arī tādi darbi ir vajadzīgi. Ja visi būtu zinātnieki, kas darīt visu pārējo?
davai es tev pateikšu priekšā :D ja būtu vairāk labu zinātnieku, tad lielu daļu darbu varētu darīt mašīnas. ja būtu vairāk labu mediķu, daudzas slimības daudz ātrāk un efektīvāk varētu izārstēt. ja būtu vairāk labu politiķu un ekonomistu, tad mēs būtu tik pārtikuši, ka cilvēkiem nevajadzētu pahāt 40 stundas nedēļā, lai knapi parīt nopirktu. bet tā kā sievietes ar savu nespēju sabiedrību bremzē, tad nekā no tā nav. tas ir tāpat kā jautāt, ja visi būs mašīnu izgudrotāji un mehāniķi, tad kas būs kučieri? neviens, jo tādus vnk nevajadzēs.
atkal, sievietei viss ir perfeki jāsbalansē. Karjera, ģimene.
iesaku painteresēties, cik daudziem iziliem vīriešiem nav bijusi ģimene. Tjūringu, pateicoties kuram tev ir dators, vispār valdība izkastrēja. Galilejam baznīca piesprieda sankcijas, ieskaitot mājas arestu. Bruno sadedzināja uz sārta. radioaktivitātes pētnieki sprāga kā mušas. vīrieši saprot, ka visu dabūt var tikai veiksmes gadījumā. sievietes grib piepildīt katru savu mazāko iegribu, un rezultātā ''perfekti sabalansējot'' dabū neko. sūdīgu darbu, veci kurš mīļākās maina kā cimdus, un 0 ieguldījuma cilvēces attīstībā. bezjēdzīga eksistence.
Un šis jau sāk šķist kā piesiešanos sievietēm. Ir zinātnē - sūdīgas. Nav zinātnē- stulbas.
es jau nesaku, ka sūdīgas. vienkārši pajautā jebkuram cilvēkam, zinātnē vai nezinātnē studējošam/strādājošam (nezinu, kāpēc tu piesējies zinātnei, jo es runāju arī par ļoti daudzām citām jomām), lai tev nosauc jomas labākos, vadošos un savus mīļākos zinātniekus. 99% vārdu būs vīriešu vārdi. jo vadošie speciālisti vnk ir vīrieši 99% gadījumu. tas nav mans izdomājums, tas ir fakts.
Tāpat visi vīrieši nav tie gudrākie un augstākajos amatos zinātnē un citur.
Protams, bet pat stulbi vīrieši cenšas. Starp sievietēm centība nepastāv.
Pačukstēšu, ir arī vīrieši - picu piegādātāji, trauku mazgātāji, bārmeņi (kuriem, arī iespējams ir kāds zinātnisks diploms kabatā) Un?
Mēs runājam par labākajiem, nevis sliktākajiem. Zini kāds dzimums ir pārdevējām, prostitūtām, apkopējām, web čatu dalībniecēm? Tas mani neinteresē. Mani interesē labākie, un starp sievietēm labāko praktiski nav. Varianti ir divi:
1) sievietes ir par stulbu
2) sievietes ir par slinku, lai realizētu savu potenciālu