Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dīvaina sajūta.

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Pat nezinu pie kā likt šo - veselïba vai problēmas tikai galvā. Lai nu kā...

Pēdējā gada laikā esmu novērojusi sev vienu lietu,kas mani lēnām sākt uztraukt,un nebija novērota iepriekš. Ziniet to sajūtu,esot karuseļos,kad vēderā iekšā viss sagriežas? Ne tā kā slikti uz vemšanu,bet viss it kā "paceļas uz augšu" ? Nu lūk,tagad tā sajūta, ne no kā, ir parādïjusies tādās ikdienišķās situācijās kā mašīnas un lidmašīnas.
Pirms tam necēlu ne ausu par lidošanu,konkrētāk pacelšanos - ieritinājos krēslā un izbaudīju. Tagad tas ieskējiena uzrāviens man sagriež visu otrādi,cenšos novērst domas no tā ko lasot. Domas par lidošanu manī iedveš vieglu paniku,jo tā sajūta ir ļooti pretīga. Tāpat mašīnā. Draugs nesen rādīja man,ka jo ātrāk brauc,jo skaļāk skan radio - no tā ātruma,kas nemaz nebija tik ātri - pat zem simta - es nemanāmi iekrampējos krēslā,jo tā sajūta,ka viss vēderā kņudina ir klāt! Un es nezinu no kā man tas. Un sākās tā sajūta pēkšņi,kaut kad piefiksēju.
Ir kāds skadrojums tam? Tās it kā nav bailes, nezinu,es nebaidos,bet,ja agrāk lidmašīnas pacelšanos izbaudīju ar prieku,tad tagad gaidu ar bailēm. Un es nespēju to kontrolēt. Cenšos sev iestāstīt,ka tas nekas tak nav,novirzu domas,lasu,skatos kaut ko,bet mans ķermenis atsakās sadarboties.
20.12.2014 20:04 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man arī tā ir, braucot pa ceļu ar nelieliem uzkalniņiem vai paceļoties ar lidmašīnu. Man tā sajūta ļoti patīk :D

Man šķiet, ka tas ir pilnīgi normāli. Vismaz nekad nebiju iedomājusies, ka tas būtu kaut kas slikts.
20.12.2014 20:15 |

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Jā,bet uzkalniņu sajūta ir 100x lielāka. Tas nav tā,hei ho,fooorši,bet man reāli uznāk kaut kāda panika no tā! Man pat skatoties lidmašīnu pacelšanās momentus viss griežas,kaut gan agrāk tæ nebija...
04.01.2015 04:15 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Izklausās vairāk pēc psiholoģiskām problēmām. Aizej pie ārsta. Pie diviem dažādiem, labāk. Cosmo varēs izteikt tikai minējumus, bet šaubos, ka tas Tev palīdzēs
04.01.2015 04:24 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Tas nav nekas traks. Tāda sajūta ir daudziem, nonākot daļējā vai pilnīgā bezsvara stāvoklī (krītot) vai kustoties paātrināti mašīnā vai lidmašīnā. Ja tev šī sajūta rodas arī tad, ja tu to visu vēro no malas, tad tas nozīmē, ka tu vnk to visu atsauc atmiņā. Bet vai tad tu katru dienu skaties, kā paceļas lidmašīnas vai uz karuseļiem?
04.01.2015 05:09 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
klasiska panic attack pazíme... ja nekas nepalídz, iesaku iet pie ársta lai izraksta tabletes, ko iedzert pirms lidojumiem, táliem braucieniem ar mashínu.
04.01.2015 07:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!