Stabils, nekad nelej eļļu ugunī. Šaubas atstāj sevī. Tic savai laimes zvaigznei. Ko grib, to izdara. Sabiedrībā gan atzīts, gan pelts, taču Guntis uzticas cilvēkiem un reti viļas. Guntim patīk joki, un viņš bieži izlīdzas ar humoru. Sabiedrībā māk arī savaldīties.
Vārda sakne ir no sanskrita - O'gun nesavaldītā spēka dēmona vārds, un senlatviešu - guns nesavaldītā uguns . Vel tagad ir vietas, kur ugunsvirpuļvētru apzīmē ar nosaukumu "ogun". Un jāsaka, kā šā vārda īpašniekam, tas atstāj iespaidu uz raksturu.
Sievišķīga, gudra, vilinoša. Asi uztver mazāko nesaskaņu starp cilvēku vārdiem un domām. Baidās no vienaldzīgajiem, jo tieši viņi ir spējīgi uz nodevību. Labprāt augtu bieza meža ēnā, bet dzīve Karīnu iemet šaudīgu ļaužu vidē. Tad viņa dara visu, lai nezaudētu savu individualitāti. Dabiskais piepildījums ir mīlestība un bērni. Dara gandrīz to pašu, ko vīrieši, un reizē patur sievišķības spēku.
Vienīgais Guntis, ko es pazīstu, ir reāls alkoholiķis. Karīnu paziņu lokā nav.+
Cik pazīstu Karīnas - visas liekas nedaudz, pārāk izklaidīgas, savā ziņā klusas, taču mīl iedzert un skaļi izklaidēties (ar vērienu)... Bet Karīnas ir ari cilvēki ar kuriem var tīri labi parunāt par dzīvi.
gandrīz visas, ko pazīstu ir pīpējušas zālīti:D:D ,es veel nodomaaju -ja veel skolotaajas...
Vienīgais Guntis, ko es pazīstu, ir reāls alkoholiķis. Karīnu paziņu lokā nav.
Cik Karīnu - tik par katru ir savs viedoklis.
Viena, kuru pazīstu ir riktīga tusētāja, cilvēks, kuram ne pārāk var uzticēties, nevarētu teikt, ka īsti kautrīga. Karstasinīga, patīk riskēt, un arī šad tad manipulēt ar cilvēkiem.
Kristīnes radijušas tādas "valjīgas" sievietes priekšstatu.