Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vecāki vīrieši un es

Reitings 346
Reģ: 16.11.2014
Kad biju jaunāka, bieži iekritu uz vīriešiem tā ap 30-45. Domāju, tas tādēļ, ka apkārt tikai mazi puikas un nav kam citam patikt.

Tagad man ir 24, joprojām patīk tikai un vienīgi vīrieši tajā vecuma grupā. Vienaudžus uztveru kā aseksuālas bezdzimuma būtnes, nekādu interesi viņi manī neizraisa. Šobrīd esmu attiecībās ar puisi, kuram 27, attiecības ir diezgan labas, taču man pret viņu nav jūtu, un domāju, ka nemaz nevar būt.

Tātad... Vai esat saskārušās ar šādām situācijām? Ko darīt? Vai labāk nogaidīt vēl pāris gadus, pirms mēģināt kaut ko uzsākt ar tā vecuma vīriešiem? Godīgi sakot, man ir aizdomas, ka pirmkārt pati vēl esmu par jaunu, un otrkārt, ar tāda vecuma vīrieti nekad neapsvērtu permanentas attiecības, ģimenes veidošanu u.c. Jo vienkārši tā vecumu starpība par lielu. Bet īslaicīgas attiecības es ļoti gribētu.

Šī tēma man aktualizējās, jo darbā iepazinos ar 35-40 gadus vecu vīrieti. Man viņš ļoti patīk. Cik zinu, viņš ir viens. Šobrīd domāju, vai ir vērts ar viņu flirtēt un mēģināt kaut ko izveidot, vai arī nav vērts (tas tomēr prasa daudz pūļu, ieskaitot risku izskatīties pēc apmātas skolnieces). Visu sarežģī fakts, ka viņš ir klients, tādēļ redzamies reti, uz īsiem laika periodiem, citu klātbūtnē. Ar vecāku kolēģu koļīšanu man jau ir pieredze, šis jau ir next level difficulty scenārijs.
11.12.2014 15:02 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
esi augusi bez tēva? varbūt stereotipiski, bet šādas attiecības saistu ar tēva trūkumu bērnībā.
11.12.2014 15:05 |

Reitings 346
Šarlote, esmu augusi bez tēva, taču tēvišķas attiecības mani neinteresē. Nemeklēju tādus rūpīgus un gādīgus standarta vīriešus, mani tieši saista mākslinieciskais, bohēmiskais tips, ar ko man varētu būt ļoti labas sarunas un sekss. Kā rakstīju, tādas nopietnas, tradicionālas attiecības ar nākotnes plāniem uc. nemeklēju.
11.12.2014 15:09 |

Reitings 15
Reģ: 21.02.2014
Mani arī vienmēr saistījuši vecāki par mani vīrieši. Es to mēģinu skaidrot ar to, ka man patīk blakus vīrietim būt vājākai, sievišķīgākai, nepieredzējušākai, jo ikdienā man jābūt ļoti stiprai un nevaru atļauties īpaši emocionāli un izteikti sievišķīgi uzvesties (klasiskā izpausmē). Un šo sajūtu, diemžēl, sniedz vecāki par mani vīrieši, kas ir pieredzējušāki, stabilāki, rūdītāki, māk likt sievietei justies kā īstai sievietei..

Varbūt pamēģini nosaukt tās sajūtas, ko Tu jūti, atrodoties blakus vecākam un sava gadagājuma vīrietim? Un paskaties atšķirības..
11.12.2014 15:14 |

Reitings 4775
grūti iedomāties brīvu vīrieti vecumā ap 35 - 40, kam nesaistītu nopietnas attiecības, ja vien viņam jau nav sieva un kāda jaunāka netiek meklēta mīļākās vietā. Pretējā gadījumā, šķiet, ka tie bohēmiskie un bez nopietniem nolūkiem varētu būt tieši vīrieši zem 30 - 35 nevis vecāki :)
11.12.2014 15:14 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
neredzu kur ir probleema. ja patiik, veido attieciibas ar vecaakiem viirieshiem.
11.12.2014 15:15 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
visions Tak kniebies ar viņu cik gribi! Pa galvu neviens nedos.
11.12.2014 15:16 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
man gluži kā tēmas autorei vienaudži arī vienmēr likās aseksuāli. Kopš pusaudžu gadiem esmu pievērsusi uzmanību vīriešiem, kas vismaz gadus 10-15 par mani vecāki, arī šobrīd esmu precējusies ar 14 gadus vecāku vīrieti un saskatu tajā ļoti daudz plusus. Tēvs man ir, pie tam ļoti labs, tapēc teorija, ka šādās attiecībās tiek meklēts tēvs, ne vienmēr attaisnojas.
11.12.2014 15:25 |

Reitings 131
Reģ: 08.12.2014
stardust
Ja vari padalies par tiem plusiem ar vecāku vīrieti.
11.12.2014 15:27 |

Reitings 346
Mani arī vienmēr saistījuši vecāki par mani vīrieši. Es to mēģinu skaidrot ar to, ka man patīk blakus vīrietim būt vājākai, sievišķīgākai, nepieredzējušākai, jo ikdienā man jābūt ļoti stiprai un nevaru atļauties īpaši emocionāli un izteikti sievišķīgi uzvesties (klasiskā izpausmē). Un šo sajūtu, diemžēl, sniedz vecāki par mani vīrieši, kas ir pieredzējušāki, stabilāki, rūdītāki, māk likt sievietei justies kā īstai sievietei..

Man ir tieši pretēji. Vecāki vīrieši man patīk tieši tādēļ, ka viņiem reizēm ir ļoti spēcīgas personības, un tādēļ ar viņiem es varu atļauties būt es pati, nelikt sev bremzes virsū. Ikdienā savu personību cenšos noslāpēt, jo šķiet, ka vienaudžus tā pārmāks un nosmacēs. Plus, vismaz tie, kas patīk man, nenāk attiecībās ar dažādiem uzstādījumiem, ka sievietei jābūt tādai un tādai, vājai un sievišķīgai, un tad mums būs ģimene un bērni utt.

Stiprais dzimum & Armand, es jau gribu, bet jautājums, vai viņš grib, un kā lai es to uzzinu, ja mēs tiekamies nedēļā uz pāris minūtēm, manu kolēģu un citu klientu klātbūtnē :D Mindfuck.

Interesanti būtu dzirdēt par līdzīgu pieredzi.
11.12.2014 15:28 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Varbūt tas vienkārši tāds sieviešu mazvērtības komplekss. Vīrietim ērtāk koļīties neglītai un pieticīgākai sievietei. Sievietei priekš gredzena pirkstā vieglāk koļīt vecu un morāli padevušos vīrieti.
11.12.2014 15:31 |

Reitings 5629
nejau tas,ka tu esi stipri jaunaaka ir vieniigais iemesls ,kapeec tu viirietim vareeetu nepatikt. Varbuut vinjam tu vnk nepatiic. Flirtee taapat kaa ar jebkuru citu viirieti un uzzinaasi.
ja tu vinjam patiksi tad patiksi, neatkariibaa no taa cik tev gadi
11.12.2014 15:32 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Ak jel, autore, pieaudz. Tavā vecumā es jau sen biju precējusies un ar bērnu, a te filosofiski apcerējumi 45 gadīgiem bohēmiķiem. Vēl pāris gadi un Tev jau pirmās grumbas būs sejā. Pēdējais laiks domat par nopietnam attiecībām ar nākotnes plāniem nevis veciem bohēmiķiem. A kad domā veidot nopietnus dzīves plānus, kad atliks 5 gadi līdz klimaksam ?
11.12.2014 15:32 |

Reitings 4775
Quince, biedēt ar kaut kādu vecmeitību un grumbām sievieti, kurai ir TIKAI 24 gadi, ir diezgan muļķīgi! arī arguments "man tavā vecumā jau sen bija vīrs un bērns" ir diezgan bērnišķīgs.
11.12.2014 15:38 |

Reitings 346
Varbūt tas vienkārši tāds sieviešu mazvērtības komplekss. Vīrietim ērtāk koļīties neglītai un pieticīgākai sievietei. Sievietei priekš gredzena pirkstā vieglāk koļīt vecu un morāli padevušos vīrieti.

Čalīt, ja neproti lasīt, uzrakstīšu vēlreiz. Gredzeni mani ne vien neinteresē, bet es no tiem arī vēlos izvairīties, cik vien ilgi iespējams. Apprecēties ir ļoti viegli, ja ir gribēšana.

nejau tas,ka tu esi stipri jaunaaka ir vieniigais iemesls ,kapeec tu viirietim vareeetu nepatikt. Varbuut vinjam tu vnk nepatiic. Flirtee taapat kaa ar jebkuru citu viirieti un uzzinaasi.

Taisnība, Stiprais dzimum. Viņš vienmēr ar mani mēģina sarunāties un viņam ir interese. Man lielākā problēma ir šīs robežas pārkāpšana no svešiniekiem uz potenciāli kaut ko, un kā lai to taktiski izdara. Baumu viesulim darbā esmu gatava, par to man principā vienalga. Kā ar tevi pašu, esi veidojusi attiecības ar ievērojami vecākiem vīriešiem?

A kad domā veidot nopietnus dzīves plānus, kad atliks 5 gadi līdz klimaksam ?

Man ir nopietni dzīves plāni - studijas un karjera.
11.12.2014 15:40 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
visions, Tu pati noteikti jūti, patīc viņam vai ne. :)

Un es labprāt ar Tevi privāti parunātu, jo man ir tieši tas pats, kad satiekos ar vecākiem vīriešiem, jūtos kā sieviete, maiga un nepieredzējusi, kā arī, kad eju blakus, es JŪTU sev blakus vīrieti. A kad tiekos ar sava vecuma puišiem, TIEŠI TĀPAT man viņi ir kā brāļi, aseksuāli, + tas, ka viņu klātbūtnē nejūtos kā sieviete, es pat reizēm jūtos spēcīgāka par viņiem un man tas it nemaz nepatīk.

Un muļķības par to, ka meklē otru tēti, man tētis ir, viss ir vislabākajā kārtībā, gluži vienkārši es sev blakus negribu kaut kādu puišeli, un manas paaudzes puiši 96% gadījumu ir stipri nevīrišķīgi, grib iet garās pastaigās un labi ja tēju izmaksā. Kam man tas vajadzīgs!
11.12.2014 15:46 |

Reitings 3925
"Tikai 24" nevilksies ilgi. Vispirms paies laiks kamēr atradis to īsto, vēl paies laiks kamēr vispār izdomas apprecēties un nepaspēs attapties kad jau būs 30. Ja vel māžosies ar bohēmiķiem, tad vispār labi ja 35 apprecēsies, vecums kas diemžēl jau ir riska grupa kā grūtniecei.
11.12.2014 15:46 |

Reitings 5629
Quince, piedzemdeet beernu 20 gados nav nekaada lielaa maaksla. Katram cilveekam ir savi skatijumi un veelmes dziivee. Ir daudzas sievietes ,kas ir pietiekami pashpietiekamas un raugaas plashaak un lielaakais meerkjis dziivee nav autinji un vecis pie saaniem
11.12.2014 15:48 |

Reitings 3925
Tu 24 vēl neko neesi izstudējusi vai mūžīgā studente un diplomu kolekcionāre esi?
11.12.2014 15:48 |

Reitings 4775
stiprais_dzimums pateica manu domu, tikai plašāk. ne jau visām sievietēm dzīves mērķis ir bērni un vīrs, zīmogs pasē un gredzens pirkstā.
11.12.2014 15:53 |

Reitings 3925
stiprais dzimums
Māka ir izvedot nopietnas attiecības un tad dzemdēt nevis nejauši iekrist no kada bohēmiķa, kurš pēc tam notinās.
P.S. Autiņi nav mūžīgi, man jau bērns ir pastāvīgs un skolā iet.
11.12.2014 15:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits