Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

iepazīstināt ar vecākiem

Reitings 239
Reģ: 28.03.2010
Labvakar.

Esmu ar draugu kopā jau gadu, vecāki šķīrušies un katrs dzīvo savā pilsētā. Ar mammas ģimeni esmu iepazīstinājusi, jo dzīvojam vienā pilsētā, viss čill, bet pie tēva ģimenes neesam vēl kopā aizbraukuši (kas nav sevišķi tālu). Ok, bieži ir bijis tā, ka viņam jāstrādā tad, kad izdomāju aizbraukt pie tēta, bet nu kad nav jāstrādā, viņš nevēlas, jo esot "nobijies no mana tēva" un tas ir "tālu". Nav jau vairs nekāds pusaudzis, es brīnos par šādu rīcību!! Piedāvāju atbraukt šajā ned. nogalē, bet atkal citi attaisnojumi. Saka: "gan jau". Kā var nevēlēties iepazīties ar manu tēvu un viņa ģimeni? :( Ar viņa esmu iepazīstināta un viss kārtībā. Kā lai viņu pārliecina, ka man tas ir svarīgi? Esmu ļoti aizvainota par šādu rīcību.
12.12.2014 23:32 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Centies uzzināt iemeslu, kāpēc viņš negrib braukt un satikt Tavu tēvu.
Varbūt iepriekšējās attiecībās meitenes tēvs ir bijis neriktīgs un viņiem bijušas sliktas attiecības, tāpēc tagad iztēlojas to pašu scenāriju.
12.12.2014 23:40 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
Domāju,ka viņš ir uztraucies,bail, jo tēvs..ir tēvs, var būt skarbs, nepieņemt viņu vai neuzskatīt par gana labu savai meitai. Bail no nezināmā.
12.12.2014 23:46 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Gan jau puisis nobijies, jo parasti saka,ka tēvi esot tie niknie un vērtē vairāk savas peciņas kavalieri, nekā to dara mammas. Varbūt domās,ka nebūs ko runāt un tā.
Es tavā vietā vienkārši noliktu fakta priekšā - 6dien braucam tur un tur. Ja plānojat kopīgu nākotni, tad taču tāpat būs jāiepazīstas ar abām pusēm. Nevis - vai tu gribi? Vai tu vēlies?
12.12.2014 23:50 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Es tavā vietā vienkārši noliktu fakta priekšā - 6dien braucam tur un tur. Ja plānojat kopīgu nākotni, tad taču tāpat būs jāiepazīstas ar abām pusēm.

++
12.12.2014 23:55 |

Reitings 239
Bet es jau arī nevēlos būt tā "sliktā" un uzspiest, tur jau tā lieta. Bet tieši tā, ko tad viņš gaida, ja vēlas ar mani saistīt savu nākotni? Ziniet, ja es pacietu viņa pļāpīgo, pukstošo omi, kādēļ tad viņš nevarēs iepazīties ar manu tēvu? Viņš jau nav nekāds briesmonis, tieši otrādi. Tikai laikam draugs nobijies no tā, ka tēvs sāks visu ko prāšņāt. Man pat kauns tēvam teikt, ka mans draugs ir tāds zaķpastala. Bērnudārzs!
12.12.2014 23:59 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Varbūt draugs tavu tēti labprātāk satiktu neformālā gaisotnē nevis tādā oficiālā iepazīšanās dienā. Nu tā, lai uzmanība nav tikai uz to puisi. Piemēram, kādos svētkos. Iepazīstas, bet nav tā, ka visu vakaru viņš jūtas neērti, jo visi viņu vērtē, pēta un izprašņā. Bet es te tik tā spriedelēju.
Pati neesi prasījusi, kas ir par iemeslu, kāpēc viņš nevēlas iepazīties ar tavu tēti? Domāju, ka jājautā skaidri un tieši, nevis jāspriež. Moš viņam tiešām pagātnē bijis kāds nepatīkams starpgadījums, tāpēc baidās. Meitu tēvi jau nekāda joka lieta :D
13.12.2014 00:06 |

Reitings 239
Esmu jautājusi. Viņš kādu laiku atpakaļ teica, ka nav vēl gatavs, bet cik var marinēties. Tieši otrādi, man liekas, ka svētkos ne tikai vecāki pievērš uzmanību, bet arī ģimenes draugi, citi radinieki, tas varētu būt mulsinošāk.
13.12.2014 00:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits