Spēcīga sieviete ir tāda kura var pavilkt/paveikt visu un vakarā tik un tā sagaidīt savu vīrieti ar smaidu uz sejas un vakariņām galdā.
Nepareizi. Spēcīga sieviete ir tā, kas visus pasūta un tad pakaras, jo ir viena un nevienam nevajadzīga. Spēcīgas sievietes ir sū**. Tā teica cosmo. Sievietei jābūt vājai un nevarīgai, kā bērnam.
Sievietei jābūt vājai un nevarīgai, kā bērnam.
Pamācies troļļot no Gilrojam & viņa F7, viņiem sanāk labāk, tu neizsauc pietiekami daudz emocijas citos. Man izlasot šo tēmu bija - so what.. ? Pat negribas apstrīdēt vai ko tādu, tikai ierakstīt šo kluso ieteikumu.
Tu aizmirsi pateikt, ka arī stulbai. Tas ir cosmo aprakstītais ideāls - stulba, nevarīga, nemākulīga bezdarbniece. Tādas vīriešiem patīkot - kas neko nemāk, neko nedara, neko nezin un nekur nestrādā. Tikai sēž un ir nevarīgas, jo pasarg dievs, sieviete, kurai ir savs viedoklis, karjera un kura spējīga pati savu rokassomu panest, neļaus vīrietim justies kā vīrietim.
Tu aizmirsi pateikt, ka arī stulbai. Tas ir cosmo aprakstītais ideāls - stulba, nevarīga, nemākulīga bezdarbniece. Tādas vīriešiem patīkot - kas neko nemāk, neko nedara, neko nezin un nekur nestrādā. Tikai sēž un ir nevarīgas, jo pasarg dievs, sieviete, kurai ir savs viedoklis, karjera un kura spējīga pati savu rokassomu panest, neļaus vīrietim justies kā vīrietim.
So ?
Protams ka viņa varbūt ir spēcīga darba jomā, bet tai pašā laikā man liekas ka viss spēcīgākās ir tās kuras māk sabalancēt gan darbu, gan attiecības.
Muļķības. Sabalansēt veikalnieces vai ofisa žurkas darbu ar ģimeni nav grūti, tādēļ galvenais sievietei ir būt bez ambīcijām un vājai, tas arī viss.
Es jau nemaz nerunāju par veikala darbiniecēm, bet gan par tādām sievietēm korām ir ļoti veiksmīga karjēra, kuras ir bieži ļoti stresainos apstākļos, bet tā pat māk sevi vienmēr savākt un visu pa vietām nolikt.