Ja vīrietis runā slikti par savu bijušo, tas vien jau daudz ko pasaka par pašu...
Vai tie bija hormoni kas ārdijās vai nez kas vel, tā pat ko vīrietim darīt ja sieviete saka lai viņš vācas prom? Stāvēt ietiepīgi kā piepei un vel uzlikt papildus stresu topošajai māmiņai?
jā bērnus viņš varbūt negribēja, bet tas nenozīmē ka neuzņemsies par to bērnu atbildību. (Pietam kā lūk pastāsta, ka tagad vīrietis ļoti domā par bērnu, bieži tā ir ka vīrietis tik sāk just to saikni ar bērnu pēc bērniņa piedzimšanas).
Pati tā māmiņa vainīga ka izvēlējās pamest savu draugu/ bērna tēvu.
beerna naaksana pasaulee bija nepaardomaats leemums viniem abiem, jeb meginaajums glaabt attieciibaas.
Ctn. Es vel iejutiigaku virieti par vinu nepaziistu un sava dzivee neesmu satikusi. Tapec ticu, ka vins dariija, ko vareja, lai attiecibas glabtu. Velreiz izlasi diskusiju, vins nekur neaizskreja.
Ctn - tas nav ticiiabs jautaajums. Ja man buus vina berns, es zinu, ka vins to nepametiis. Vai mees izskirtos, tas ir cits jautaajums.
Nepieļaut strīdus, saprast, ka ir jāpiekāpjas, jālaiž gar ausi dusmas. Pēc tam, kad mazais būs piedzimis, pirmās grūtības pāri, jāsēžas pie galda un jārunā - veidot ģimeni, šķirties, ja šķirties, tad jāvienojas par finansiālu atbalstu, saskarsmes laikiem utt. utt. Tā darītu normāls, atbildīgs vīrietis.
Neviena mīlēta grūtniece prom neskries. Pagale viena nedeg.
kaa gan citaadi var izskaidrot to, ka ja sieviete veelas bernu un virietis saka, varbuut pagaidiisim, vina tomer paliek staavoklii tagad, jo vina grib un ja vins negrib tagad, tad vins ir briesmonis.
Super, nu!
A nav ienācis prātā, ka māmiņai tomēr varēja būt kāds nopietnāks iemesls attiecību pārtraukšanai par to, kas autorei ir stāstīts no vīrieša mutes?
Man tieši šķiet - kādai aitai jābūt, lai mēģinātu glābt attiecības ar bērnu?! Redz tomēr nesanāca un ko vēlāk. Bērnu vainos, redz "tu nekam neesi derīgs, visu izjauci..."
Labi ir, ka tēvs par bērnu interesējas un palīdz, bet, ja pati izšķīrās, lai norij kamolu un nelien svešā dzīvē.