē nost ka viņš turpinās ... neko nepamēģinot cik smags vai viegls ceļ topašu svaru kuru protams nepaceļ un paliek ar stieni uz klrūtīm nevar to pacelt...

treniņa laikā dzirdu kā dzeks censas sniegt padomus vienai simpātiskai sievietei - bet bēda tāad ka galīgi greizus jo pats neko no tā visa īsti nesaprot.. bet cenšas..
23.12.2014 20:44 |

Reitings 107
Reģ: 26.09.2014
Man dzeks kačājās un lieto visus tos pulverus.. redzēs kā uzkačāsies... ceru ka stāvēs
24.12.2014 16:47 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Apple_pie
Labrīt , atopies.. lai izskatītos labi ir jebkurā variantā jāievēro uztura lietas.... un ļoti vēlams jākonsultējas ar speciālistiem jo no savas 9 gadu pieredfzes varu droši teikt ka lielākā daļa iesācēju lietas dara nepareizi un tādējādi uz savu mērķi iet bremzēti vai sliktākajā gadījumā visp;ar uz to nevirzas bet nauda (abonamentam)-spēki (treniņam)-laiks tiek izmests vējā.. un šajā gadījumā vēl labs jautājums kas būs ekonomiskāk - nepažēlot tos pārddmsit eur un lietas jau no paša sākuma darīt pareizi un teiksim mērķi sasniegt 12 mēnešu laikā jeb darīt vius uz savu galvu un šo mērķi labākaj';a gadījumā sasniegt pēc 2-3x ilgāka laika - ja vispār sasniegt... jo parasti iesācēji ja ilgi neredz progresu tam visam ļoti ātri atmet ar roku... jo vislabākā motivācija ir paša rezultāti
30.12.2014 10:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits