Bijusii grib izjaukt muusu attieciibas.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labriit!! Virsraksts , iespejams, ir mazliet parspileets.. Bet saaksu visu no saakuma..

Nesen uzsaaku jaunas attieciibas, viss ir skaisti un gribam buut kopaa, bet ir viens bet...Bijusii, ar kuru manu viirieti saista beerns, kura dziivee vins veelas buut un man tas pilniigi netraucee. Berninam nav pat gads veel, vini abi uz mainaam par to rupeejas. Bet tagad sii bijusii uzzinaaja par jaunajaam attieciibaam, iisaak sakot, vins vinai to pazinoja un vina, protams, neveelas, lai es satiktu mazo, kaa arii pateica, ka neveelas runaat vinu, kaa arii sonedeel vins mazo neredzeesot. Es, protams, redzu so situaaciju un redzu, ka vins paardziivo un dusmojas par vinas reakciju..
bet tagad es taa seezu un domaaju, kur esmu iepinusies. Veelos buut ar so cilveeku kopaa, bet pienemt treso personu uz visiem laikiem muusu staastaa ir kaut kaa saapiigi..
10.12.2014 10:05 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Kurā randinjā vinjš tev pateica, ka vinjam ir vēl pavisam mazs bērninjš?
10.12.2014 10:50 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tu esi viņam plāksteris un viss.
10.12.2014 10:50 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
melone_1, man ir aizdoma, ka tu diezgan diplomātiskā veidā centies pateikt, ka vīrieša bērna māte ir nestabila persona.
Es Tev ieteiktu šai situācijai pieiet ar vēsāku saprātu. Dod sievietei laiku!

Es ieteiktu Tev uzrakstīt vēstuli bērna mammai, kurā vienkārši izklāsti esošo situāciju no sava skatu punkta. Ja ievīsi vēstulē cieņu, mīlestību un sapratni, tad ticu, ka gudra sieviete vismaz apdomāsies. Noteikti piemini, ka cieni viņu kā mammu, ka saproti viņas nevēlēšanos, ka Tu kā svešais piedalies viņas mazuļa dzīvē uz doto mirkli. Paskaidro, ka vīrietis ļoti vēlas pavadīt laiku ar savu bērnu, bet tu tikmēr viņu tikšanās brīžos ieturēsi distanci līdz viņa būs gatava.

Ja es ar savu vīru izšķirtos, man būtu patiesībā nedaudz mazsvarīgi, ja viņš uzsāktu jaunas attiecības. Es nevēlētos, lai sieviete pavadītu laiku ar manu bērnu, bez manas klātbūtnes (vienalga, ka būtu tēva klātbūtne).
Man būtu svarīgi to sievieti iepazīt, likt viņai noprast, kāds ir MANS audzināšanas princips un viņai bez ierunām tas būtu jāpieņem, lai es mierīgāku sirdi spētu meitu laist pavadīt laiku ar tēvu un viņa otru pusīti (savus bērnus, lai tā sieviete audzina pēc saviem ieskatiem).
Man būtu svarīgi arī redzēt, kā mans bērns reaģē jaunās sievietes klātbūtnē, kā viņa apietas ar mazo, kurš pārrodoties mājās ir pārak mazs, lai man ko pastāstītu (a ja nu dara pāri? un es tikai akli uzticos)?

Tu nespēj iedomāties kā tas ir, ka pasaules dārgāko radību ir jāspēj uzticēt kādam, kam tas ir tikai kārtējais bērns mūsu pasaulē.. ir nepieciešams laiks, lai spētu kādu iemīlēt.

Man būtu bail, ka sieviete laika gaitā manu bērnu manipulēs un nostādīs pozīcijā pret mani.

Jā, attiecības ir sarežģītas, ja kādai no pusēm ir bērns/-i.
Bet varu teikt, ka es kā mamma ļoti novērtētu ex jaunās sievietes iniciatīvu ar mani sadarboties bērna interesēs. :)

Aprunājies ar vīrieti par šo tēmu.

Lai veicas!
10.12.2014 10:51 |

Reitings 1814
Es domāju ka viņa no drauga izšķīrās pateicoties hormoniem. Kad es biju stāvoklī, gribēju no drauga šķirties bez maz vai katru dienu ( visi laiku biju tādā bitch mode :D ), bet pēc dzemdībām viss pārgāja un atkal esam laimīgi! :)

Tava drauga ex gan jau bija līdzigi, bet nu jau ir par vēlu viņai..
10.12.2014 10:52 |

Reitings 883
Foxgirl. Pirmajaa randinaa pateica.
Haha Artemzija, taadaa gadijumaa vins man airi ir plaaksteris, jo satikaamies 2 menesus peec amnas skirsanaas, kas arii bija smaga. iespejams, tas muus vieno un ir iemesls, kapec gribam , lai soreiz viss buutu savadaak.
10.12.2014 10:53 |

Reitings 883
Favel. es to visu saprotu, bet tagad neveelos mekleet kontaktu ar bijuso, paaraak neilgi esam kopaa. es labpraat laika gaitaa vinai paradiitu , kaa man nav sliktu nodomu, bet es arii saprotu vinas maminas juutas. Gruuti pienemt, ka mana ienaksana vina dziivee, ietekmee divas dziives tik specigi.
Sobriid man vienkaarsi gribas aiziet uz abaru un piedzerties vienai. bet tad zinu, ka vinam buus veel viens iemesls stresot. Gribas pabuut vienai un padomaat...ja ko taadu pateiksu, skiet, ka vins to uztvers kaa signaalu.
10.12.2014 10:58 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Nezinu gan vai vēstules rakstīšana būtu labs risinājums. Man rodas iespaids, ka sievietē vēl trako visi hormoni un tas arī būtu diezgan loģiski, bērniņu viņa audzina viena, varbūt nespēj atrast sev citas attiecības, bet te - vīrietim jau ir draudzene, viss notiek. Iespējams, ka viņa jūtas apdraudēta tieši bērniņa dēļ un kā Favel rakstīja - bailes uzticēt nepazīstamai sievietei dārgāko, kas viņai ir. Domāju, ka sievietei ir jādod laiks aprast ar situāciju. Nedomāju, ka vēstule vai iepazīstināšana šajā brīdī kaut ko mainīs. Noteikti skatīsies un pētīs kā attīstās jūsu attiecības. Ja autore nejauksies pa vidu, ieturēs neitrālu pozīciju, gan sieviete pati sapratīs, ka neesi nemaz tik bīstama. Galvenais, manuprāt, neuzņemties otras mammas lomu.
10.12.2014 11:02 |

10 gadi
Reitings 4416
mistalee, bet es taču rakstīju pašā komentāra sākumā, ka jādod sievietei laiks. Attiecīgi par vēstuli arī turpināju pēc tās laika došanas.

Ja mana bērna tēva jaunā dūda ilglaicīgi ieturētu distanci, neitrālu pozīciju un nedod Dies' vēl pa ausu galam dzirdētu, ka man aiz muguras runā ko sliktu, apspriež, vai man vēl ir jūtas, vai vēlos vīrieti atpakaļ, viņa neatgriezeniski būtu iekļauta melnajā sarakstā.
Nē, es nevēlētos, lai manam bērnam mestos par otru māti, bet man uzticību arī neviestu, ja necenstos ar mani un bērnu rast draudzīgu kontaktu.
Ja nu ar mani kas notiktu (nu piemēram ilglaicīgi nonāku slimnīcā) un bērnam būtu jāpaliek ar tēvu, es taču slimnīcā nosirmotu, domājot, vai tā svešā gozējās gar manu bērnu vai nē.
10.12.2014 11:09 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
izlasīju tikai pirmās 2 lapas.
Esmu mamma, tāpēc: 1.tik mazu bērnu uz maiņām nevar auklēt/pieskatīt vairāk par dažām stundām.
2. Bērna tēvam ir tiesības kaut caur tiesu tikties ar savu bērnu konkrētās dienās/laikos.
3. Šajā situācija ir briesmīgi, ka tik ātri šis konkrētais pāris izšķīrās
4.Ja jums tur viss ir nopietni, tad trešā persona-sieviete nav šķērslis.
10.12.2014 11:11 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Nu šajā gadījumā nedomāju, ka pati bērna māte būtu priecīga, ja autore mestos un censtos iedraudzēties. Neesmu pārliecināta, ka tas arī kādreiz notiks. Varbūt tad, ja bērna māte būs atradusi sev citu vīrieti..

Te vispār daudzas saka, ka nav labi, ja tik mazs bērniņš tiek auklēts uz maiņām. Pati esmu lieciniece, kā bērniņš, kuram ir nedaudz vairāk kā 2 gadiņi tiek vests pat no citas valsts uz Latviju un dzīvojas te, tad tur. Godīgi, žēl skatīties, jo redzams, ka bērniņš ir ļoti apmulsis pie jaunās vides, palicis arī ļoti nervozs.
10.12.2014 11:17 |

Reitings 883
Nu es vinam vakar teicu.. kas buutu, ja buutu, piemeeram, jaizvelas. Vins teica, ka tad vienkarsi to dariitu caur tiesu.
10.12.2014 11:18 |

Reitings 883
Protams, ka tas nav labi. Ko tad man teikt, lai vini saiet atkal kopaa un audzina kopaa un nekur jau arii nav garantija, ka tas vareetu nenotikt, jo sasaiste tur ir uz dziivi.
Iespejams, es tiesaam esmu plaaksteris. Nezinu,..
10.12.2014 11:20 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Izklausās pēc normāla vīrieša un tu pēc normālas sievietes. Protams nezinu kāpēc izjuka iepriekšējās attiecības, bet vēlu jums veiksmi un izturību, gan viss nokārtosies :)
10.12.2014 11:27 |

10 gadi
Reitings 4416
Nu šajā gadījumā nedomāju, ka pati bērna māte būtu priecīga, ja autore mestos un censtos iedraudzēties. Neesmu pārliecināta, ka tas arī kādreiz notiks. Varbūt tad, ja bērna māte būs atradusi sev citu vīrieti..

Un ko tieši tā cita vīrieša parādīšanās nokārtos?
Ir atšķirība taču tajā, vai sieviete asi noreaģēja sava bērna interesēs, nevēloties viņu mētāt pa sveša cilvēka rokām (jā, tieši tāpēc būtu jāiepazīstas), vai asi reaģējusi, jo vēlas ieriebt ex jaunajām attiecībām.

Lai gan esmu pati par pirmo variantu, tomēr arī es noreaģētu tieši tā pat kā autores vīrieša bijusī.
Kamēr man nebūtu ieviesta uzticība par cilvēku, kurš ir parādījies pie apvāršņa, arī es kontrolētu ciešāk, kad mans bērns tiktos ar savu tēvu, baidoties par to, ka iespējams man melos un stieps svešo līdzi.

Pirms bērna man par so tēmu būtu bijis līdzīgs viedoklis Tavam, mistalee. Tomēr esot mammai domas ir mainījušās vairākās sfērās.
10.12.2014 11:27 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Izklausās pēc normāla vīrieša un tu pēc normālas sievietes. Protams nezinu kāpēc izjuka iepriekšējās attiecības, bet vēlu jums veiksmi un izturību, gan viss nokārtosies

+++

Tieši manas domas. Gan jau viss būs labi :)
10.12.2014 11:28 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Cik man ir bijušas šādas situāsicas paziņu lokā varu vien piekrist iepriekš izteiktajam komentāram: ne pašam, ne Sašam.
10.12.2014 11:29 |

Reitings 182
Reģ: 09.06.2014
Un ko tieši tā cita vīrieša parādīšanās nokārtos?

Sieviete beigs bāzt savu degunu bijušā vīrieša attiecībās un privātajā dzīvē. Pati sāks dzīvot savu dzīvi, nevis perinās kā izjaukt bijušajam attiecības un varbūt beigs manupulēt ar bērnu. Cik tādu sieviešu jau nav bijis!
10.12.2014 11:30 |

Reitings 4
man nav bērnu, bet no savas pieredzes - ja kaut kas nav pavisam beidzies, mierīgs, nejaucies iekšā. Un, vislabāk, arī neiesaisties ar vīrieti. Lai viņš nokārto šo savas dzīves aspektu un tad dibina ar tevi happy ever after.
Katrā ziņā - neievācies dzīvot kopā. Kamēr tikai randiņojat, tikmēr tev ir sava atkāpšanās zona. Vari pievilkt tuvāk, atlaist vaļīgāk, netikties kādu laiku, ja nav īsti labi / skaidrs. Bet, tiklīdz ievācaties kopā, atpakaļceļa vairs nebūs.
Vienvārdsakot - nesasteidz. Un es šeit nerunāju vispār par kaut kādām attiecībām ar bērnu vai bērna māti, bet, pirmkārt, tevi un vīrieti!

...vispār es vieglu risinājumu tuvā nākotnē neredzu. Bērna māte - iedomājies viņas prioritātes - viņa ir pastāvīgi aizņemta ar bērniņu, viņa labsajūtu, droši vien streso par visām veselības utml lietām. Jaunas attiecības drīz diez vai izveidos. Un to, kā veidot modeli viņa - bērns - vīrietis, viņa tuvā nākotnē diez vai sakarīgi spēs izdomāt, jo prioritātes citas.

Tā ka - mierīgi. un ar savu telpu / distanci.
10.12.2014 11:36 |

10 gadi
Reitings 831
Pag- bērniņam nav pat gads vēl , bet viņi izsķīrās jau pirms gada? Nu gan... tātad izšķīrās, kas sieviete vēl bija pedējā grūtniecības mēnesī?
10.12.2014 11:37 |

Reitings 883
Favel.
Es veelreiz veelos uzsveert, ka neviens pret maates nostaaju nav izturejies bez sapratnes. Es arii pati neesmu centusies mekleet kontaktu ar vina mazo.
Vins man pats piedavaja vinu satikt, jo tas ir arii vina beerns. Bijusii to zina , nu vismaz faktu, ka es vinu redzeeju. Mans draugs, protams, pats tagad paardziivo par vinas reakciju, bet ir jasaprot, ka mes arii kaa cilveeki, tikko iemilejusies, neanalizejaam visu tik daudz, un tagad, kad mate ir sadusmojusies, es labpraat pati pateicu, ka ietureesu poziiciju. Bet vina emocijas ir loti sakaapinaatas, mees neesam ilgi kopaa, bet vinam tas ir nopietni, savaadaak nebuutu aicinaajis mani redzeet vina beernu. bet teikt bijusajai, ka viss ir nopietni, buutu pieliet ellju ugunij. Bet vispaar man tagad ir taads juceklis galvaa.
10.12.2014 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits