Sveikas, dāmas!
Man ir tāda lieta, jeb situācija. Pirms nepilna mēneša, man sākās problēmas ar urīnpūsli, urīnceļiem- sāpes,kad (atvainojos) čurāju, tāda kā nesaturēšana, mazas pilītes biksītēs iepilēja un bieža staigāšana uz tualeti. Aizgāju pie ārsta, izrakstīja antibiotikas, bet pēc 10dienu ilgas zāļu lietošanas, nekas īsti kārtīgi nav izveseļots, sāpes nav, taču pilītes ik pa laikam biksītēs iepil.Ar puisi seksa laikā neizsargājamies,jo gribam bērniņu. Mēnešreizes man bija jābut 30-1 decembrī, nekad nav aizkavējušās mēnešreizes, taču tagad man tās nav līdz pat šodienai. Uztaisīju testu - ir divas svītriņas, it kā grūtniecība, taču mazliet māc šaubas, vai tas viss nav dēļ tā urīnpūšļa. Vai grūtniecības tests var rādīt nepareizi,ja tas uzrāda grūtniecību? Slikta dūša nav, tikai jūtīgas un sapošas krūtis un krūšu gali, un nogurums kā arī mēnešreižu iztrūkums jau labu laiku. Pie ģimenes ārsta došos piektdien, jo esmu nodevusi asins un urīna analīzes, pie ginekologa nākampiektdien, tādēļ rakstu šeit. Un vēlviens jautājums - vai ģimenes ārsts pēc analīzēm var noteikt vai esmu grūtniece vai nē?