Sveikas! Pagājušogad,pirku tādas beramās tējas - katram horoskopam sava, vēl ar nosaukumiem "viņai" vai "viņam". Skaisti safasētas melnās kastītēs ar bantītēm. Problēma? Neatceros, kur pirku! internetā nevaru atrast.. varbūt kāda ir manījusi kādā bodītē?
Meitenes viņas pārdodās Ziepniekalna MEGO(vecais lielais IKI). Vakar tieši ieraudzīju un nodomaju, ka jāpērk noteikti. Cenas, ja nemaldos bija 4,27 euro.
Es redzēju tādas ELVI. Bija visādas horoskopa zīmes, arī ļoti skaistas Ziemassvētku tējas, iekšā pat tādas mazas sniegpārsliņas - nodomāju, ka tiešām jauka dāvana, ko var nopirkt vienkārši veikalā. Bija arī piparkūku formiņas dažādu latviešu rakstu zīmju veidā. Tas tā, ja nu kādai noder! ;)
Jā,jā..īstās. Paldies! Vakarā aizčāpošu, tad arī varēšu pateikt sīkāk par cenām!;)
Par to atbilstību nezinu..pēc horoskopa esmu vēzis un man bija sarkanā tēja līdzīga karkādei + ananāsu un citu augļu gabaliņi, bet tā kā man sarkanās tējas ne īpaši, tad vīrs izdzēra manējo :D
mau5, Ā, nu piedod, galīgi nav noskaņojuma.
Atrodas stacijā, pie viena no tuneļiem. ;)
Es domāju par to, ka tur var atļauties pacelt cenas, jo apgrozās daudz cilvēki, arī ārzemnieki un tā. Nekad tur neesmu iegājusi, tāpēc tā vienkārši pajautāju.