Bijusii grib izjaukt muusu attieciibas.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labriit!! Virsraksts , iespejams, ir mazliet parspileets.. Bet saaksu visu no saakuma..

Nesen uzsaaku jaunas attieciibas, viss ir skaisti un gribam buut kopaa, bet ir viens bet...Bijusii, ar kuru manu viirieti saista beerns, kura dziivee vins veelas buut un man tas pilniigi netraucee. Berninam nav pat gads veel, vini abi uz mainaam par to rupeejas. Bet tagad sii bijusii uzzinaaja par jaunajaam attieciibaam, iisaak sakot, vins vinai to pazinoja un vina, protams, neveelas, lai es satiktu mazo, kaa arii pateica, ka neveelas runaat vinu, kaa arii sonedeel vins mazo neredzeesot. Es, protams, redzu so situaaciju un redzu, ka vins paardziivo un dusmojas par vinas reakciju..
bet tagad es taa seezu un domaaju, kur esmu iepinusies. Veelos buut ar so cilveeku kopaa, bet pienemt treso personu uz visiem laikiem muusu staastaa ir kaut kaa saapiigi..
10.12.2014 10:05 |

Reitings 2342
Melone, tad jau Jums saskan! :) Šodien negribu bēbi, rīt sagribēsies, parīt varbūt atkal negribēsies... dzīve ir dzīve.
10.12.2014 12:29 |

Reitings 662
Reģ: 15.11.2014
Kad vīrietis nedaudz pieaugs prātiņā, tad atgriezīsies pie savas ģimenes, bet tupā autore varēs cept jaunu tēmu, kā šo pameta un ka visi vīrieši ir cūkas.

Žēl, ka Latvijā trūkst brīvu vīriešu, kam nebūtu tikko dzimis bērns, LOL
10.12.2014 12:32 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja vīrietis runā slikti par savu bijušo, tas vien jau daudz ko pasaka par pašu...

A ko viņam teikt par sievieti kas aizgāja prom kad viņa pati bija stāvoklī, jā bērnus viņš varbūt negribēja, bet tas nenozīmē ka neuzņemsies par to bērnu atbildību. (Pietam kā lūk pastāsta, ka tagad vīrietis ļoti domā par bērnu, bieži tā ir ka vīrietis tik sāk just to saikni ar bērnu pēc bērniņa piedzimšanas). Pēc tam nesmuki izdarās jo uzrodas bijušajam jauna draudzene, kura lūk satika bērniņu viņas.
Bērns ar nav privāt īpašums ar kuru var spēlēt spēlītes, šantažēt bijušo, jo lūk māmiņai kas nepatīk.

Es vīrietī pēc stāstītā neredzu NEKO sliktu, un tā pat arī domāju par Autori. Pati tā māmiņa vainīga ka izvēlējās pamest savu draugu/ bērna tēvu. Vai tie bija hormoni kas ārdijās vai nez kas vel, tā pat ko vīrietim darīt ja sieviete saka lai viņš vācas prom? Stāvēt ietiepīgi kā piepei un vel uzlikt papildus stresu topošajai māmiņai?
10.12.2014 12:34 |

Reitings 883
Izaugt gimenee, kur vecaaki nepaartraukti stridaas, laikam ir loti sveetiigi berna psihei. Ka tik abi vecaaki :D tam es laikam nepiekriitu. Gimene ir labi, bet ja nav harmonijas, tad berns buus tikpat phihiski nevesels, cik tie, kas izaug skirtaa gimenee.
10.12.2014 12:37 |

Reitings 2342
Vai tie bija hormoni kas ārdijās vai nez kas vel, tā pat ko vīrietim darīt ja sieviete saka lai viņš vācas prom? Stāvēt ietiepīgi kā piepei un vel uzlikt papildus stresu topošajai māmiņai?

Nepieļaut strīdus, saprast, ka ir jāpiekāpjas, jālaiž gar ausi dusmas. Pēc tam, kad mazais būs piedzimis, pirmās grūtības pāri, jāsēžas pie galda un jārunā - veidot ģimeni, šķirties, ja šķirties, tad jāvienojas par finansiālu atbalstu, saskarsmes laikiem utt. utt. Tā darītu normāls, atbildīgs vīrietis.

Lupata, kuram ir pilnīgs vakuums, aizkries pie mammas, un pie visa vainos sievieti.

jā bērnus viņš varbūt negribēja, bet tas nenozīmē ka neuzņemsies par to bērnu atbildību. (Pietam kā lūk pastāsta, ka tagad vīrietis ļoti domā par bērnu, bieži tā ir ka vīrietis tik sāk just to saikni ar bērnu pēc bērniņa piedzimšanas).

Kur atbildība pret sievieti, kuru iznēsā viņu bērniņu? Varam salīdzināt šo ar pīpējošu, alko mīli grūtnieci - tad uzreiz kratītu ar pirkstu, teiktu, ka fui, kāda pretekle! Bet, kad vecis, kaut kādu subjektīvu apsvērumu dēļ (negrib bēbi) nespēj savākties, pakļaujot stresam bērna māti, bēbi, tad viss ir Ok! Pie kā gan viņš ir vainīgs!? Neviena mīlēta grūtniece prom neskries. Pagale viena nedeg.
10.12.2014 12:41 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Pati tā māmiņa vainīga ka izvēlējās pamest savu draugu/ bērna tēvu.

Super, nu! :D

A nav ienācis prātā, ka māmiņai tomēr varēja būt kāds nopietnāks iemesls attiecību pārtraukšanai par to, kas autorei ir stāstīts no vīrieša mutes?
10.12.2014 12:41 |

Reitings 883
Gilgorij. Vareji izlasiit diskusiju. Lai ko vins izlemtu, man galveanais,lai vins buutu laimiigs.
10.12.2014 12:42 |

Reitings 1164
Lielākā daļa tikai raksta, ka vīrietis vainīgs, pameta grūtnieci, neizturēja hormonus, bet kāda izlasīja arī šito :
beerna naaksana pasaulee bija nepaardomaats leemums viniem abiem, jeb meginaajums glaabt attieciibaas.

Man tieši šķiet - kādai aitai jābūt, lai mēģinātu glābt attiecības ar bērnu?! Redz tomēr nesanāca un ko vēlāk. Bērnu vainos, redz "tu nekam neesi derīgs, visu izjauci..."
Labi ir, ka tēvs par bērnu interesējas un palīdz, bet, ja pati izšķīrās, lai norij kamolu un nelien svešā dzīvē.
10.12.2014 12:44 |

Reitings 883
Ctn. Es vel iejutiigaku virieti par vinu nepaziistu un sava dzivee neesmu satikusi. Tapec ticu, ka vins dariija, ko vareja, lai attiecibas glabtu. Velreiz izlasi diskusiju, vins nekur neaizskreja.
10.12.2014 12:46 |

Reitings 2342
Ctn. Es vel iejutiigaku virieti par vinu nepaziistu un sava dzivee neesmu satikusi. Tapec ticu, ka vins dariija, ko vareja, lai attiecibas glabtu. Velreiz izlasi diskusiju, vins nekur neaizskreja.

Tad tici tālāk, un neaizmirsti izsargāties.
10.12.2014 12:47 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Protams bērna mate var negribēt, kad viņas bērmu auklē bijušā jaunā sieviete un tas ir saprotami, bet to visu var izrunāt un vienoties!
Turklāt bērnus jāvēlas ir abiem vecākiem, pretējā gadījumā var sanākt tā kā šaja situācijā. Un šis ir viens no tiem gadījumiem, kad mēģināt glābt attiecības ar bērnu nu nevajadzētu. Tad kāpēc vīrietis, kadā dusmu brīdi nevarētu nosaukt bijušo piemēram par stu.bo kuc... kura savu iegribu dēļ ir viņu piesaistījusi pie sevis uz teiksim 20 gadiem. Protams bērns pie tā nav vainīgs un prieks, kad vīrietis uzņemas atbildību, bet nu normāla ģimene bērnam diemžēl nesanāks. Vienalga vai vīrietis atgriezīsies pie bijušās vai nē.
10.12.2014 12:48 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Meitenes, spriedelēt varam mēs daudz.
Lai saprastu visas puses ir jābūt tajās iesaistītai, ne tikai attāli distancētai.

Bezbērnu sievietēm ir grūti saprast mātes, tas tiesa.
Kad pašām būs bērni, lūdzu, iekomentējiet šo diskusiju, jo labprāt palasīšu to, cik bezproblemātiski ir to bērnu ta vienkārši čiks un sveša cilvēka rokās ielikt :)

Paturiet prātā arī to, ka cilvēka bērns ir pasaulē vienīgais zīītājs, kurš ir tik ilgu laika periodu nevarīgs, atkarīgs no citu labvēlības, attapības.
10.12.2014 12:49 |

Reitings 2342
Freshmaker, Tu citē veco versiju, jaunākajā vecis bērnu negribēja, bet sieviete pārtrauca dzert kontracepcijas tabletes. Secīgi, nav vairs abu lēmums, bet tikai sievietes. ;)
10.12.2014 12:50 |

Reitings 883
Ctn - tas nav ticiiabs jautaajums. Ja man buus vina berns, es zinu, ka vins to nepametiis. Vai mees izskirtos, tas ir cits jautaajums.
10.12.2014 12:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es domāju, ka, pārtraucot attiecības, kurās nav vairs 2 cilvēki vien, ir jāapsver dažādi stūrakmeņi un sekas.. Nav nozīmes - mūsdienas, PSRS vai cara laiki :) Ir jārēķinās, ka pamestajam vīrietim kātreiz arī parādīsies 2. pusīte.. Saprotu, ka sieviete iznēsāja bērnu un dzemdēja, bet arī vīrietis nav tikai un vienīgi spermas donors :)

Katrs gadījums, protams, ir individuāls. Diskusijas autore nav sniegusi gana daudz informāciju, lai mēs izprastu situāciju no A-Z (un dikti moralizētu).

Lasot regulāri ierakstus iekš cosmo pamanīju tendenci, ka sievietes nereti savas intereses un iegribas ceļ augstāk par bērna/ģimenes vajadzīgām :)
Vai māte izdara lielu pakalpojumu bērnam, ja citas sievietes dēļ neļauj viņam tikties ar tēvu?

Ar saviem komentāriem gribu parādīt, ka arī mātes mēdz būt dažādas.. ne tikai baltas un pūkainas...
10.12.2014 12:53 |

Reitings 883
Ctn , es lietoju savu interpretaaciju. Ka vini centaas glaabt atiecibas. kaa gan citaadi var izskaidrot to, ka ja sieviete veelas bernu un virietis saka, varbuut pagaidiisim, vina tomer paliek staavoklii tagad, jo vina grib un ja vins negrib tagad, tad vins ir briesmonis.
10.12.2014 12:53 |

Reitings 2342
Ctn - tas nav ticiiabs jautaajums. Ja man buus vina berns, es zinu, ka vins to nepametiis. Vai mees izskirtos, tas ir cits jautaajums.

Protams, protams, Tu spēsi to vīrieti mainīt, jo esi viņam īstā. Cilvēku definē rīcība, ne medutiņš, ko ausīs lej. Esmu vairāk kā pārliecināta, ka to bēbi viņš grib tikai, lai paspīdzinātu sievieti ar savām tiesībām. Tā ir bieži sastopama prakse lupatu vidū. Kā redz, ka sieviete nostājusies uz kājām, tā mēģina uzšaut pa sāpīgāko vietu, lai pats sajustos varens un vērtīgs.
10.12.2014 12:55 |

Reitings 17203
Nepieļaut strīdus, saprast, ka ir jāpiekāpjas, jālaiž gar ausi dusmas. Pēc tam, kad mazais būs piedzimis, pirmās grūtības pāri, jāsēžas pie galda un jārunā - veidot ģimeni, šķirties, ja šķirties, tad jāvienojas par finansiālu atbalstu, saskarsmes laikiem utt. utt. Tā darītu normāls, atbildīgs vīrietis.

Ir gana daudz sievietes kuras vienkārši tā uzbrūk vīrietim ka nekāda ignorēšana vai vienkārši cenšanās nomierināt nemaz ar nepalīdzēs. Kamdēļ visa spriedze ir uzlikta uz vīrieti? Vai tad sievietei pašai par sevis izdarītajām izvēlēm nav jātbild?

Man liekas ka šai gadījumā, tas vispār bija nepareizi ka pāris kur viens no partneriem nebija gatavs bērniem, tika tam pakļauts. Radīt bērnus nestabilos apstākļos nav pareizi. Tieši tāpēc es nevainoju vīrieti, jo viņš ar to bija pateicis ka bērniem nebija gatavs.

Un kur vispār ir teikts ka vīrietis neatbalsta bērnu/bērna māti financiāli? Bet vispār jā, ja grib normāli to visu kārtot tad vajag oficiāli nokārtot tikšanās laikus utt. Lai ne vīrietim ne sievietei nevar čakarēt nervus caur bērnu.

Neviena mīlēta grūtniece prom neskries. Pagale viena nedeg.

Protams ka pagale viena nedeg, bet kāpēc uzreiz vīrietis ir vainīgais visā ja tas nemaz nav pierādīts? Jo vīrietis lūk ka arī tagad grib normālu saskarsmi ar bērna māti un bērnu.
10.12.2014 12:57 |

10 gadi
Reitings 13809
kaa gan citaadi var izskaidrot to, ka ja sieviete veelas bernu un virietis saka, varbuut pagaidiisim, vina tomer paliek staavoklii tagad, jo vina grib un ja vins negrib tagad, tad vins ir briesmonis.

Ko tā gaidīšana būtu devusi? Ja jau no konkrētās sievietes nevēlējās bērnu, tad tā nav laika vaina. Jo, ja vaina būtu laikā, tad bērns vienalga būtu gaidīts, arī, ja pieteicies it kā nelaikā.
10.12.2014 13:00 |

Reitings 17203
Super, nu!

A nav ienācis prātā, ka māmiņai tomēr varēja būt kāds nopietnāks iemesls attiecību pārtraukšanai par to, kas autorei ir stāstīts no vīrieša mutes?

Nu ja bija nopietnāki iemesli tad lūdzu. Izšķīrās un miers. Un lai neņem to pie sirds ka bijušajam tagad ir cita. Un loģiski ka šķirās tad agri vai vēlu bijušajiem uzradīsies citi partneri un ar laiku tas bērns tiks ar šiem partneriem iepazīstināts. Protams es uzskatu ka iepriekš ir bērna vecāks(šai gadījumā māte) par to jābrīdina ka tāda ideja ir prātā.

Man tieši šķiet - kādai aitai jābūt, lai mēģinātu glābt attiecības ar bērnu?! Redz tomēr nesanāca un ko vēlāk. Bērnu vainos, redz "tu nekam neesi derīgs, visu izjauci..."
Labi ir, ka tēvs par bērnu interesējas un palīdz, bet, ja pati izšķīrās, lai norij kamolu un nelien svešā dzīvē.

+++
10.12.2014 13:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!