Dāvana no uzņēmuma

Reitings 553
Reģ: 29.01.2009
Sveiciens sestdienaa :)

Padalaties ar padomiem/ideajaam :) Ko juus gribeet, vai varbut esat sanjemushas daavana no uznjemuma ziemassveetku laikaa? kaadi grozinji ar dazhadiem labumiem, davanu kartes vai kas cits?

Sogad planoju taisit mazaas davaninjas darbiniekiem, gribu ruupigi tas izdomat, lai gan man, gan vinjiem prieks :) Summu ari veel neesmu iisti izdomaju, varut 30,- varbut 40,- vertibaa, bet tad nezinu vai shaja summaa iekljautos ari kaada davanu karte.. ja sanjemt davanu kartes, cik lielaa veeertibaa tas ir?
13.12.2014 16:56 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Nauda vai dāvanu karte, protams, vislabākais risinājums. Bet es priecātos arī par ko simbolisku un mīļu. Es vispār priecājos par jebkuru dāvanu, jo tas nav pienākums kādam tev kaut ko dāvināt, tā ir dāvinātāja labā griba, tā ir attieksme, par ko jābūt pateicīgam.

Pati savējiem dāvināšu dāvanu kartes un vedīšu Zsv vakariņās uz restorānu.
15.12.2014 10:43 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Darbinieki visvairāk priecājas par aploksni, kurā naudas banknotes. 30-40Eur nav maz-darbiniekiem šajā tēriņiem bagātajā mēnesī par to būs liels prieks.

+++
Forši, jau,ka priekšniecība parūpē kaut ko priekš katra darbinieka, bet es kā darbinieks, ļoti gaidu prēmiju labāk par visiem štruntiem un visām lietām, jo patērēties uz svētkiem sanāk ūja, ūja.
Es tiešām ceru,ka šogad mūs sagaida kāda prēmija uz svētkiem.
15.12.2014 10:45 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Brīžiem liekas, ka Ziemassvētku dāvanas ir kas tāds, kas PIENĀKAS, nevis ir dāvināts, lai iepriecinātu. Pienākas par padarīto DARBA ALGA, dāvana ir tikai labas gribas žests. Izmetot uzņēmuma dāvanu miskastē un vēl publiski saraucot degunu, jūs tikai nodemonstrējat savu "lojalitāti" savam uzņēmumam. Ja man būtu neliels uzņēmums ar padsmit darbiniekiem un kāds darbinieks manu gatavoto dāvanu izlidinātu gružos, es tam cilvēkam vairs neko nedāvinātu. Tas vienkārši norāda kopējo darbinieka attieksmi pret savu darbu un darba devēju. Mana darbavieta vienmēr dāvina praktiskas dāvanas un es vienmēr par tām priecājos no sirds. Un nē, man nav kauns staigāt ar silto plīša jaku ar uzņēmuma logo uz piedurknes. Nēsāju ar lepnumu!
15.12.2014 10:47 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Pārsteidz uzņēmuma dāvanu nolikšana. Ziemassvētku dāvana no uzņēmuma ir simbolisks iepriecinājums un uzmanības apliecinājums darbiniekiem, nevis uzņēmuma neveiksmīgās personālvadības caurumu lāpīšana. Katrā normālā uzņēmumā ir izstrādāta sava prēmēšanas sistēma – vairāk vai mazāk objektīva & prognozējama, balstīta uz rezultātu ne gadskārtām. Bet laikam vairumam darba vides realitāte ir savādāka...

Bērnībā gaidīju ielūgumus uz Ziemassvētku eglītēm – vecāku darba vietas tādus parasti izdalīja darbiniekiem ar maziem bērniem, manuprāt, ļoti jauka tradīcija. Tagad vairāk par 40-50 eirikiem priecātos par Ziemassvētku balli vai kādu svinīgāku kopistisku pasākumu.
15.12.2014 10:51 |

Reitings 6
Reģ: 20.11.2014
Uzdūros šai diskusijai meklējot idejas.
Šeit gan daudzas, maigi sakot, liekas nepateicīgas! Meitenes, novērtējiet to kas jums ir un esiet pateicīgākas par dāvanām, jo tās ir DĀVANAS!
Strādāju valsts iestādē un katru gadu pirms svētkiem mums, vairākām valsts iestādēm kopā, tiek rīkota Ziemassvētku balle, pirms kuras tiek sniegts koncerts. Sēdēšana, protams, pie galdiem, uz kuriem nekā iepriekš nav uzlikts (neskaitot tukšus traukus), par uzkodām un dzērieniem jārūpējas pašas.
Šajā gadā priekšnieks lūdza man noorganizēt pirmssvētku pusdienas ar nelielu muzikālu priekšnesumu un pavisam niecīgu dāvaniņu pasniegšanu mūsu kolektīvam.
Var jau vienmēr gribēt vairāk un bagātīgāk, bet varam tak uz to paskatīties arī no citas puses un priecāties, ka kāds tomēr vēlas iepriecināt mūs, neatkarīgi no tā, cik liela vērtība dāvanai naudas izteiksmē.

Visticamāk ieteikumu nebūs, bet tomēr - varbūt ir kāda ideja, ko tādu sirsnīgu pasniegt kolēģiem, kā mazu dāvaniņu. Dāvanas izmaksas ir paredzētas ļoti niecīgas. Kolektīvā 10 personas (pārsvarā pusmūža vecuma cilvēki).
22.11.2015 13:04 |

Reitings 254
Reģ: 20.11.2015
nepiekrītu.. ne dāvanu kartēm, ne naudai.. Naudu pelna strādājot, dāvanu karte ir tas pats kas nauda, tikai ierobežotas tērēšanas iespējas tai..
22.11.2015 13:11 |

Reitings 254
Cik darbinieku, un kāds kolektīvs? sievietes, vīrieši.. vai kā ??
22.11.2015 13:11 |

Reitings 254
ja mazs uzņēmums, vari piedomāt par darba apstākļu uzlabošanas.. Iekārtojot kādu telpu atpūtai, vai tamlīdzīgi. kaut vai pie sienas piekarināt Tv, vai nopirkt expresso automātu.
uztaisīt normālu pasēdēšanu, uzsaukt galdu ar labumiem un grādīgo..
22.11.2015 13:17 |

Reitings 254
varu pastāstīt no dzīves..

Kā iepriecināt strādniekus. :) Tas gan prastais variants. Bet par to vēl čaļi šodien runā.

Karoč kādi 5 gadi atpakaļ vētra pamatīgi izgāza mežu.. vajadzēja brigādi. brigāde - 5 čaļi, veči pareizāk sakot. Parasti lauku veči no latgales puses. Bet tādi, kuri saprot ģelu, kārtīgi šancē, iedzer protams arī, bet vienmēr ir laikā, un strādā.
Pabeidza darbu gandrīz uz pusi ātrāk kā ieplānots.
uzsaucu atpūtu viesu namā Valmierā, pirts, galds, + tika sarunātas meičas, mauķeles.. Vietējās Valmieras meičas, bet tiešām tīkama skata ;)
Par šito vēl tagad šad tad atsauksmes nākas dzirdēt.. Kā viņi tur noblieza.. :D
22.11.2015 13:27 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Man likās, ka no Ģirtiņa būs beidzot kāds patiess un foršs stāsts, nē, atkal beigās kaut kāda herņa :-D
22.11.2015 13:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits