Nedaudz palasīju vienu tēmu - Tips un radās jums jautājums
Ko jūs domājat par vīriešiem-rūķiem(zem 1,80m), vai viņiem vispār ir izredzes nodibināt attiecības vai apprecēties ar pretējo dzimumu vai piekopt vienas-nakts attiecības, ķipa savaldzināt klubā kādu seksīgu meiteni? Vai nav izredžu.
Cik palasīju tad visām prasībās bija - garš! Un tā kā pasaulē tā saukto rūķu ir nav maz, tad man rodas šāds jautājums
nē, pazīstu daudz seksīgu rūķu :D
man labāk patīk nedaudz garāki par mani, nekā tas garo-tievo tips. īsāki noteikti nē. bet neesmu uz 180, tā kā man der arī rūķi :D nu kā tā var nosaukt cilvēkus :D
pāris tādus "rūķus" zinu. Viens no tiem tiešām sakarīgs džeks, bet dēļ smalkā auguma, domājams, grūtības atrast partneri dzīvei.
Tā ir, ka mazās sievietītes ir savākuši garie vīrieši :D
Man personīgi patīk labāk mazdrusciņ garāki par mani vīrieši, vai nu vismaz 3- 4 cm. :D Bet nu "rūķiem" nav ko uztraukties. Eksistē arī īsas meitenes. Daudzas zinu, kuras ir īsākas nekā 160 cm , tāpēc nav taču nozīmes. Kā saka, zābaks savu zābaku pāri atradīs. :D
Ar īsāku noteikti nesatiktos (ak, šie stereotipi, bet tiešām nē, reiz jau šādu izvēli izdarīju :D), bet neesmu pati nemaz tik gara + augstpapēžu apavus nenēsāju :D Tā kā ne jau visas ikdienā tipina papēžos, bet ja tik vien kā skādos - nu un? :D
Labāk rūķis, nekā tāds, kam trepes jāliek klāt, lai nobučotu.
+++
No pašas pieredzes tiešām labāk dodu priekšroku vīrietim manā augumā vai drusku virs mana auguma. :D Atceroties kad satikos ar puisi kurš bija diez gan garāks par mani...Nu tas bija kā skatīties saulē, tikai tad kad bija arī laukā saule, tad neko nevarēja redzēt jo tā traucēja skatīties uz puisi :D
Es laikam esmu retums, kam tieši garie nepatīk, bet sava auguma (pati esmu 178cm, tad nu vīrieši patīk garumā ap 175-180 apmēram) tā ka laikam manā gaumē ir tie "rūķi" :D