Bijusii grib izjaukt muusu attieciibas.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labriit!! Virsraksts , iespejams, ir mazliet parspileets.. Bet saaksu visu no saakuma..

Nesen uzsaaku jaunas attieciibas, viss ir skaisti un gribam buut kopaa, bet ir viens bet...Bijusii, ar kuru manu viirieti saista beerns, kura dziivee vins veelas buut un man tas pilniigi netraucee. Berninam nav pat gads veel, vini abi uz mainaam par to rupeejas. Bet tagad sii bijusii uzzinaaja par jaunajaam attieciibaam, iisaak sakot, vins vinai to pazinoja un vina, protams, neveelas, lai es satiktu mazo, kaa arii pateica, ka neveelas runaat vinu, kaa arii sonedeel vins mazo neredzeesot. Es, protams, redzu so situaaciju un redzu, ka vins paardziivo un dusmojas par vinas reakciju..
bet tagad es taa seezu un domaaju, kur esmu iepinusies. Veelos buut ar so cilveeku kopaa, bet pienemt treso personu uz visiem laikiem muusu staastaa ir kaut kaa saapiigi..
10.12.2014 10:05 |

Reitings 883
Sodien uzzinaaju visu versiju. Bijusii izleema ka grib beerninu tagad un tuliit. Un vineim sakas karsh 3 menesu garumaa, jo vins uzskatiija, ka vareetu pagadiit, bet vina uztaaja- tagad vai nekad un es aizeju, jo citadi vinas karjera neizdosies, ja beerns buus veelaak. Un tad vins, neveeledamies zaudeet so sievieti, piekrita, bet taja pasaa laikaa vina zinaaja, ka vins nav gatavs un par to nav prieciigs. Un, protams, vinam saakaas arii paardomu laiks, vai veelas buut kopaa ar sievieti, kurai svariigs tikai pasas viedoklis un velmes un kas visu panaak ar draudiem.

Kaapeec mani nebaida attieciibas ar so virieti? Es beernus neveelos, bet uzskatu, ja man buutu briniskiigas atiteciibas un mans virietis veeleetos, es piekristu. jebkuraa gadijumaa, ja buutu otraadi, es neticu ka shantaaza ar preciibaam vai beerniem kaadu padara laimiigu. Man arii nav svariigi, vai kaads mani apprecees. Es attieciibas neuzsaaku ar sapienm par balto kleitu un mazuliem. Es uzsaaku taas draudziibas un partneriibas deel. Un ja tas viss notiek gludi, var domaat par naakamo soli.
11.12.2014 17:59 |

Reitings 883
kaa arii, beernu vins atziist un par to rupejas tagad, bet ar savu bijuso neko vairs neveelas un sajaa situacijaa ne man lemt, ko vinam dariit un to arii pateica man skaidri un drosi.
Te dazas mineeja, ka es vinu aizstaavu. Nubet, kaa tad? Es esmu sii cilveeka otra pusiite un vai juus jebkad savai otrai pusiitei esat uzgriezusas muguru?
Es neredzu iemeslu, kapec vinam buutu jaabuut atpakal attieciibaas, kuraas vins neveelas buut. Liidz ar to, esmu laimiiga, ka satiku vinu.
Viens no iemesliem, kapec viriesi aiziet, parlieka kritizesana un nososdijums, ja tevi majaas sagaida sterva, neviens maajas negrib iet.
11.12.2014 18:07 |

Reitings 883
Un starp citu, emes dzivojams feminisma valstii (viena no skandinaavijas). Viriesi seit ir loti paklaaviigi un ciena sievietes tiesiibas, ka biezi vien taas tiek izmantotas nelietiigi. Taa ir vesela sisteema, un tas nebuut nav lupatisms. Par so valsti tiesaam kluust runas, ka viriesi ir kaa sievietes un sievietes kaa viiriesi.
11.12.2014 18:11 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Šeit patiesībā nav īsti ko teikt jo lielākajai daļai uzsākot jaunas attiecības, pašā sākumā, viss liekas ideāli, perfekta saderība un saskaņa. Tikai jāatceras, ka īstā daba sāk līst ārā vēlāk, kad pie otra vairāk pierasts un neizliekamies labāki kā esam. Un to dara gandrīz visi, pat neapdomajot.
11.12.2014 21:24 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Un tad vins, neveeledamies zaudeet so sievieti, piekrita, bet taja pasaa laikaa vina zinaaja, ka vins nav gatavs un par to nav prieciigs. Un, protams, vinam saakaas arii paardomu laiks, vai veelas buut kopaa ar sievieti, kurai svariigs tikai pasas viedoklis un velmes un kas visu panaak ar draudiem.

Nu bļin, tāda sajūta, ka rakstīts tiek par kaut kādu mantu- jaunu mašīnu vai māju, nevis BĒRNU. Ja piekrīt BĒRNAM, tad viss- atpakaļceļa vairs nav. Kādas tur vēl pārdomas par attiecībām grib vai negrib ar konkrēto sievieti, ja kopš ieņemšanas viņi ir saistīti uz mūžu (caur bērnu). Visi trīs jūs labi. Kārtējais bērns, kuram jāaug pa vidu nenokārtotām attiecībām tikai tāpēc, ka "pieaugušie" paši nesaprot, ko dara.
12.12.2014 08:12 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Gan jau ka Zviedrijaa (esmu iisaaku vai ilgaaku laika posmu savulaik pabijusi visaas ziemeljvalstiis).

Un, nee, nevar tipa piekrist radiit beernu un tad paardomaat. Par sho vins manaa uztveree ir lupata un lupata paliks.

Turklaat visumaa ziemeljvalstu viirieshi ir daudz gjimeniskaaki un atbildiigaaki, ja saliidzina ar Austrumeiropu. Ja Zviedrijaa esi satikusi taadu, kursh taadaa vecumaa iisti ar galvu nav domaajis, tad nu neesi jau to labaako izveeleejusies.

Apsveicu ar "burviigo" izveeli.
12.12.2014 12:42 |

Reitings 883
Sieviete loti labi zinajaa, ka vins nav gatavs un to veel neveeleas. Taatad zinaaja, ar ko riskeeja.
12.12.2014 12:51 |

Reitings 239
Reģ: 31.01.2014
Sieviete loti labi zinajaa, ka vins nav gatavs un to veel neveeleas. Taatad zinaaja, ar ko riskeeja.

Un tev to teica vīrietis vai ne? Es nesaku, ka tā nebija, bet tu nevari zināt vai tā tiešām bija, kā viņš stāsta.. varbūt viņs sākumā pateica, ka nav gatavs un tad piekrita. Un ja piekrita, tātad sieviete saprot, ka tomēr grib bērnu. Vispārko es tev gribēju pateikt, ka tu šo situāciju zini tikai no vienas puses un protams, ka vīrietis grib sevi pataisīt par labāku nekā viņs ir, jo otras puses viedokli tu neuzzināsi. Lai nu kā, tas ka viņam ir 38 gadi un tādi nestabili nodomi (te negrib bērnu, bet te piekrīt), rada par viņu ne ļoti labu iespaidu no malas.
12.12.2014 12:56 |

Reitings 239
Bet lai ko mēs te tev teiktu tu viņu aizstāvēsi ar zobiem un nagiem, jo esi viņā iemīlējusies. Ir pagājuši tikai 2 mēneši, protams, ka jūsu attiecības tev liekas superīgas un viņš ideālais vīrietis, kuram iepriekšējā sieviete bijusi maita. Tapēc nav vērts ko tev ieteikt, ja nu vienīgi izturību, jo parasti cilvēki mācās tikai no savām kļūdām un citu teiktais liekas, ka viņi jau nu tevi nesaprot. Tā ka laiks rādīs kā būs tev ar to vīrieti ;)
12.12.2014 13:00 |

Reitings 883
Noisette, nu jaa , neviena sieviete jau nepiekritiis, ka vareetu butu, kaa viirietis staasta. Ja jau vini 3 menesus stridejas par beerna ienemsanu, tad ir skaidrs, kas un kaa.
Nu un ja godiigi, ja sieviete aizgaaja no vina, jo , protams, redzeeja, ka vins nav laimigs. Vina bija tikusi pie berna, kaut zinaaja, ka otrs tam nav gatavs un dara to spiediena deel. Kad sapratiisiet, tad beigsiet nosodiit.
12.12.2014 13:02 |

Reitings 883
Pec butibas, katram nakamajam partenrim buutu jaabuut labaakam par ieprieksejo, tapec logiski.
Attieciibu pamats ir milestiiba un ruupes vienam par otru. Loti daudzas sievietes tapec tiesi iegraabjas, saskatas filmas par princiem baltaa zirgaa un realu cilveeku pat nespej mileet, neskatoties uz vina kluudaam un stulbumiem pagaatnee. Un vins pats zina, ka vinam tie ir. Un arii man ir. The end. :)
12.12.2014 13:05 |

Reitings 239
Bet zini man tomēr tas nav saprotams, kapēc tad tomēr bija jāpakļaujas bērna ieņemšanai, ja nu tik ļoooti negribēja bērnu? Nav jau tā, ka viņa pret viņa gribu leca viņam virsū un viņs tikai nu nē, es vēl neesmu gatavs. Un šeit kkā neder tie argumenti, ka viņs viņu mīlēja un negribēja zaudēt, ja tā būtu, tad būtu palicis kopā, jo es nesaprotu kapēc tad viņs bija tik nelaimīgs, ka sieviete kuru viņš mīl ir palikusi stāvoklī (ne bez viņa ziņas tomēr!) Vispār diezgan dīvaina situācija, nenosodu un nesaku, ka tavs vīrietis tikai šajā situācijā ir vainīgs, tomēr man nepatīk tas aspekts, ka tomēr uztaisīja savai draudzenei bērnu, lai gan zināja ka nu ļoti negrib un bija pat acīmredzami nelaimīgs grūtniecības laikā. Tieši šis aspekts man liek domāt slikti par tavu vīrieti, pārējais jau nav tas trakākais, jo cilvēki škiras esot bērniem, sievietes patiešām ir lielas manipulētājas bieži vien un nevienam nav jāpaliek kopā tikai dēļ bērniem. BET bērns nav lieta, ja negrib, tad nevar tā darīt, ka viņs izdarīja. Vēlreiz atkārtošu es nenosodu, es tikai būtu uzmanība tavā situācijā par šo vīrieti, tas arī viss.
12.12.2014 13:12 |

Reitings 883
Nu diezvai vins buutu mans viirietis, ja nebuutu pielavis so kluudu. Nu redzi, cilveks vienkarsi bija akls un to darija miera labad, bet pat beerna ienemsana neatrisinaja vinu striidus un nesaderiibu kopumaa un sajaa visaa pasakumaa milestiiba vienkaarsi mirst. Taa var notikt.

Uztaisiija jaa. Un arii informeeja vinu, ka iespejams, nepiedalisies berna audzinaasanaa jo nav gatavs. Un tur vinai bija jaizlemj, turpinaat lielot kontracepciju vai ne.
12.12.2014 13:15 |

Reitings 883
Loti daudzi cilveki nosoda so situaaciju, bet es neesmu karma, kas vinam maaciis kaa dziivot un labot kluudas. Gan jau cilveeks sapratiis, kas un kaa.
Raksts pat nebija uzcepts risianat vina ieprieksejaas attiecibas. Nez vai juus sievietes, attieciibu saakumaa paraak risinat savu miloto bijusas attieciibas utt.
12.12.2014 13:17 |

Reitings 239
Uztaisiija jaa. Un arii informeeja vinu, ka iespejams, nepiedalisies berna audzinaasanaa jo nav gatavs. Un tur vinai bija jaizlemj, turpinaat lielot kontracepciju vai ne.

Oij nu gan traki, es negribētu lai mans vīrietis būtu piekritis savai kādai ex būt par spermas donoru. Bet tās jau tikai manas domas. Vispār pec šiem vārdiem izklausās, ka viņam bērns liekas kā tāda lieta nevis dzīva būtne - davaj uztaisīšu tev, ja tik ļoti gribi, bet audzināšanā gan negribu piedalīties, jo neesmu gatavs. Man vajag vīrietis, kas izturas pret bērniem ar lielāku cieņu. Bet tā ir tava dzīve un tava izvēle ;) Tikai mazliet nesaprotu kāds bija diskusijas mērķis, jo ar vīrieti esi apmierināta, bet tās sievietes uzvedību tu nekādi nevari ietekmēt, tā ir vīrieša un tās sievietes lieta. Tu vari tikai savu vīrieti atbalstīt un samierināties ar faktu, ka viņa dzīvē vienmēr būs viņa bērns un bērna māte.
12.12.2014 13:22 |

Reitings 883
Cilveks pasaka savu nostaaju. Manupraat, tas ir labaak, nekaa tie kas taisa beernus un viss super, patureesim, nekaadu probleemu un pec tam nozuud un nekad nemaksaa alimentus vai nerupejas par mazajiem. Vins tiesi beerna naaksanu pasauele uztevera loti nopienti, tapec neuzskatiija, ka tas jaadara, kad nav veel gatavs.
12.12.2014 13:28 |

Reitings 883
Noisette, tiesi taa, man arii enskiet, ka normaala sieviete piekristu, ja viirietis pateiktu, " uztaisiisu tev beernu, ja tik loti velies, bet audzinasnaa iespejams nepiedaliisos" . Es arii uz ko taadu nekad neparaxtiitos? Kaapeec tad bijusii paraxtiijaas uz to?
12.12.2014 13:30 |

Reitings 239
Vins tiesi beerna naaksanu pasauele uztevera loti nopienti, tapec neuzskatiija, ka tas jaadara, kad nav veel gatavs.

Ja viņs uztvertu nopietni, tad netaisītu to bērnu!!! Kapēc viņs taisīja, ja tik nopietni zināja, ka negrib? Drīzāk jājautā, kapēc vins uz to parakstījās? Kkā nesaskan vārdi par viņu, ka viņs attiecas pret bērna nākšanu pasaulē nopietni un to, ka viņs tomēr parakstījās būt par spermas donoru! Ja viņs attiektos nopietni, tad netaisītu negribētu bērnu.
12.12.2014 13:33 |

Reitings 239
Vins tiesi beerna naaksanu pasauele uztevera loti nopienti, tapec neuzskatiija, ka tas jaadara, kad nav veel gatavs.

Neuzskatīja, bet tomēr izdarīja. Tas ir tāpat kā teikt, es neciešu krāpšanu, ar cienu izturos pret savu partenri, bet tomēr kad parādās izdevība nokrāpt.
12.12.2014 13:34 |

Reitings 883
Situaaciju var peetit no abaam puseem. Gala leemums jau bija sievietei, paartraukt lietot kontracepciju vai ne. Vina zinaaja attieksmi un vareja izdariit savu leemumu, zinot vina piedavajumu.
12.12.2014 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits