Bijusii grib izjaukt muusu attieciibas.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labriit!! Virsraksts , iespejams, ir mazliet parspileets.. Bet saaksu visu no saakuma..

Nesen uzsaaku jaunas attieciibas, viss ir skaisti un gribam buut kopaa, bet ir viens bet...Bijusii, ar kuru manu viirieti saista beerns, kura dziivee vins veelas buut un man tas pilniigi netraucee. Berninam nav pat gads veel, vini abi uz mainaam par to rupeejas. Bet tagad sii bijusii uzzinaaja par jaunajaam attieciibaam, iisaak sakot, vins vinai to pazinoja un vina, protams, neveelas, lai es satiktu mazo, kaa arii pateica, ka neveelas runaat vinu, kaa arii sonedeel vins mazo neredzeesot. Es, protams, redzu so situaaciju un redzu, ka vins paardziivo un dusmojas par vinas reakciju..
bet tagad es taa seezu un domaaju, kur esmu iepinusies. Veelos buut ar so cilveeku kopaa, bet pienemt treso personu uz visiem laikiem muusu staastaa ir kaut kaa saapiigi..
10.12.2014 10:05 |

Reitings 182
Reģ: 09.06.2014
klotho - jā, sieviete pati aizgāja.
10.12.2014 11:39 |

Reitings 883
Klotho - kaut kad grutiniecibas viduu. nezinu vai siis detalas ko maina. Vins neveeleejas beernus veel, bet vina jaa. Un ta luuuk, palika staavoklii un bija jau par veelu. Un protams, ja sieviete juut, ka vinas milotais neveelas vinas beernu, vina veelas skirties. Nu, tas ir logijksi. Vins patiesaam pats atzina, ka nebija tam gatavs un negribeja veel beernus.
10.12.2014 11:41 |

Reitings 883
Campanella. Man arii tagad nav atpakalcela. Vins nav taads viiretis, kas iztures distanci. Vai nu palieku, vai eju prom.
10.12.2014 11:44 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
No savas pieredzes-nekas tur nesanāks labs. Tikai nu manā gadījumā bērniņš bija 5gadi vecs. Sen jau kā šķīrušies, jo sieva pati nokrāpa vīrieti. Bērniņš tika mētāts šurpu trupu 2x nedēļā (kas man pašai likās pilnīgs kukū). Es protams ieturēju distanci un izvairījos no jebkāda kontakta, bet tomēr satiku pāris reizes mazo. Mātei tika pateikts, ka es esmu parādījusies, par ko viņa neiespringa...sākumā.....bet pēc tam :D ak dievs, sākās zvani naktīs, lai fiksi brauc šurp, ka bērnam kas noticis (lai arī nekā nebija), lika pieskatīt bērnu, kad vīrietis skaidri bija pateicis, kad nevar, līdz ar to izjuka mūsu plāni. Es cietos, bet pēc pus gada es neizturēju. Izrādās, ka sieva vnk gribēja viņu atpakaļ un nebija tikusi galā ar sevi. Tagad nemaz nezinu neko par viņu, bet labi ka tā. Pati vairs nekad neiesaistītos tādās lietās, es vnk nespēju, man nav tādi dzels nervi kā dažām.
Viņa vnm būs dzīvē klāt un manipulēs ar vīritei kā māk un šantažēs.
P.S. Neaizmirsīsim, ka visiem nav vienādu gadījumu un iespējams, ka manējais bija vnk lupata.
10.12.2014 11:45 |

Reitings 2342
Vins neveeleejas beernus veel, bet vina jaa. Un ta luuuk, palika staavoklii un bija jau par veelu. Un protams, ja sieviete juut, ka vinas milotais neveelas vinas beernu, vina veelas skirties. Nu, tas ir logijksi. Vins patiesaam pats atzina, ka nebija tam gatavs un negribeja veel beernus.

Dranķa sieviete! Viena pati palika stāvoklī!

Bet, kur ir problēma, ja bērnu nevēlas..? Lai netiekas ar to bērnu, lai maksā pusi no bērniņam nepieciešamajiem izdevumiem, un varat dzīvot asti kuldami. :)
10.12.2014 11:46 |

Reitings 4
un tev pašai ir ok tāda melns / balts situācija? Neprasās mazliet "apturēt vilcienu", ieturēt pauzi? Nav taču tā, ka par katru cenu jāmetas pilnu krūti iekšā attiecībās.
Ja vīrietis to nesaprot un nepieņem - tad rēķinies, ka tas tā būs arī citas reizes jūsu mūža kopdzīvē :).

+ ja tu esi šķīrusies pirms 2 mēnešiem, tas tāds mazs laiks, lai ievāktos dzīvot ar kādu kopā...
10.12.2014 11:50 |

Reitings 883
Vins neveeleejaas, kameer nebija piedzimis. Bet tagad, protams, tas ir prioritaate vina dziivee, jo tas tacu lielakoties taa ar viriesiem notiek- teeva juutas paraadas peec beerna dzimsanas.
10.12.2014 11:51 |

Reitings 235
Reģ: 20.08.2014
Es domāju, ka tev būs daudz sirdssāpes šajā stāstā un tikai. Es sev neuzkrautu tādas problēmas.
10.12.2014 11:51 |

10 gadi
Reitings 13809
Sieviete beigs bāzt savu degunu bijušā vīrieša attiecībās un privātajā dzīvē. Pati sāks dzīvot savu dzīvi, nevis perinās kā izjaukt bijušajam attiecības un varbūt beigs manupulēt ar bērnu. Cik tādu sieviešu jau nav bijis!

Nekur nav teikts, ka viņai to vīrieti grib dabūt sev. Nevēlēties, lai bērnam blakus ir neiepazīta sieviete (un vēl tik mazam) nenozīmē, ka uzreiz notiek cīņa par vīrieti.

Piekrītu Favel, ka tā varbūt vienkārša vēlme sargāt savu bērnu.

Vins neveeleejas beernus veel, bet vina jaa. Un ta luuuk, palika staavoklii un bija jau par veelu. Un protams, ja sieviete juut, ka vinas milotais neveelas vinas beernu, vina veelas skirties. Nu, tas ir logijksi. Vins patiesaam pats atzina, ka nebija tam gatavs un negribeja veel beernus.

Smuki no vīrieša puses :D. Ja jau nevēlējās, tad varbūt tagad lai arī nevēlas. Kas viņa palika stāvoklī no tukša gaisa vai tomēr no vīrieša?
10.12.2014 11:53 |

10 gadi
Reitings 2563
Nu es varu saprast bērna māti, es viņas vietā arī neļautu kaut kādai svešai sievietei tikties ar manu bērnu. Lai gan šajā situācijā drīzāk to bērnu vispār atdotu audzināt tēvam. Bet autores vietā es izvairītos tikties ar bērnu un patiesībā arī ar vīrieti, jo pirmkārt, nespētu pieņemt svešu bērnu, turklāt vēl tik maziņu un otrkārt nespētu cienīt vīrieti, kurš tā ir izrīkojies ar sievieti stāvoklī un nav svarīgi, ka viņa pati viņu pameta. Bet, ja Tu spēj to visu pieņemt, tad novēlu Tev milzīgu pacietību!
10.12.2014 11:55 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Sieviete beigs bāzt savu degunu bijušā vīrieša attiecībās un privātajā dzīvē. Pati sāks dzīvot savu dzīvi, nevis perinās kā izjaukt bijušajam attiecības un varbūt beigs manupulēt ar bērnu. Cik tādu sieviešu jau nav bijis!

Pēc manām domām, šis viedoklis nav viennozīmīgs.
Ja sievietei ir tendence būt histēriķei, egoistei, tad ar vai bez vīrieša, radīs laiku un izdomu bāzt degunu bijušā vīrieša dzīvē, manipulējot ar bērnu.

Tāpat arī ir situācijas, kad sieviete- māte, vadās pēc tīrākās sirdsapziņas, sapratnes, bet vīrieša jaunā dūda, manupulē bērnu un nostāda to pret māti.

Jaunā vīrieša ienākšana vientuļās mātes dzīvē, radīs piepildījumu citās sfērās, bet pa lielam, sievietei ir jābūt iekšās prast atvadīties no neizdevušām attiecībām un tas jau ir darbs ar sevi.
10.12.2014 11:55 |

Reitings 883
Campanella. Tagad man loti gribas aptureet. Nu 2 menesi bija pirms satiku vinu.
Es vinam paaris dienas ieprieks pateicu, ka verbut vareetu mazliet leenak visu dariit.. Vina taa kaa to uztveera saasinaati.
Tagad uzzinu arvien vairaak detalas par bijuso..Nu to kaadu laiku vins bija nokluseejis...Faktu, ka vina manipulee un taa..un tagad, kad iedomaajos, ka vina to dariis visu dziivi...
Un tad veel.. vins, protams, izturas pret vinu saprotosi.. Vina kaut kad bija stresojusi, ka vins dzees bildes no feisbuka kopiigaas.. peec skirsanaas..un vins tad neizdzeesa..nu tad es sapratu, ka bijusajai ir loti liela vara paar vinu veeljoprojaam. tas arii ir tas, kas mani baida un liek domaat par atkapsanaos.
10.12.2014 11:56 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Klotho - kaut kad grutiniecibas viduu. nezinu vai siis detalas ko maina. Vins neveeleejas beernus veel, bet vina jaa

Un ja vēlāk būtu bērns tad nešķirtos ?
Un protams, ja sieviete juut, ka vinas milotais neveelas vinas beernu, vina veelas skirties. Nu, tas ir logijksi. Vins patiesaam pats atzina, ka nebija tam gatavs un negribeja veel beernus.

Kāpēc viņas bērnu ?
Var arī teikt - viņš negribēja arī savu bērnu.
Bet šķirties bērna gaidīšanas laikā ir diezgan traģiski. Un kad viņam pamodīsies vecāku jūtas pret savu bērnu, tad atkal gribēs dzīvot kopā ?
10.12.2014 11:57 |

10 gadi
Reitings 13809
Tev jāsaprot, ka viņš vienmēr būs saistīts ar to sievieti, jo viņiem ir bērns. Ja Tu to varēsi pieņemt, tad jums viss var sanākt. Ja nē, tad nekas neizdosies.

Un nākamā sieviete vienmēr uzskatīs, ka bijusī manipulē, izmantojot bērnu. Kaut gan iespējams tā nemaz nav, vienkārši māte rupējas par savu bērnu un viņa interesēm. Tas ir normāli, ne nosodāmi.
10.12.2014 11:58 |

Reitings 2342
Vins neveeleejaas, kameer nebija piedzimis. Bet tagad, protams, tas ir prioritaate vina dziivee, jo tas tacu lielakoties taa ar viriesiem notiek- teeva juutas paraadas peec beerna dzimsanas.

Un Tu pati ģimeni nevēlēsies? Nebaidies, ka vīrietis mierīgi aizies katru reizi, kad nebūs kaut kam gatavs? Reāli, bērniņš ir piedzimis, sieviete mēģina nostāties uz savām kājām, bet te pēkšņi uzrodas atbildīgais vīrietis ar jaunu dāmu, kurš grib VIŅAS (kā pati rakstīji) bērniņu. Kā tad īsti ir? VIŅAS bērniņš, kamēr ir jāiznēsā, jāpārvar grūtības, bet VIŅU, kad jau paaudzies? Tu te redzi atbildību un cieņu pret bērna māti, bērniņu?

Pati minēji
"protams, ja sieviete juut, ka vinas milotais neveelas vinas beernu, vina veelas skirties. "

Tātad, kāda bija attieksme pret mīļoto sievieti, kas ir bērniņa gaidībās? Kāpēc viņa pieņēma šādu lēmumu? Jo vīrietis bija mīlošs, saprotošs? Un pievērs uzmanību savam formulējumam - VIŅAS bērnu. Nē, zaķīt, tas ir VIŅU mazulis jau kopš ieņemšanas brīža.
10.12.2014 11:58 |

Reitings 883
Annie. Ja tev gadiitos beerns no neistaa cilveeka, es domaaju,ka tu tomeer to beernu mileetu un rupeetos.
10.12.2014 11:59 |

Reitings 883
es zinu, ka vins nav tads cilveeks, kas aizietu no sava beerna. Arii sajaa situaacijaa. Tur nebija runa par saprasanu, bijusii iespejams nerdzeeja vina labu tevu savam bernam. Tas nenoziimee, kas neder vienai, nederees arii otrai. Manupraat, vins ir viens no rupigakajiem teeviem ko zinu. Ka briiziem gribas pat pateikt, lai atslaabst un neiedzivojas paranojaa.
10.12.2014 12:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
No vienas puses es dažas mātes nesaprotu.. ja jau pati pamet un tik ļoti negrib, lai audzināšanas procesā iesaistās cita sieviete, kāpēc tad vajadzēja skriet prom?

Ar tādām lietām bija/ir/būs jārēķinās! Ko viņa darītu apgrieztā situācija? Ja bērnam parādītos jauns ''papucis'' un tēvam tas nepatiktu??

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Tagad uzzinu arvien vairaak detalas par bijuso..Nu to kaadu laiku vins bija nokluseejis...Faktu, ka vina manipulee un taa..un tagad, kad iedomaajos, ka vina to dariis visu dziivi...
Un tad veel.. vins, protams, izturas pret vinu saprotosi..

Un aidāaaa jūriņā!
Tipiskās runas, nevainīga jēriņa acuskatiena pavadībā, lai jaunā čikse tik stāvētu blakus un dziedātu pavadījumā iekaltos pantiņus neslavas dziesmai bijušās sievietes virzienā :)

Nu veiksmi, ko lai saka?!

Reitings 883
Favel. Vins ar savu bijuso veelas uztureet labas atiecibas un veelas, lai ari man taadas buutu. Bet , iespejams, vins situaciju redz tikai no sava skatupunkta. Bet bijusie jau taepec ir bijusie, ka nav iisti normaali :P :D
10.12.2014 12:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!