melone_1, man ir aizdoma, ka tu diezgan diplomātiskā veidā centies pateikt, ka vīrieša bērna māte ir nestabila persona.
Es Tev ieteiktu šai situācijai pieiet ar vēsāku saprātu. Dod sievietei laiku!
Es ieteiktu Tev uzrakstīt vēstuli bērna mammai, kurā vienkārši izklāsti esošo situāciju no sava skatu punkta. Ja ievīsi vēstulē cieņu, mīlestību un sapratni, tad ticu, ka gudra sieviete vismaz apdomāsies. Noteikti piemini, ka cieni viņu kā mammu, ka saproti viņas nevēlēšanos, ka Tu kā svešais piedalies viņas mazuļa dzīvē uz doto mirkli. Paskaidro, ka vīrietis ļoti vēlas pavadīt laiku ar savu bērnu, bet tu tikmēr viņu tikšanās brīžos ieturēsi distanci līdz viņa būs gatava.
Ja es ar savu vīru izšķirtos, man būtu patiesībā nedaudz mazsvarīgi, ja viņš uzsāktu jaunas attiecības. Es nevēlētos, lai sieviete pavadītu laiku ar manu bērnu, bez manas klātbūtnes (vienalga, ka būtu tēva klātbūtne).
Man būtu svarīgi to sievieti iepazīt, likt viņai noprast, kāds ir MANS audzināšanas princips un viņai bez ierunām tas būtu jāpieņem, lai es mierīgāku sirdi spētu meitu laist pavadīt laiku ar tēvu un viņa otru pusīti (savus bērnus, lai tā sieviete audzina pēc saviem ieskatiem).
Man būtu svarīgi arī redzēt, kā mans bērns reaģē jaunās sievietes klātbūtnē, kā viņa apietas ar mazo, kurš pārrodoties mājās ir pārak mazs, lai man ko pastāstītu (a ja nu dara pāri? un es tikai akli uzticos)?
Tu nespēj iedomāties kā tas ir, ka pasaules dārgāko radību ir jāspēj uzticēt kādam, kam tas ir tikai kārtējais bērns mūsu pasaulē.. ir nepieciešams laiks, lai spētu kādu iemīlēt.
Man būtu bail, ka sieviete laika gaitā manu bērnu manipulēs un nostādīs pozīcijā pret mani.
Jā, attiecības ir sarežģītas, ja kādai no pusēm ir bērns/-i.
Bet varu teikt, ka es kā mamma ļoti novērtētu ex jaunās sievietes iniciatīvu ar mani sadarboties bērna interesēs. :)
Aprunājies ar vīrieti par šo tēmu.
Lai veicas!