Dāvana no uzņēmuma

Reitings 553
Reģ: 29.01.2009
Sveiciens sestdienaa :)

Padalaties ar padomiem/ideajaam :) Ko juus gribeet, vai varbut esat sanjemushas daavana no uznjemuma ziemassveetku laikaa? kaadi grozinji ar dazhadiem labumiem, davanu kartes vai kas cits?

Sogad planoju taisit mazaas davaninjas darbiniekiem, gribu ruupigi tas izdomat, lai gan man, gan vinjiem prieks :) Summu ari veel neesmu iisti izdomaju, varut 30,- varbut 40,- vertibaa, bet tad nezinu vai shaja summaa iekljautos ari kaada davanu karte.. ja sanjemt davanu kartes, cik lielaa veeertibaa tas ir?
13.12.2014 16:56 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Nē, nepiekritīšu gan par naudu. Jā, protams, kuram gan nepatīk saņemt kādu lieku naudiņu, bet kurš pēc tam atcerās, kas par to naudu iegādāts? Par uzdāvinātu dāvanu vienmēr atcerās- lūk, šo man uzņēmums uzdāvināja. Diemžēl ir daudz tādu uzņēmumu, kas, mēģinot ietaupīt, iegādā ne pārāk kvalitātīvu un lētu preci ar uzšatncētu logo, ar ko saskārusies lielākā daļa iepriekšējo komentētāju, tāpēc arī ir tāda attieksme. Kā GOOLD minēja, ka galvenais ir uzburt to sajūtu un par 40 eur nu tik labas fīčas var sadomāt, ka nu tikai.
Bet tas, ka uzdāvina kaut kādu ''figņu'' tikai liecina par to, ka neviens nepiedomā par to, lai dāvana patiktu, bet gan dāvina ''ķeksīša pēc'', jo tā vajag.
13.12.2014 19:48 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
piekrītu,ka ne visur dāvina dāvanas...es dabūju plānotāju,diez vai kas cits būs:D materiālistes,arī 40 EUR ir labāk nekā nekas....
13.12.2014 19:48 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
tās,kas bļauj par prēmijām utt.-savā uzņēmumā to varat droši darīt,vai arī meklēt darbu uzņēmumā ar šādām tradīcijām...gribās jau visu ko,bet te ir Latvija:D
13.12.2014 19:50 |

Reitings 122
Reģ: 27.01.2014
Pagājušo gadu bija 100Ls prēmija un vēl liela kaste ar Pūres trifelēm un kafija, ļoti patīkami, protams :) Šogad laikam kaut kāda krīzīte, jo būs 20-50EUR dāvanu kartes firmas veikalā, no kura man neko nevajag :D
13.12.2014 20:33 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
bumcs, nevajag jau būt tik naivai un domāt, ka darbinieki par sūda krūzi priecāsies, jo redz uzņēmums personalizējas :D Visas dāvanas, kas man bijušas ar iepriekšējo darbu logo pa taisno nonāca mēslainē, pārāk bezgaumīgi, lai ko tādu lietotu!
13.12.2014 20:53 |

Reitings 173
Reģ: 20.02.2014
kā vispār var izmest dāvanu...? ja man nepatīk vai nav noderīga es iebāžu dziļi skapī kādā,bet man piemēram sirdsapziņa neļauj izmest.
14.12.2014 02:24 |

Reitings 4298
bumcs, neklausies negatīvajos komentāros! Ja cilvēks dāvanas vienkārši izmet miskastē - tad tā ir viņa problēma, nevis dāvinātāja :)

Ņemot vērā, ka 30-40 eur nav liela naudas summa, tad labāk ieteiktu nevis dāvināt to naudas izteiksmē, bet tieši galactico dāvanu kartes veidā. Un dāvanu karte personalizētā uzņēmuma krūzītē - varētu kopā sanākt ļoti foršs dāvanas noformējums!
14.12.2014 11:13 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
Man ar roka neceltos ,lai izmestu dāvanu. Bet ja cilvēks met ārā to,kas nepatik tas jau vien pārada kāds viņš ir. Ļoti cūciski.
14.12.2014 12:19 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Manuprāt, katram kāda īpaša krūzīte+dāvanu karte ir jauka dāvana, ko darbinieki novērtēs. Katrs jau dod pēc iespējām, svarīgākais, ka neaizmirsti savus darbiniekus vispār.
Varbūt ne pa tēmu, bet man ir tā jokaini skatīties uz uzņēmumu, kas daudziem saviem sadarbības partneriem Ziemassvētku dāvanām tērē lielas summas, bet saviem darbiniekiem pat pliku paldies nepasaka par paveikto gada laikā un sasniegtajiem rezultātiem. Ir ļoti svarīga tā sajūta, ka darbinieks jūtas novērtēts, nevis absolūti ignorēts. Tā kā domāju, ka esi uz pareizā ceļa :)
14.12.2014 12:23 |

Reitings 7743
Man patīk tāds variants, kad darbiniekiem uzsauc pasēdēšanu, klāt simboliska dāvaniņa, nu, kaut vai saldumu paciņa, klāt kartiņa ar roku rakstīta, un naudiņa ir aploksnē. Tās dāvanu kartes arī ir tā 50:50, jo ir daudzi cilvēki, kuri labāk gribētu to naudiņu citiem mērķiem izmantot, nevis konkrētā vietā/veikalā, bet, protams, vēl paliek otra puse, kuri priecājas, ka nav bezpersoniski tikai nauda aploksnē, bet ir iegādātas dāvanu kartes. Lietas ar firmas logo nu gan ne īpaši, nāk prātā šeit pat lasītais piemērs par staigājošo reklāmu. Ja nu akurāt gribas kaut ko ar firmas logo dāvināt, tad lai tas būtu dāvanu maisiņš, nevis pati dāvana. :) Tās tikai manas domas. :) Kāds sīkumiņš ar firmas logo dāvanai darbiniekiem drīzāk iederētos firmas jubilejas reizē, ne uz Ziemassvētkiem.
14.12.2014 12:27 |

Reitings 555
Reģ: 05.01.2012
Mums uz Ziemassvētkiem bija maiss ar ēdienu, šampis, rafaello, zirnīši, gurķi, desa un vēl daudz kas..godīgi..nebija ne vainas, varēja visu uzlikt uz Ziemassvētku galda.
14.12.2014 13:37 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Ja maksā darbiniekiem teju minimālo algu, tad, protams, 30-40 eiriki dāvanu kartē ir daudz, citādi gan ... nu common tā nav pat apaļa summa!

Ja kolektīvs nav pārāk liels, labāk katram nopērc 2 biļetes uz kādu pasākumu un uztaisi mazu galdu ar vīna glāzi un uzkodām. Kaut tai pašā Dailē vai bijušajā kino Rīga, var sarunāt, ka kolektīvam būs rezervēts atsevišķs galdiņš. Tā skaisto un svinīgi, kolektīvu vienojoši. Bet personalizēto krūzi vari pasniegt nākamā gada pirmajā darba dienā/ sapulcē – tā atzīmējot uzņēmumu jauno virzību uz „personalizēšanos” .
14.12.2014 14:22 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Man jau liekas, ka arī maza dāvana ir trakoti forši :)
Sākotnēji arī iedomājos par kādu teātra biļeti kā Lori, bet tad atcerējos, ka man draugs pirms pāris dienām sūkstījās, ka atkal firmas pasākums (viņi diegan bieži viskkur dodas) un jādodas uz teātri uz ne pārāk interesantu izrādi :D
Par krūzītēm, man patiktu, ja nebūtu standarta krūzītes kā šī, bet, piem., šādas formas. Par dāvanu kartēm/našķiem/pirparkūkām/kafijām grūti spriest, jo katram savas preferences - to pašu kafiju ne visi dzer.. :(
No gaišās puses, galactico karti var izmantot kaut rimi :)
14.12.2014 15:08 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Sašokējos par daudzajàm degunraucējām-šis nepatīk, tas figņa, šis fuiii, tas nekam nederīgs utt. Tà ir TIKAI simboliska dāvaniņa svētkos!!! Ja nedāvinātu neko, atkal nāktos burkšķēt.. Njaaa!
Ideja par krūzīti un dāvanu karti ir laba! Man vienmēr patika, ka apdāvinot mani, arī maniem bērniem kāds prieciņš bija iepakots :)
Lai īpašs dāvināšanas prieks un patiess prieks saņēmēju acīs ;)!
14.12.2014 15:19 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
Sašokējos par daudzajàm degunraucējām-šis nepatīk, tas figņa, šis fuiii, tas nekam nederīgs utt. Tà ir TIKAI simboliska dāvaniņa svētkos!!! Ja nedāvinātu neko, atkal nāktos burkšķēt.. Njaaa!

+
14.12.2014 15:28 |

Reitings 553
Paldies meitenes par padomiem!:)

Un jaa, arii esmu shokaa par dazham meitenem, kas uzskata ka kruuzite ir autmatiski jaizmet mistkastee :) TAA IR TIKAI KRUZITE. Un shoreiz ari pildiis iepakojuma funkciju davanu kartei ! Man tiesham shoreiz svarigak ir rast to sajuutu ka par vinjiem tiek domats, lai vinju iepriecinatu. Kad es no kada sanjemu davanu, es kkaa nerekjinu cik par vinnu otrs izterejis. Jo tas nav svarigi.

Arii domaju par biljeteem daavanu kartes vietaa, bet tad nonacu pie secinajuma ka diviem darbiniekiem ir jaundzimushie gjiemenee, un gruti spriest vai shaja perioda vares izbriiveties lai divata ar sievu aizietu uz teaatri vai kur citur:) veel padomaashu ... :)
14.12.2014 17:02 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Krūzīte+dāvanu karte ir laba doma, nedomāju, ka ir daudz tādu cilvēku, kas ir tik briesmīgi "izsmalcināti", lai nepatikā rauktu degunu par ne tādu krūzi, par laimi, vismaz es personīgi tādus nezinu.
Biļešu dāvināšana man ne visai, ir bijis, ka uzdāvina, bet uz galīgi nepiemērotu laiku.
14.12.2014 17:28 |

10 gadi
Reitings 2547
Es priecātos gan par krūzīti, gan dāvanu karti vai naudu. Tā kā šogad esmu nomainījusi darbu, tad prēmija vairs nespīd. Protams, 100% neesmu pārliecināta, bet diez vai pašvaldība maksās prēmijas :D
15.12.2014 08:35 |

Reitings 164
Reģ: 16.07.2014
Pagājušogad strādāju uzņēmumā, kas pat krūzīti neuzdāvināja.
Nostrādāju visus Ziemassvētkus, visas svētku dienas, beigās pat svētkos tā īsti neapsveica.

Mans draugs savukārt saņēma 50 eur aploksnē un krūzīti ar uzņēmuma logo.
15.12.2014 10:17 |

Reitings 227
Reģ: 08.11.2012
Es laikam esmu dīvaina, bet nekad neesmu neko baigo gaidījusi no darba vietas, jo ikdienā ir ļoti daudz bonusu (ļoti, ļoti laba apdrošināšana, papildus apmaksātas brīvdienas, visi iespējamie dzērieni un augļi, dārzeņi nodrošināti kā arī iespēja strādāt no mājām, kad nepieciešams) uz Ziemassvētkiem - tāpēc priecātos par jebko, bet neskumtu arī, ja neko nesaņemtu papildus :) bet mums atkarībā kā kuru gadu- kad bijuši lielāki un veiksmīgi projekti, tad tiek dāvinātas dāvanu kartes dažādos SPA pa 50 vai 100 EUR, atkarībā no konkrētā cilvēka ieguldījuma.
15.12.2014 10:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits