Gramatas sievieshu auditorijai

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Sveikas! Taa kaa tuvojas Z-svetku brivdienas, planoju izlasit kadas paris gramatas. Sen nav sanacis tam laiks. Taa kaa klasika daudz lasita, shoreiz velos ko vieglu un sievishkigu. Varbut Jus varat kadu labu gramatu ieteikt?
14.12.2014 11:15 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012

Lūk, pēdējā "sieviešu" grāmata, kuru lasīju. Draudzene aizdeva. Es arī esmu pieradusi lasīt vai nu non-fiction, vai kādu klasiku kādreiz, tāpēc šāda tipa romāns man šķita visai garlaicīgs. Nepārtraukti aprakstīts, ko kurš konkrētajā brīdī valkā ("... un viņam mugurā bija haki krāsas Tommy Hilfiger uzvalks..." - kāpēc lai mani tas interesētu?) Laika nosišanai - varbūt der, bet nu, tikai tad, ja nekā labāka nav pa rokai. Vāka noformējumu vizuāli atceros labi, kas mani grāmata kaitināja - atceros labi, bet PAR KO bija grāmata - neatceros. Itin nekas atmiņā paliekošs, acīmredzot.

Ja man kādreiz sakārojas "vieglu un sievišķīgu", tad labāk izvēlos Džeinu Ostinu.
14.12.2014 19:20 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009

par sevis meklējumiem tā teikt + noderīgi padomi saistībā ar ģērbšanos.
14.12.2014 19:42 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
PaulaMonro es pavisam nesen kā lasīju pirmo Greja daļu. Aizrāva, patika, bet viedokļi par šo grāmatu ir dalīti
14.12.2014 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)